Διαχειριστείτε τον πλούτο σας αποτελεσματικά με το προσωπικό κεφάλαιο grtechpc.org

Η Personal Capital είναι μια κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακής περιουσίας με έναν έξυπνο ρομπο-σύμβουλο για διαχείριση χρημάτων και επενδύσεων.

Η έρευνα στο διαδίκτυο για επενδύσεις, η αναζήτηση τραπεζών που προσφέρουν μεγάλα επιτόκια και η εργασία στη δουλειά σας δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Ως εκ τούτου, διάφορες πύλες διαχείρισης πλούτου έχουν ξεπηδήσει για να καλύψουν το κενό και να βοηθήσουν πολυάσχολους επαγγελματίες όπως εσείς να διαχειριστούν τα χρήματα και τις επενδύσεις τους.

Ωστόσο, χρειάζεται πολλή έρευνα για να επιλέξετε ένα εργαλείο διαχείρισης πλούτου από χιλιάδες διαθέσιμα στη σημερινή αγορά. Κάναμε εκτεταμένη έρευνα και διαπιστώσαμε ότι το εργαλείο υπηρεσίας διαχείρισης πλούτου Προσωπικού Κεφαλαίου είναι πολλά υποσχόμενο από χαρακτηριστικά, λειτουργίες, ευελιξία και ασφάλεια.

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Personal Capital και γιατί πρέπει να επιλέξετε να εγγραφείτε σε αυτήν την πλατφόρμα διαχείρισης χρημάτων.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η Διαχείριση Πλούτου;

Η διαχείριση περιουσίας είναι ένα προϊόν χρηματοοικονομικής υπηρεσίας. Τέτοιοι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν εξατομικευμένη διαχείριση χρημάτων και επενδύσεων, επενδυτικές ιδέες, φορολογικό σχεδιασμό, νομική βοήθεια, προγραμματισμό ακινήτων κ.λπ.

Δεδομένου ότι η επένδυση χρημάτων συνοδεύεται από κινδύνους, πρέπει να ερευνήσετε την αγορά πριν τοποθετήσετε τα χρήματα σε τράπεζα, μετοχικό κεφάλαιο, αμοιβαίο κεφάλαιο ή ομόλογο. Αλλά, εάν είστε πολυάσχολος επαγγελματίας, η επένδυση χρόνου στην οικονομική έρευνα είναι αναποτελεσματική. Εδώ έρχονται οι υπηρεσίες διαχείρισης πλούτου.

Είναι η πιο προηγμένη και εξατομικευμένη μορφή χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής υπηρεσίας. Οι εταιρείες διαχείρισης πλούτου προσλαμβάνουν ειδικούς χρηματοοικονομικούς για τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων των πελατών τους. Αυτοί οι διευθυντές δημιουργούν προσαρμοσμένες προτάσεις χαρτοφυλακίου για τους πελάτες με βάση την όρεξη τους για ανάληψη κινδύνων.

Με λίγα λόγια, η διαχείριση περιουσίας είναι μια επιχείρηση παροχής οικονομικών συμβουλών που σας βοηθά να αυξήσετε τα χρήματά σας. Τέτοιες υπηρεσίες είναι συνήθως για άτομα υψηλής καθαρής θέσης που μπορούν να επενδύσουν εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Πώς βοηθούν τους χρήστες οι υπηρεσίες διαχείρισης πλούτου;

 • Αναλύστε υπάρχουσες επενδύσεις, αποδόσεις, ζημίες κ.λπ.
 • Πραγματοποιήστε έρευνα αγοράς μετοχών, τίτλων χρηματαγοράς, ομολόγων, χρεογράφων, λογαριασμών ταμιευτηρίου κ.λπ., για να βρείτε τις πιο κερδοφόρες επενδυτικές επιλογές
 • Διαφοροποιήστε τις επενδύσεις σας σε διαφορετικούς κλάδους, εμπορεύματα και αγορές για να μειώσετε τους κινδύνους πίσω από τις επενδύσεις σας
 • Αναλύστε τους φορολογικούς συντελεστές και τις φορολογικές ελαφρύνσεις για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε φόρους επενδύοντας σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που εξοικονομούν φόρους
 • Θα σας βοηθήσει με νομικά ζητήματα, εάν λάβετε νομικές ειδοποιήσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ρυθμιστικές αρχές
 • Λειτουργεί ως το πληρεξούσιό σας για συναλλαγές στο χρηματιστήριο
 • Λαμβάνει επενδύσεις και κλήσεις αποεπένδυσης σε πραγματικό χρόνο όταν η αγορά διορθώνει την πορεία της

Για να συντομεύσουμε την ιστορία, μια υπηρεσία διαχείρισης πλούτου σάς βοηθά να ξεπεράσετε τους αυξανόμενους ρυθμούς πληθωρισμού και να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας.

