Γιατί το Miro είναι η καλύτερη επιλογή για απομακρυσμένη συνεργασία;

Μας αρέσει να δουλεύουμε από το σπίτι, έτσι δεν είναι; Κυρίως επειδή είναι εν μέρει εργασία, εν μέρει ύπνος και εν μέρει καθαρισμός του σπιτιού σας. Αλλά πιο σημαντικό, γιατί είναι τόσο βολικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό.

Τώρα, πώς φτάσαμε εδώ; Ποιος θα πίστευε ότι αυτό ήταν το «νέο κανονικό»; Οι στατιστικές δείχνουν ότι υπάρχουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες απομακρυσμένες θέσεις εργασίας από ό,τι το 2020. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι εργαζόμενοι είναι πιο χαρούμενοι και πιο διατεθειμένοι να εργαστούν σε εταιρείες που παρέχουν αυτού του είδους την ευελιξία.

Λοιπόν, χρειάστηκε μια ολόκληρη πανδημία, κάποια φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία και πολλά εξαιρετικά εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας για αυτό.

Μιλώντας για εξαιρετικά εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας, κάθε εταιρεία που έχει τελειοποιήσει ένα μοντέλο απομακρυσμένης/υβριδικής εργασίας έχει χρησιμοποιήσει πολύ λογισμικό. Μια έρευνα που διεξήχθη από την TrustRadius έδειξε ότι τα δύο τρίτα των επιχειρήσεων επενδύουν σε λογισμικό διαδικτυακών διασκέψεων.

Για την παρακολούθηση εργασιών, τη συνεργατική εργασία ή την αλληλεπίδραση των εργαζομένων, υπάρχουν πολλά εργαλεία στην αγορά. Μια άλλη άλλη πλευρά σε αυτό – με τόσα πολλά διαθέσιμα εργαλεία στην αγορά, πώς αποφασίζετε ποιο είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σας;

Και εκεί ερχόμαστε με τον Miro.

Τι είναι ο Miro;

Το Miro (παλαιότερα γνωστό ως RealTimeBoard) είναι ένα εργαλείο οπτικής συνεργασίας που ιδρύθηκε το 2011. Είναι μια οπτική πλατφόρμα που επιτρέπει στην ομάδα σας να συνεργάζεται σε αυτήν την εποχή των υβριδικών χώρων εργασίας χωρίς καμία απώλεια στην παραγωγικότητα. Είναι ένα εργαλείο για επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές (γιατί το μέγεθος δεν έχει σημασία για τον Miro 😛) ακόμα και μέρη όπως σχολεία, ΜΚΟ και συμβούλους.

Ήταν μια επιλογή για μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες εκεί έξω, και αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας πείσει, είμαστε εδώ για να σας πούμε ακριβώς πώς η Miro μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας!

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει ο Miro;

Το Miro έχει πάρα πολλές περιπτώσεις χρήσης για διαφορετικές πτυχές του οργανισμού σας. Ο ευέλικτος πίνακας, τα πολλαπλά πρότυπα και οι καινοτόμες, συνεργατικές λειτουργίες θα επιτρέψουν στην ομάδα σας να ενσωματώσει το Miro ως καθημερινό εργαλείο σε κάθε πτυχή της δουλειάς της. Ας δούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Miro για αυτές τις διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης –

#1. Συναντήσεις & Εργαστήρια

Ένα μεγάλο μέρος της απομακρυσμένης εργασίας είναι η πραγματοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων και εργαστηρίων. Τώρα, ένα απλό Google Meet ή Zoom μπορεί να μην το κόβει πλέον. Επειδή οι συναντήσεις δεν είναι πια μόνο να μιλάμε, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό. Και εδώ βοηθάει ο Miro.

