Γρήγορη φόρτιση έως και πέντε συσκευών ταυτόχρονα με τον επιτραπέζιο φορτιστή UGREEN Nexode 300W GaN

Έχετε βαρεθεί να περιμένετε να φορτιστούν οι συσκευές σας; Ονειρεύεστε έναν φορτιστή που μπορεί να τροφοδοτήσει τα gadget σας σε χρόνο ρεκόρ, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη βιωσιμότητα; Τα όνειρά σας έγιναν πραγματικότητα με το Επιτραπέζιος φορτιστής UGREEN Nexode 300W GaN. Καθώς καλωσορίζουμε αυτήν την πρωτοποριακή καινοτομία στην αγορά στις 5 Σεπτεμβρίου, ετοιμαστείτε να φτιάξετε τις συσκευές σας πιο γρήγορα, πιο έξυπνα και πιο πράσινα από ποτέ!

Παρουσιάζουμε το Nexode 300W

Με την κυκλοφορία του επιτραπέζιου φορτιστή Nexode 300W GaN, η UGREEN συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας φόρτισης. Αυτή η καινοτόμος συσκευή αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ζήτηση για ταχύτερες, πιο ευέλικτες επιλογές φόρτισης. Είτε είστε επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός πολλών συσκευών, άτομο με γνώσεις τεχνολογίας που απαιτεί το καλύτερο, είτε κάποιος με πολλές συσκευές που πρέπει να φορτίζονται συνεχώς (όπως οι περισσότεροι από εμάς), το Nexode 300W είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες φόρτισής σας.

  Διορθώστε το μη αναμενόμενο σφάλμα στο Netflix

Η ταυτόχρονη φόρτιση γίνεται χωρίς κόπο

Η εποχή της αναζήτησης διαθέσιμων πριζών ή της ιεράρχησης της συσκευής να φορτιστεί πρώτη έχει περάσει. ο Nexode 300W διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά θυρών – 4 USB-C και 1 USB-A – που σας επιτρέπουν να φορτίζετε έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα. Από smartphone και tablet μέχρι φορητούς υπολογιστές και άλλα gadget, αυτός ο φορτιστής σας καλύπτει. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε πολλούς φορτιστές και καλώδια. το Nexode 300W είναι η λύση all-in-one σας.

Απαράμιλλη ισχύς με PD 3.1

Εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης PD 3.1 και QC3.0, το Nexode 300W προσφέρει απαράμιλλη ισχύ φόρτισης στις συσκευές σας. Το πρωτόκολλο PD 3.1 εξασφαλίζει συμβατότητα με διάφορες συσκευές και παρέχει γρήγορες ταχύτητες φόρτισης. Είτε ενεργοποιείτε το smartphone σας για γρήγορη ώθηση είτε φορτίζετε τον φορητό υπολογιστή σας για να αντιμετωπίσετε σημαντικές εργασίες, Nexode 300W μπορεί να τα διαχειριστεί όλα.

  Διαχειριστείτε τη Λογιστική, τη Μισθοδοσία και τους Υπαλλήλους της Επιχείρησής σας με το λογισμικό Patriot

Η ασφάλεια πάνω από όλα

Η δέσμευση της UGREEN για την ασφάλεια είναι εμφανής στα προηγμένα χαρακτηριστικά του Nexode 300W. Το ενσωματωμένο σύστημα Thermal GuardTM παρακολουθεί τις αλλαγές θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας προστασία από υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και υπερβολικά ρεύματα. Με 6000 μετρήσεις θερμοκρασίας ανά λεπτό, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι συσκευές σας είναι σε ασφαλή χέρια κατά τη φόρτιση.

Το Form Meets Function: Design Excellence

ο Nexode 300W δεν είναι απλώς ένα τεχνολογικό θαύμα – είναι μια οπτική δήλωση. Περικλείεται σε ένα συμπαγές κέλυφος από PVC που είναι πυρίμαχο και επιβραδυντικό στη φωτιά, αυτός ο φορτιστής συνδυάζει στυλ με ανθεκτικότητα. Το διαστημικό γκρι φινίρισμα με τις μαύρες ματ πινελιές αποπνέει κομψότητα, καθιστώντας το Nexode 300W μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε χώρο εργασίας ή οικιακή εγκατάσταση.

Πράσινη τεχνολογία για ένα βιώσιμο μέλλον

Η αφοσίωση της UGREEN στην περιβαλλοντική ευθύνη λάμπει στην τεχνολογία GaN του Nexode 300W. Αγκαλιάζοντας τα ολοκληρωμένα κυκλώματα που τροφοδοτούνται από νιτρίδιο του γαλλίου, αυτός ο φορτιστής μειώνει τις εκπομπές άνθρακα έως και 30% και μειώνει τη χρήση ενέργειας. Κάνοντας θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον ενώ απολαμβάνετε κορυφαίες δυνατότητες φόρτισης – αυτή είναι η διαφορά Nexode 300W.

  Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα περιήγησης Gmail ανοίγει συνδέσμους στο iPhone σας

Πάρτε το UGREEN Nexode 300W

Η αναμονή τελείωσε. Από τις 5 Σεπτεμβρίου, ο επιτραπέζιος φορτιστής UGREEN Nexode 300W GaN είναι διαθέσιμος για αγορά στη λιανική τιμή των 269 $ στις ΗΠΑ. Μπορείτε να το βρείτε στο Αμαζόνα και ΠΡΑΣΙΝΟ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε αυτή τη λύση φόρτισης που αλλάζει το παιχνίδι. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να το βρείτε στο Amazon UK για 269,99 £ και άνω Amazon EU για 259,99 €.

Η κληρονομιά της τεχνολογικής καινοτομίας της UGREEN συνεχίζεται με το Nexode 300W. Με δέσμευση για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, η UGREEN έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη μάρκα συνώνυμη με την αριστεία. Αναβαθμίστε το παιχνίδι φόρτισης με τον επιτραπέζιο φορτιστή Nexode 300W GaN και ζήστε το μέλλον της τεχνολογίας φόρτισης. Αποκτήστε το Nexode 300W σας στις 5 Σεπτεμβρίου και βελτιστοποιήστε την ευκολία του ταχυδακτυλουργού με πολλές συσκευές!

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.