Τι είναι το Προσωπικό Κεφάλαιο;

Η Personal Capital είναι μια εταιρεία διαχείρισης περιουσίας για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και άτομα υψηλής καθαρής αξίας (HNWIs). Η ειδικότητά του έγκειται σε μια αποκλειστική χρηματοοικονομική υπηρεσία που είναι ένας συνδυασμός επενδυτικών εμπειρογνωμόνων και τεχνολογίας.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2009 ως μια πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών επενδύσεων για πολυάσχολους επαγγελματίες. Αργότερα, η Empire Retirement εξαγόρασε το πρακτορείο το 2020 και το έκανε μία από τις καλύτερες επιλογές διαχείρισης χρημάτων στις ΗΠΑ.

  Πώς να εκτελέσετε σενάρια bash χρησιμοποιώντας Python;

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Personal Capital διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία 20,50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε διαφορετικά χρηματοοικονομικά μέσα.

Πάνω από 33.500 πελάτες εμπιστεύονται την πλατφόρμα Personal Capital Wealth Management για επενδύσεις χωρίς χαρτί σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Για να μην αναφέρουμε, πάνω από 3,40 εκατομμύρια άτομα σχεδιάζουν την οικονομική τους ζωή σε αυτήν την πλατφόρμα που βασίζεται στην τεχνολογία.

Πώς σας βοηθά το προσωπικό κεφάλαιο στη διαχείριση περιουσίας;

#1. Δωρεάν χρηματοοικονομικά εργαλεία

Η Personal Capital σάς προσφέρει δωρεάν ορισμένα εξαιρετικά οικονομικά εργαλεία που διαφορετικά θα έπρεπε να αγοράσετε από προγραμματιστές λογισμικού διαχείρισης περιουσίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε με ορισμένες βασικές και έγκυρες λεπτομέρειες για τον εαυτό σας στην πύλη Get Free Tools.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια σειρά εργαλείων διαχείρισης χρημάτων όπως τα παρακάτω:

 • Υπολογισμός της καθαρής σας αξίας
 • Σχεδιαστής αποταμίευσης
 • Οικονομικός προϋπολογισμός
 • Ανάλυση ταμειακών ροών

#2. Υπηρεσία Μακροπρόθεσμου Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού

Η υπηρεσία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού σάς βοηθά να προγραμματίσετε τις συνταξιοδοτήσεις, την εκπαίδευση των παιδιών, την αγορά ακινήτων και ούτω καθεξής.

Δεν είναι μόνο αυτό! Σας βοηθά επίσης να ελέγξετε την επενδυτική σας στρατηγική μακροπρόθεσμα. Εάν υπάρχουν ελλείψεις, θα λάβετε προτάσεις από ειδικούς.

Για να μην αναφέρουμε, μια υπηρεσία ανάλυσης χρεώσεων σάς βοηθά να αναζητήσετε προμήθειες στους επενδυτικούς λογαριασμούς σας που διαρρέουν τις αποταμιεύσεις σας.

#3. Συγκεντρώστε όλους τους λογαριασμούς Χρημάτων και Επενδύσεων

Μπορείτε να φέρετε όλους τους οικονομικούς λογαριασμούς σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την αύξηση των αποταμιεύσεών σας από έναν απλό οικονομικό πίνακα ελέγχου.

#4. Φορολογική Βελτιστοποίηση

Σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε τη φορολογική επιβάρυνση σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς της IRS. Για παράδειγμα, το εργαλείο τοποθετεί τους τίτλους υψηλής απόδοσης σε πολλούς λογαριασμούς που προστατεύονται από φόρους για να ελαχιστοποιήσει τον φόρο επί των τόκων και του κεφαλαίου.