Όχι μόνο το Miro σάς παρέχει μια πλατφόρμα για διαδικτυακές συσκέψεις, αλλά η ποικιλία των προτύπων του κάνει επίσης τη συνάντηση πιο διασκεδαστική, διαδραστική και δημιουργική. Είτε πρόκειται για –

 • Συνάντηση παγοθραυστών με ένα σετ φρέσκων ξυλουργών,
 • ή μια καθημερινή standup συνάντηση,
 • ή συνάντηση ημερήσιας διάταξης
 • ή ακόμα και μια συναισθηματική δραστηριότητα τροχού για λίγο δέσιμο της ομάδας,
  Πώς να μοιραστείτε το Apple Watch Face σας

Τα πρότυπα του Miro είναι εδώ για εσάς. Διαθέτει συνολικά 56 πρότυπα μόνο για συναντήσεις και εργαστήρια. Δίνει ένα είδος προσωπικής αίσθησης στους υπαλλήλους και επίσης διευκολύνει την καλύτερη παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια της απομακρυσμένης εργασίας. Και για να προσθέσετε σε αυτό, έχει επίσης την επιλογή να προσθέσετε ήχους και μουσική στις συναντήσεις σας!

#2. καταιγισμός ιδεών

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα έρχονται καλύτερα όταν εργάζονται όλοι μαζί. Και ο άπειρος καμβάς του Miro το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό! Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για τον πίνακα καταιγισμού ιδεών σας από εκατοντάδες πρότυπα διαθέσιμα στο Miro, όπως –

 • πρότυπο πακέτου αυτοκόλλητων σημειώσεων
 • έξι σκέψης καπέλο πρότυπο
 • πρότυπο αντίστροφης καταιγισμού ιδεών
 • πρότυπο τυχαίων λέξεων

και ούτω καθεξής! Μάλιστα, είναι πάνω από 300! Φύγε, μικρέ. Το εργαλείο έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες που βοηθούν την ομάδα σας να κατανοήσει καλύτερα.

Μπορείτε να εκδημοκρατίσετε τη διαδικασία σας μέσω ανώνυμης ψηφοφορίας, να οργανώσετε τη διαδικασία μέσω αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και να διαχειριστείτε τον πίνακα σας για μελλοντικές αναφορές. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φυσικούς πίνακες με τη δυνατότητα λήψης Stickies και να επιτρέψετε στην ομάδα σας να σχολιάζει.

Ο εικονικός καμβάς τους έχει τη δυνατότητα Frames που σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τα πράγματά σας και διευκολύνει την ομάδα να προγραμματίσει. Μιλήστε για την ενοποίηση του φυσικού και ψηφιακού σας χώρου! Και, τέλος, παρακολουθήστε ολόκληρη την ιδέα σας από την ιδέα στην εκτέλεση!

#3. Διαχείριση έργου

Η διαχείριση ενός έργου ταυτόχρονα δεν είναι εύκολη. Άλλωστε, ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα. Τα έργα πρέπει να εκτελούνται μια μέρα και μια εργασία τη φορά. Τώρα αυτές οι πολλαπλές εργασίες και οι άνθρωποι πρέπει να διαχειρίζονται και να παρακολουθούνται. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο εκτός αν έχετε τον Miro να το κάνει για εσάς!

Το Miro είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα οπτικοποιήσει τις εργασίες, τις δευτερεύουσες εργασίες και τις εξαρτήσεις σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την εργασία που μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε το έργο σας. Αναπτύσσει την ευθυγράμμιση έργων σε ομάδες πολλαπλών λειτουργιών για να κρατά όλους ενήμερους σχετικά με την εργασία και την πρόοδο. Ακολουθούν ορισμένες λειτουργίες του Miro που κάνουν τη διαχείριση έργου πολύ πιο εύκολη –

