Διορθώστε την εφαρμογή Twitch που δεν λειτουργεί σε Android

Το Twitch είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ζωντανής ροής που παρέχεται σε παίκτες και δημιουργούς για τη μετάδοση των παιχνιδιών και άλλων δραστηριοτήτων. Οι δημιουργοί του Twitch μπορούν επίσης να αλληλεπιδράσουν με τη βάση θαυμαστών τους και άλλους χρήστες του Twitch ενώ μοιράζονται το περιεχόμενό τους στην πλατφόρμα. Εάν είστε ένας από τους streamers ή χρήστες του Twitch και έχετε αυτήν την ερώτηση στο μυαλό σας: Είναι απενεργοποιημένο το Twitch αυτήν τη στιγμή; Είστε στο σωστό μέρος! Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τις μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί η εφαρμογή Twitch.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Twitch που δεν λειτουργεί στο Android

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την εμφάνιση αυτού του ζητήματος:

  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Twitch
  • Εσφαλμένες ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας στο τηλέφωνο

  • Διακομιστές Twitch που έχουν διακοπεί
  • Κατεστραμμένα δεδομένα εφαρμογής και προσωρινή μνήμη
  • Σφάλματα στη λειτουργία ποιότητας αυτόματης ροής

Λοιπόν, ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις λύσεις με τις οποίες μπορείτε να διορθώσετε άμεσα προβλήματα Android που δεν λειτουργεί η εφαρμογή Twitch.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Αυτά τα βήματα πραγματοποιήθηκαν στο MIUI 11, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε/Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Είναι μια από τις βασικές και εφαρμόσιμες λύσεις που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε χωρίς να ακολουθήσετε κάποια περίπλοκα βήματα.

1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνό σας και πατήστε την επιλογή Επανεκκίνηση, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Πατήστε ξανά την επιλογή Επανεκκίνηση εάν σας ζητηθεί και περιμένετε έως ότου το τηλέφωνο ολοκληρώσει τη διαδικασία επανεκκίνησης.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitch και δείτε εάν το πρόβλημα Android που δεν λειτουργεί η εφαρμογή Twitch έχει διορθωθεί ή όχι.

Μέθοδος 2: Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Twitch

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Downdetector Twitch για να δείτε εάν υπήρξαν διακοπές διακομιστή στην πλευρά του Twitch. Εάν υπάρχουν πολλές αναφορές σχετικά με τη μη λειτουργία της εφαρμογής Twitch λόγω προβλημάτων διακομιστή, η ομάδα υποστήριξης του Twitch θα κάνει μια ανακοίνωση και το πρόβλημα θα διορθωθεί από αυτήν το συντομότερο δυνατό. Αυτή η μέθοδος σίγουρα θα απαντήσει στο ερώτημά σας είναι το Twitch down αυτή τη στιγμή.

Μέθοδος 3: Ορισμός αυτόματης ημερομηνίας και ώρας για το τηλέφωνο

Ορισμένες εφαρμογές όπως το Twitch ρωτούν την ημερομηνία και την ώρα οποιασδήποτε συσκευής για να εκτελέσουν ορισμένες ζωτικές ενέργειες. Εάν έχετε ορίσει την ημερομηνία και την ώρα στη συσκευή σας με μη αυτόματο τρόπο ή εσφαλμένα, μπορείτε να ζητήσετε το Twitch down αυτή τη στιγμή, καθώς δεν θα λειτουργήσει σωστά. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να ορίσετε μια αυτόματη ημερομηνία και ώρα στο τηλέφωνό σας Android.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

2. Εντοπίστε και πατήστε στο Πρόσθετες ρυθμίσεις, όπως φαίνεται.

3. Πατήστε Ημερομηνία και ώρα.

4. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αυτόματα δεδομένα & ώρα και Αυτόματη ζώνη ώρας, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 4: Αλλαγή της ποιότητας ροής Twitch

Ένα από τα κοινά σφάλματα Twitch προκαλεί πρόβλημα μη λειτουργίας της εφαρμογής Twitch όταν η ροή που παρακολουθείτε έχει οριστεί στην αυτόματη ποιότητα βίντεο. Έτσι, θα αντιμετωπίσετε καθυστέρηση και προσωρινή αποθήκευση ενώ παρακολουθείτε οποιαδήποτε ροή στο Twitch σε λειτουργία αυτόματης ποιότητας βίντεο. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε την ποιότητα ροής συσπάσεων.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitch στο τηλέφωνό σας Android.

2. Πατήστε σε οποιαδήποτε ροή που θέλετε από την καρτέλα Discover για να την ανοίξετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται.

4. Πατήστε σε οποιαδήποτε επιλογή ποιότητας εκτός από την Αυτόματη στην ενότητα ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και πατήστε Εφαρμογή, όπως φαίνεται.

Μέθοδος 5: Ενημερώστε την εφαρμογή Twitch

Η ενημέρωση της ίδιας της εφαρμογής που αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα διορθώσετε με μία κίνηση. Διαβάστε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε την εφαρμογή Twitch.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή Twitch από τη γραμμή αναζήτησης.

2Α. Πατήστε στην επιλογή Ενημέρωση για να ενημερώσετε την εφαρμογή Twitch στην πιο πρόσφατη έκδοση.

2Β. Εάν η εφαρμογή έχει ήδη ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα δείτε τις επιλογές Άνοιγμα και Απεγκατάσταση. Επομένως, συνεχίστε με τις επόμενες μεθόδους για να διορθώσετε το επιθυμητό πρόβλημα.

Μέθοδος 6: Αποχώρηση από το πρόγραμμα Twitch Beta

Τα προγράμματα beta έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν μερικά ενεργά σφάλματα που προκαλούν διάφορα προβλήματα στην εφαρμογή. Εάν συμμετέχετε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα beta για την εφαρμογή Twitch, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την εφαρμογή Twitch να μην λειτουργεί συνεχώς Android. Εκτελέστε τα παρακάτω βήματα στο τηλέφωνό σας για να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα beta για να διορθώσετε τελικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή Twitch από τη γραμμή αναζήτησης.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Αποχώρηση.

3. Πατήστε στο Αποχώρηση για άλλη μια φορά για το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Μέθοδος 7: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Twitch

Μετά από όλες τις μεθόδους, εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Twitch.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε την επιλογή Εφαρμογές.

2. Πατήστε Διαχείριση εφαρμογών.

3. Εντοπίστε και πατήστε το Twitch από τη λίστα, όπως φαίνεται.

4. Πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων από κάτω, όπως φαίνεται.

5. Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης > Διαγραφή όλων των δεδομένων ένα προς ένα.

Μέθοδος 8: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Twitch

Τέλος, εάν δεν λειτουργεί τίποτα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Twitch στη συσκευή σας για να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή Twitch από τη γραμμή αναζήτησης.

2. Πατήστε στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.

3. Αφού ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση, πατήστε Εγκατάσταση για να το εγκαταστήσετε ξανά.

4. Μετά την επανεγκατάσταση, ρυθμίστε την εφαρμογή Twitch με τον λογαριασμό σας και δείτε εάν το πρόβλημα που συζητήθηκε έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

***

Ελπίζουμε ότι πήρατε την απάντηση στην ερώτηση Twitch down τώρα και μάθατε τις μεθόδους για να διορθώσετε την εφαρμογή Twitch που δεν λειτουργεί στο Android. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Chromecast και του Android TV;