#5. Δυναμική κατανομή περιουσιακών στοιχείων στο χαρτοφυλάκιο

Η οικονομική σας ζωή αλλάζει με τον καιρό. Η στρατηγική κατανομής περιουσιακών στοιχείων του 2022 δεν θα παραμείνει σχετική τα επόμενα χρόνια.

Το Personal Capital εξετάζει την ολιστική άποψη των επενδύσεων και των κερδών σας. Προσαρμόζει δυναμικά τα περιουσιακά στοιχεία του χαρτοφυλακίου σας σύμφωνα με τις αλλαγές του στόχου ζωής σας, την τοπική αγορά κινητών αξιών και τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές δραστηριότητες.

#6. Ασφάλιση FDIC

Λαμβάνετε εγγυημένη ασφάλιση από την Federal Deposit Insurance Corporation για έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια όταν επενδύετε ή εξοικονομείτε χρήματα με το Personal Capital.

#7. Λογαριασμός μετρητών για μηδενικές χρεώσεις με μεγάλες αποδόσεις

Τα χρήματά σας στον λογαριασμό μετρητών Προσωπικού Κεφαλαίου κερδίζουν έως και 2,70% ετήσια ποσοστιαία απόδοση (APY) και συγκεντρώνονται καθημερινά. Βλέπετε την πίστωση τόκων την πρώτη εργάσιμη ημέρα ενός μήνα στον λογαριασμό του προγράμματος σας.

#8. Έξυπνη Επενδυτική Στρατηγική

Τα εργαλεία Προσωπικού Κεφαλαίου και οι οικονομικοί διαχειριστές δημιουργούν την καλύτερη στρατηγική κερδοφορίας για να αυξηθούν εκθετικά οι αποταμιεύσεις σας.

Οφέλη

 • Ζητήστε από ειδικούς να εξετάσουν το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο και να το βελτιστοποιήσουν για καλύτερη απόδοση
 • Χρησιμοποιήστε δωρεάν εργαλεία χρηματοδότησης και διαχείρισης περιουσίας
 • Ασφάλιση FDIC σε λογαριασμό ταμιευτηρίου
 • Βολική διαχείριση περιουσίας σε εφαρμογές για κινητά και web
 • Αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης χρημάτων οπουδήποτε στο διαδίκτυο για να αγοράσετε ή να πουλήσετε επενδυτικά προϊόντα σύμφωνα με τις κινήσεις της αγοράς
 • Εξοικονομήστε χρήματα από διαρροές όπως η αγορά χρηματοοικονομικών προϊόντων με υψηλές προμήθειες, η πληρωμή κυρώσεων για μη συμμόρφωση, η πληρωμή περισσότερων φόρων και άλλα

Στη συνέχεια, θα δούμε τα χαρακτηριστικά του Προσωπικού Κεφαλαίου.

Χαρακτηριστικά

Δωρεάν οικονομικός πίνακας ελέγχου

Το Personal Capital Dashboard είναι ένας χρηματοοικονομικός αθροιστής για όλους τους νομισματικούς λογαριασμούς όπως επιταγές, αποταμιεύσεις, δάνεια, επενδύσεις, πιστωτικές κάρτες, ασφάλειες, στεγαστικά δάνεια, συνταξιοδοτικά προγράμματα κ.λπ.

  Η παρακολούθηση εύρους ζώνης δικτύου είναι εύκολη με αυτά τα 6 εργαλεία

Αφού εισαγάγετε όλους τους επενδυτικούς σας λογαριασμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες λειτουργίες στον πίνακα ελέγχου:

 • Μηνιαίος και ετήσιος προϋπολογισμός
 • Παρακολούθηση ταμειακών ροών
 • Ανάλυση των 401(k) σας
 • Παρακολούθηση κρυπτονομισμάτων
 • Λήψη προσωπικών οικονομικών συμβουλών
 • Υπολογισμός της καθαρής θέσης

Επενδυτικές Στρατηγικές

Η Personal Capital έχει οικοδομήσει την επενδυτική της μεθοδολογία στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου, τη στάθμιση τομέα και στυλ και τη βελτιστοποίηση των φόρων. Οι σύμβουλοι συνήθως δημιουργούν ένα προσαρμοσμένο χαρτοφυλάκιο με βάση τους μοναδικούς οικονομικούς σας στόχους και την κατάστασή σας.

