(ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ) Το Affinity Designer δεν ανταποκρίνεται στα Windows 10

Οι εφαρμογές της Adobe λειτουργούν σε ένα μοντέλο συνδρομής. Δεν είναι φθηνότερο από την αγορά των εφαρμογών εκ των προτέρων, καθώς η συνδρομή είναι μια τρέχουσα δαπάνη που θα πληρώνετε όσο χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές. Σε κάποιο σημείο, η συνδρομή έγινε πιο ακριβή από ό,τι θα κόστιζε μια εφάπαξ άδεια, αν η Adobe συνέχιζε να τους προσφέρει. Εάν δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές της Adobe κάθε μέρα, αλλά εξακολουθείτε να τις χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά, η συνδρομή θα σας φαίνεται ακριβή.

Υπό το πρίσμα του μοντέλου συνδρομής της Adobe για όλες τις εφαρμογές της, οι χρήστες έχουν αναζητήσει εναλλακτικές και το Affinity προσφέρει μία από τις καλύτερες. Το Affinity έχει μια εφαρμογή για να ανταγωνιστεί το Illustrator της Adobe που ονομάζεται Affinity Designer. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που κοστίζει 25 $ για μια άδεια επιτραπέζιου υπολογιστή. Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή είναι μισή και συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 90 ημερών.

  Η λειτουργία παιχνιδιού στα Windows 10 προσφέρει καλύτερη απόδοση παιχνιδιού;

Το Affinity Designer δεν ανταποκρίνεται

Το Affinity Designer δεν ανταποκρίνεται

Το Affinity Designer είναι μια σταθερή εφαρμογή και μπορεί να λειτουργήσει με μεγάλα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν δημιουργηθεί στο Adobe Illustrator. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε μια υπηρεσία για να τη χρησιμοποιήσετε και δεν εκτελεί πρόσθετες/περιττές υπηρεσίες στο παρασκήνιο όταν εκτελείται. Αυτό το καθιστά αρκετά ελαφρύ, αλλά δεν είναι απρόσβλητο σε προβλήματα.

Εάν το Affinity Designer αποτύχει να ανοίξει, ανοίξει αλλά σταματά αμέσως να ανταποκρίνεται ή σταματήσει να ανταποκρίνεται μόλις ξεκινήσετε την επεξεργασία ενός αρχείου, δοκιμάστε τις παρακάτω διορθώσεις.

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το Affinity Designer

Τα προβλήματα με το Affinity Designer μπορεί να σχετίζονται με τη μη σωστή εγκατάσταση ή αναβάθμιση της εφαρμογής. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν η εγκατάσταση ή η αναβάθμιση διακόπηκε από έναν χρήστη ή από άλλη διαδικασία συστήματος. Δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Reader στα Windows 10

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε Affinity Designer και κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall στο επάνω μέρος.
Επιτρέψτε στην εφαρμογή να απεγκαταστήσει.
Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Affinity Designer.

Σημείωση: Εάν χάσατε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος για το Affinity Designer, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Affinity. Κάντε κλικ στο προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε Ο λογαριασμός μου>Λήψεις και κλειδιά προϊόντος.

Επιστρέψτε στην παλαιότερη έκδοση

Το Affinity ενημερώνει τις εφαρμογές του από καιρό σε καιρό, αλλά δεν λειτουργούν όλες οι ενημερώσεις όπως η παλαιότερη έκδοση. Εάν έχετε αναβαθμίσει το Affinity Designer και η νέα έκδοση προκαλεί προβλήματα, η επιστροφή είναι εύκολη.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε Affinity Designer και κάντε κλικ στο Uninstall.
Μόλις απεγκατασταθεί η εφαρμογή, επισκεφτείτε το Σελίδα λήψεων του Affinity Designer.
Κατεβάστε την έκδοση που εκτελούνταν χωρίς προβλήματα στο σύστημά σας.
Εκτελέστε το αρχείο και εγκαταστήστε την παλαιότερη έκδοση του Affinity Designer.

  Πώς να αποτρέψετε την προφόρτωση του Microsoft Edge στα Windows 10

Ελέγξτε το αρχείο για προβλήματα

Το Affinity Designer μπορεί να χειριστεί αρχεία που έχουν δημιουργηθεί στο Adobe Illustrator, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν εξαιρέσεις. Ελέγξτε εάν το Affinity Designer εκτελείται χωρίς προβλήματα όταν έχετε πρόσβαση ή ανοίγετε άλλα αρχεία. Εάν έχει προβλήματα μόνο με ένα συγκεκριμένο αρχείο, το σφάλμα μπορεί να μην οφείλεται στο Affinity Designer. Ελέγξτε το αρχείο για στοιχεία, π.χ. γραμματοσειρές ή πινέλα ή αντικείμενα, που μπορεί να προκαλούν προβλήματα και προσπαθήστε να τα αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας διαφορετική εφαρμογή.

συμπέρασμα

Το Affinity προσφέρει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στα προϊόντα της Adobe. Είναι όλες εφαρμογές μίας αγοράς, οι τιμές τους είναι λογικές και πολύ πιο προσιτές από οποιοδήποτε προϊόν της Adobe. Δεν προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η Adobe. Οι εφαρμογές του Affinity είναι σίγουρα πιο ελαφριές όσον αφορά τις δυνατότητες, αλλά για περιστασιακή έως συχνή χρήση, αποτελούν εξαιρετική επιλογή.