 • Οι δυνατότητες χαρτογράφησης μυαλού και χαρτογράφησης ιστορίας χρήστη βοηθούν στην καλύτερη οπτικοποίηση των εργασιών και στον καλύτερο σχεδιασμό της ροής εργασίας για την ανάπτυξη μιας δομής ανάλυσης εργασίας.
 • Η λειτουργία παρακολούθησης εργασιών του Miro σάς προσφέρει μια πανοραμική θέα όλων των πληροφοριών για να διασφαλίσετε ότι καμία εργασία δεν θα πέσει στα κενά.
 • Εργαλεία όπως το PI Planning, το brainwriting και άλλα επιτρέπουν στους διαχειριστές έργων να προετοιμάζονται καλύτερα για συναντήσεις και να διεξάγουν καλύτερα εργαστήρια για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων της ομάδας.
 • Συγκεντρώστε πίνακες Kanban, γραφήματα Gantt, πίνακες RACI και χάρτες ιστοριών χρηστών για να επιτρέψετε τη διαφάνεια σε όλο το έργο.

#4. Λειτουργία Πωλήσεων

Αγαπάμε το Miro επειδή είναι το καλύτερο εργαλείο απομακρυσμένης συνεργασίας, αλλά η λειτουργία του για την ομάδα πωλήσεων είναι σίγουρα ένα μπόνους! Το Miro είναι ένα οργανωτικό και συνεργατικό εργαλείο που βοηθά στον εξορθολογισμό της λειτουργίας πωλήσεων και ενισχύει τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες. Ας δούμε ποιες από τις λειτουργίες του Miro είναι χρήσιμες για τις ομάδες πωλήσεών μας!

 • Ο οπτικός καμβάς του Miro είναι ένας εξαιρετικός τρόπος οπτικοποίησης του σχεδιασμού και της στρατηγικής των πωλήσεων. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τα διαφορετικά πρότυπα λευκού πίνακα για να σχεδιάσει τη στρατηγική αγοράς του, να επισημάνει βασικές προοπτικές, να παρακολουθήσει δυνητικούς πελάτες, να πραγματοποιήσει ανάλυση ανταγωνισμού και να σχεδιάσει καμπάνιες.
 • Η χαρτογράφηση ταξιδιού πελατών της Miro θα βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων να παρακολουθούν αποτελεσματικά τους πελάτες τους μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων. Αυτό τους βοηθά επίσης να εντοπίσουν τα πιο αποτελεσματικά σημεία επαφής, σημεία πόνου πελατών και τομείς ανάπτυξης. Η οπτική αναπαράσταση δυνητικών πελατών και κύκλων πωλήσεων βοηθά επίσης την ομάδα στη διαχείριση της γραμμής πωλήσεων.
 • Δημιουργήστε βιβλία, οπτικό εκπαιδευτικό υλικό, οδηγούς κ.λπ., χρησιμοποιώντας τον οπτικό καμβά του Miro και βελτιώστε την εκπαίδευση και την ανάπτυξη της ομάδας πωλήσεών σας.
 • Η τεράστια λίστα ενσωματώσεων της Miro περιλαμβάνει επίσης εργαλεία CRM όπως Hubspot, Salesforce, Pipedrive κ.λπ., που βοηθούν την ομάδα πωλήσεών σας να έχει πρόσβαση σε όλες τις εργασίες της από ένα μέρος.
  Τι είναι η διεύθυνση IPv6 στη δικτύωση;

#5. Υβριδική Εργασία

Σας φέρνουμε το αστέρι της βραδιάς – υβριδική δουλειά. Το Miro είναι ένα από τα πιο προσιτά και διαισθητικά εργαλεία όσον αφορά την απομακρυσμένη εργασία. Επιτρέπει την απρόσκοπτη συνεργασία είτε θέλετε να φορέσετε παντελόνι και να πάτε στο γραφείο είτε να πνιγείτε στο Doritos στο κρεβάτι σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λειτουργίες απομακρυσμένης εργασίας του Miro –