Η αρχή της επένδυσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά στοιχεία:

 • Εξατομίκευση
 • Δυναμική κατανομή χαρτοφυλακίου
 • Επανεξισορρόπηση
 • Φορολογική βελτιστοποίηση
 • Έξυπνη στάθμιση

Διαχείριση Επενδυτικού Λογαριασμού

Το Personal Capital προσφέρει διάφορους επενδυτικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να επιλέξετε από επιλογές όπως φορολογητέοι επενδυτικοί λογαριασμοί, λογαριασμοί κοινών επενδύσεων, απλοποιημένη σύνταξη εργαζομένων (SEP), καταπιστεύματα, IRA μετατροπής, 529 προγράμματα, 401(k) και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε θεματοφύλακες λογαριασμού, αποκλειστικούς οικονομικούς συμβούλους και προστασία επενδύσεων.

Personal Capital Mobile Apps

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά τόσο για χρήστες iOS όσο και για Android. Η αρχική οθόνη δείχνει τα εξής:

 • Ένα γράφημα που δείχνει την καθαρή σας αξία
 • Παθητικό και περιουσιακά στοιχεία
 • Υπόλοιπα σε διαφορετικούς λογαριασμούς

Λήψη: Personal Capital για Android | iOS

Βαθμίδες διαχείρισης πλούτου

Αυτή η υπηρεσία διαχείρισης περιουσίας είναι ανοιχτή για πολίτες των ΗΠΑ που σχεδιάζουν να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις και τα συνταξιοδοτικά τους κεφάλαια μέσω διαχειριζόμενων υπηρεσιών για 100.000 $ και περισσότερο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αποκαλέσετε την Personal Capital μια premium χρηματοοικονομική συμβουλευτική πλατφόρμα. Τα ακόλουθα είναι τα επικρατέστερα επίπεδα διαχείρισης χρημάτων του Προσωπικού Κεφαλαίου:

Επενδυτική Υπηρεσία

Εάν εισαγάγετε επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία αξίας 100.000 $ έως 200.000 $ ή αρχίσετε να επενδύετε με αυτό το ελάχιστο ανώτατο ποσό, εμπίπτετε στο επίπεδο της Επενδυτικής Υπηρεσίας.

Αυτό το επίπεδο συνοδεύεται από βασικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αλλά περιορισμένες, όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • Χρηματοοικονομική καθοδήγηση μέσω δωρεάν εργαλείων και κοινής συμβουλευτικής ομάδας
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες μέσω αναθεώρησης επενδύσεων και οικονομικού και συνταξιοδοτικού προγραμματισμού
 • Επενδυτικές Υπηρεσίες μέσω υπηρεσιών Smart Weighting και Personal Strategy
 • Φορολογική βελτιστοποίηση, εξισορρόπηση χαρτοφυλακίου και παρακολούθηση χαρτοφυλακίου
 • Υλοποίηση χαρτοφυλακίου από διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF)

Διαχείριση περιουσίας

Αυτό το επίπεδο απευθύνεται σε πελάτες που θα αφήσουν την Personal Capital να διαχειρίζεται 200.000 $ έως 1 εκατομμύριο $ σε επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία. Βρείτε παρακάτω τις υπηρεσίες σε αυτό το επίπεδο:

 • Χρηματοοικονομική καθοδήγηση: Ειδικοί στα οικονομικά, δύο ειδικοί σύμβουλοι και εργαλεία
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Χρηματοοικονομικός προγραμματισμός, προγραμματισμός συνταξιοδότησης, αναθεώρηση επενδύσεων, οικονομικές αποφάσεις για προϊόντα όπως μετοχές, ασφάλειες, σπίτι, αποζημιώσεις κ.λπ.
 • Επενδυτικές υπηρεσίες: Έξυπνη στάθμιση, προσωπική στρατηγική, διαχείριση χαρτοφυλακίου όπως παρακολούθηση, επανεξισορρόπηση, φορολογική βελτιστοποίηση κ.λπ.
 • Υλοποίηση χαρτοφυλακίου: ETF και μεμονωμένες μετοχές

Ιδιωτικός Πελάτης

Είναι το υψηλότερο επίπεδο Προσωπικού Κεφαλαίου που απολαμβάνει όλες τις υπηρεσίες αυτής της πλατφόρμας χωρίς κανένα όριο. Για να εισέλθετε σε αυτό το υψηλού κύρους επίπεδο, πρέπει να επενδύσετε ή να διαχειριστείτε επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία 1 εκατομμυρίου $+. Εδώ είναι οι αποκλειστικές υπηρεσίες που μπορείτε να περιμένετε:

 • Χρηματοοικονομική καθοδήγηση: Ειδικοί, αφοσιωμένοι σύμβουλοι, επενδυτική επιτροπή και εργαλεία
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Σχεδιασμός συνταξιοδότησης, χρηματοοικονομικός προγραμματισμός, αναθεώρηση επενδύσεων, οικονομικές αποφάσεις, προγραμματισμός περιουσίας, αναθεώρηση ιδιωτικών μετοχών, αναθεώρηση αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου και υπηρεσίες ιδιωτικής τραπεζικής
 • Επενδυτικές Υπηρεσίες: Έξυπνη στάθμιση, προσωπική στρατηγική, διαχείριση χαρτοφυλακίου όπως παρακολούθηση, επανεξισορρόπηση, φορολογική βελτιστοποίηση κ.λπ., μαζί με κατασκευή χαρτοφυλακίου παλαιού τύπου
 • Υλοποίηση χαρτοφυλακίου: ETF, μεμονωμένες μετοχές, επενδύσεις ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου ($5 εκατ. και άνω) και μεμονωμένα ομόλογα (μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις)

Τιμολόγηση

Το μοντέλο τιμολόγησής του σας προσφέρει απαράμιλλη εξοικονόμηση σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές υπηρεσιών διαχείρισης πλούτου. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν σας χρεώνει τα ακόλουθα που κάνουν οι ανταγωνιστές του:

 • Χρέωση συνδρομής εφαρμογής ή λογισμικού
 • Προκαταβολή χρέωσης εγκατάστασης για εφαρμογές και εργαλεία
 • Εφάπαξ τέλη για οικονομικό λογισμικό
 • Κρυφές χρεώσεις
 • Εμπορικές προμήθειες ή μεσιτείες
 • Χρεώσεις χρηματικών συναλλαγών
 • Αμοιβές μετάβασης
  6 Καλύτερη υποδομή ειδοποιήσεων για σύγχρονες εφαρμογές

Το Personal Capital χρεώνει ετήσιες αμοιβές διαχείρισης χρημάτων. Το τέλος είναι σε συγχρονισμό με το τέλος υποδιαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (AUM) που προτείνεται από ομοσπονδιακούς και κρατικούς χρηματοοικονομικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ.

Ακολουθεί μια αναπαράσταση σε πίνακα των ετήσιων τελών διαχείρισης λογαριασμού (συμπεριλαμβανομένων όλων):

Ετήσιες αμοιβές διαχείρισης Τύπος λογαριασμού: Επενδυτικές υπηρεσίες και διαχείριση περιουσίας0,89%First $1MAnnual Management Fees Τύπος λογαριασμού: Private Clients0,79%First $3M0,69%Next $2M0,59%Next $5M0,49%Over $10M

Χαρακτηριστικά Ασφάλειας Προσωπικού Κεφαλαίου

Δεδομένου ότι η πλατφόρμα ασχολείται με ζωντανές χρηματικές συναλλαγές σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου, επενδύσεων και τίτλων, το Personal Capital χρησιμοποιεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας του κλάδου της πληροφορικής.

Χρησιμοποιεί πολλαπλά επίπεδα ψηφιακής ασφάλειας στα κέντρα δεδομένων του. Για να μην αναφέρουμε, μια ισχυρή ομάδα ασφαλείας παρακολουθεί πάντα κάθε δραστηριότητα με τις φάρμες διακομιστών της.