 • Οι συναντήσεις στο Miro εκτείνονται πέρα ​​από τα μέσα του κειμένου, του ήχου και του βίντεο. Η ομάδα σας μπορεί να συμμετάσχει ταυτόχρονα σε ένα ταμπλό για να δημιουργήσει, να καινοτομήσει και να συνεργαστεί.
 • Επιπλέον, το Miro λειτουργεί με όλες τις συσκευές, από tablet έως smartphone!
 • Προσαρμόστε το Miro στις ανάγκες σας με τις 100+ εφαρμογές και τις ενσωματώσεις του.
 • Χρησιμοποιήστε αμφίδρομο συγχρονισμό, αυτοματισμό και εγγενώς ενσωματωμένες πλακέτες Miro για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα υπάρχοντα εργαλεία σας και να συγχρονίσετε τα πάντα.

Τώρα που είδαμε μερικές από τις περιπτώσεις χρήσης που μπορεί να έχει το Miro για τον οργανισμό σας, ας καταλάβουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του εργαλείου που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Miro

Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Miro μοναδικό και γιατί θα πρέπει να είναι η σωστή επιλογή για τη δουλειά της εταιρείας σας!

#1. Διαγράμμιση

Τίποτα δεν κάνει τη δουλειά πιο εύκολη από τη δημιουργία ενός οπτικά ελκυστικού γραφήματος σχετικά με αυτό. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 70% των χρηστών του Miro που ερωτήθηκαν χρησιμοποιούν το Miro για να δημιουργήσουν διαγράμματα και να χαρτογραφήσουν διαδικασίες. Το Miro διαθέτει μια ποικιλία από μοναδικά εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τα πιο διαισθητικά και αντιπροσωπευτικά διαγράμματα ροής εργασίας. Χρησιμοποιήστε βασικά διαγράμματα ροής, BPMN, εργαλεία διαγραμμάτων UML, σύνθετη αρχιτεκτονική δικτύου και πολλά άλλα για τη δημιουργία διαγραμμάτων.

Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη προτύπων διαγραμμάτων ροής του Miro με το διάγραμμα swimlane, το διάγραμμα ροής δεδομένων, το δέντρο λύσεων ευκαιριών και πολλά άλλα είναι εκεί για εσάς κάθε φορά που χρειάζεται να σχεδιάσετε μια νέα διαδικασία ή να επαναπροσδιορίσετε τις υπάρχουσες.

#2. Ευέλικτη ροή εργασίας

Το Miro διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που σας βοηθούν να αυξήσετε την ευέλικτη ροή εργασίας σας μέσω των διαφόρων δυνατοτήτων του. Μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό του σπριντ, τα καθημερινά scrums, τις κριτικές σπριντ και τα αναδρομικά σας διαδραστικά και να προσελκύσετε απομακρυσμένους χρήστες χρησιμοποιώντας τις Agile Workflows της Miro.

  Πώς να μοιραστείτε τη βιβλιοθήκη Vudu

Εισαγάγετε εργασίες από πρόσθετα εργαλεία όπως Jira, Asana, Rally, Azure ή ακόμα και τα υπολογιστικά φύλλα σας στο Miro και ευθυγραμμίστε τις ροές εργασίας σας σε πραγματικό χρόνο. Και τέλος, οραματιστείτε τις εργασίες και τις εξαρτήσεις σας για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας τους προσαρμόσιμους πίνακες Kanban.

#3. Miroverse

Αν έχετε βαρεθεί τις τελευταίες ταινίες της Marvel και αναζητάτε έναν νέο θαυμαστή, το Miroverse μπορεί να είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Είναι ένα κοινό φόρουμ όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ό,τι έχουν δημιουργήσει άλλοι χρησιμοποιώντας το Miro και να εμπνευστείτε από αυτό.

Επομένως, εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε ιδέες ακόμα και μετά από τα χιλιάδες πρότυπα που έχει ήδη δημιουργήσει η Miro για εσάς (πολύ απίθανο να το κάνετε), μπορείτε να έρθετε και να δείτε τους πίνακες στο Miroverse και να τις αναζητήσετε ανά θέμα, εταιρεία ή δημιουργό !