Τα βασικά μέτρα ασφαλείας αυτής της πλατφόρμας είναι:

 • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων στο βήμα σύνδεσης σε υπολογιστή ή εφαρμογή για κινητά μέσω κωδικού, PIN και σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βασίζεται σε SMS
 • Η κρυπτογράφηση AES-256 προσφέρει κρυπτογράφηση εταιρικού επιπέδου δεδομένων κατά τη μεταφορά ή την ηρεμία
 • Διαχείριση κλειδιών πολλαπλών επιπέδων
 • Η Personal Capital δεν πουλά δεδομένα χρήστη σε τρίτους εξορύκτες δεδομένων
 • Αποκλειστική ερευνητική ομάδα κυβερνοασφάλειας για την αντιμετώπιση των νεότερων διαδικτυακών οικονομικών απατών
 • Ένα Πρόγραμμα Ασφαλείας Bounty για ελεύθερους επαγγελματίες ηθικούς χάκερ
 • Συνεργάζεται με τους παγκόσμιους ηγέτες των εταιρειών κυβερνοασφάλειας όπως η VeriSign, η Norton και η Envestnet Yodlee

Εναλλακτικές

Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, τις δυνατότητες, τις λειτουργίες και τις χρεώσεις των υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας Personal Capital. Τώρα, είναι καιρός να καταλάβουμε πόσο ισχυρό είναι το Personal Capital εξετάζοντας τους ανταγωνιστές του παρακάτω:

Comarch Wealth Management

Το Comarch είναι ένα λογισμικό διαχείρισης πλούτου για διαχειριστές σχέσεων, διαχειριστές πλούτου, αναλυτές και τελικούς πελάτες. Είναι απλώς ένα εργαλείο χωρίς καμία υπηρεσία που προσφέρεται από ειδικούς. Θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν διαχειριστή περιουσίας για να λειτουργήσει αυτό το εργαλείο για λογαριασμό σας.

Οι οργανισμοί και οι ενώσεις εργαζομένων χρησιμοποιούν κυρίως αυτό το εργαλείο για τη διαχείριση χρημάτων και επενδύσεων, καθώς αυτές οι οντότητες διαθέτουν εσωτερικούς χρηματοοικονομικούς εμπειρογνώμονες.

Addepar

Η Addepar βοηθά τους οικονομικούς συμβούλους και τους διαχειριστές περιουσίας να βοηθήσουν τους πελάτες τους σε μια σύγχρονη προσέγγιση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Οπτικοποιήστε και αναλύστε δεδομένα χαρτοφυλακίου
 • Επώνυμες αναφορές
 • Επανεξισορρόπηση και διαπραγμάτευση χαρτοφυλακίου
 • Προσαρμοσμένη επανεξισορρόπηση για επιλεγμένα περιουσιακά στοιχεία
 • Χρηματοοικονομική πρόβλεψη και μοντελοποίηση

Αυτό το εργαλείο δεν προσφέρει άμεσα διαχείριση πλούτου, αλλά χρησιμοποιείται από οικονομικούς διαχειριστές και στελέχη σε αυτόν τον κλάδο.

Ως εκ τούτου, το Personal Capital θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή, αφού λαμβάνετε λογισμικό και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας μέσω μιας συνδρομής.

Τελικές σκέψεις

Στον σημερινό κόσμο, η διαχείριση του πλούτου είναι η ανάγκη της ώρας. Όπου κι αν εργάζεστε και κερδίζετε, τα χρήματά σας χάνουν συνεχώς την αγοραστική τους δύναμη. Ως εκ τούτου, πρέπει να επενδύσετε τα χρήματά σας στα σωστά χρηματοοικονομικά προϊόντα για να ξεπεράσετε τον πληθωρισμό.

Για να μην αναφέρουμε, πρέπει να επενδύσετε με σύνεση σε ασφαλή χρηματοοικονομικά προϊόντα για μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους δημιουργίας πλούτου.

Η Personal Capital προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για έξυπνες και κερδοφόρες επενδύσεις από την άνεση του σπιτιού ή της εργασίας. Επιπλέον, η πύλη χρησιμοποιεί μέτρα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για να προστατεύσει τα χρήματά σας, τους τίτλους, τα ομόλογα και πολλά άλλα.

Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα για να απολαύσετε τα μεγάλα οφέλη του και να εξοικονομήσετε χρήματα για αυτοκίνητο, σπίτι, εκπαίδευση παιδιού ή συνταξιοδότηση. Εξοικονομήστε χρήματα και γίνετε πλούσιοι!

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά οικονομικά εργαλεία και τις εφαρμογές για τη διαχείριση του πλούτου.