#4. Wireframing

Τώρα αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Miro. Δημιουργήστε πρότυπα lo-fi για σελίδες ιστότοπων και οθόνες προϊόντων σε λίγο με τα πρότυπα wireframe και τη βιβλιοθήκη διεπαφής χρήστη του Miro. Το Miro ενσωματώνεται με πλατφόρμες όπως το IconFinder και το Unsplash για να σας επιτρέψει άμεση πρόσβαση στα γραφικά. Χρησιμοποιήστε πλαίσια για να εμφανίσετε πολλές οθόνες ιστού ή προϊόντων και συνδέστε τις χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως βέλη και συνδέσμους για να παρουσιάσετε τη ροή.

Τι κάνει το Miro το καλύτερο εργαλείο;

Το καλύτερο πράγμα για το Miro, ακόμα και μετά από όλα όσα μόλις σας είπαμε, είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Miro αντί να χρησιμοποιείτε δέκα άλλα εργαλεία για διαφορετικούς σκοπούς.

Το Miro εξυπηρετεί λειτουργίες που μπορεί να κάνει ένα εργαλείο όπως το Asana, όπως η διαχείριση εργασιών και έργου. Αλλά αυτό που μπορεί επίσης να κάνει είναι να οπτικοποιεί τις εργασίες και τη ροή εργασίας σας ταυτόχρονα, καθιστώντας το πιο απομακρυσμένο συνεργατικό και τα πρότυπά του επιτρέπουν περισσότερη δημιουργικότητα, ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Ταυτόχρονα, το Miro υπερισχύει επίσης σε εργαλεία όπως το Trello στην ποικιλία οπτικών μορφών που προσφέρει εκτός από τους πίνακες Kanban.

Έχει περισσότερες ενσωματώσεις και χιλιάδες προϋπάρχοντα πρότυπα από άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Παρέχει μια ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της δουλειάς σας που πολλά άλλα εργαλεία δεν έχουν ακόμη φανταστεί. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη και η ευκολία χρήσης κάνουν την εμπειρία σας πολύ ομαλή και εύκολη στα μάτια.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις τον Miro;

Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Miro σήμερα και εγγραφείτε με το email σας για μια δωρεάν δοκιμή. Δείτε όλα όσα έχουμε πει για τον Miro μέχρι τώρα. Μόλις θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα, η ομάδα πωλήσεων της Miro θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το καλύτερο σχέδιο για εσάς. Έχουν τρία διαφορετικά είδη σχεδίων –

 • Αρχική – Ξεκινά από 8 $ ανά μέλος/μήνα που χρεώνεται ετησίως ή 10 $ μηνιαίως.
 • Επιχειρήσεις – Ξεκινά από 16 $ ανά μέλος/μήνα που χρεώνεται ετησίως ή 20 $ μηνιαίως.
 • Enterprise – Προσαρμόσιμη βάση των δυνατοτήτων που θέλετε.
 • Έχει μια ομάδα υποστήριξης 24×7 διαθέσιμη για να σας βοηθήσει σε περίπτωση οτιδήποτε και θα σας βοηθήσει να σας εκπαιδεύσουμε για την εφαρμογή τους. Έχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία εγγράφων υποστήριξης που θα κάνουν την όλη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

  Τελευταίες λέξεις!

  Τώρα μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι σας έχουμε πει για το Miro όσα θα έπρεπε να ξέρετε πριν το δοκιμάσετε. Αγαπάμε απόλυτα την πλατφόρμα και γνωρίζουμε ότι είναι η λύση που χρειάζεται η επιχείρησή σας! Πηγαίνετε λοιπόν στον ιστότοπο του Miro σήμερα και δοκιμάστε τη μαγεία μόνοι σας!

  Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κριτική μας για την πλατφόρμα διαχείρισης εργασιών Wrike.