Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Το Tumblr είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου όλοι μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, ιστολόγια, να συνομιλούν και να κάνουν πολλά άλλα. Είναι αρκετά διάσημο σε όλο τον κόσμο με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Μερικές σημαντικές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με το Tumblr είναι πώς να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία στο Tumblr, πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό Tumblr και πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Tumblr. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος, καθώς αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί παρακάτω. Επίσης, θα μάθετε γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε το Tumblr σας και τα βήματα για το ίδιο. Ας βουτήξουμε!

Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να διαγράψετε το Tumblr σας και τα βήματα που εξηγούν την ίδια διαδικασία λεπτομερώς.

Είναι ασφαλές το Tumblr;

Ναι, το Tumble είναι απολύτως ασφαλές. Διαθέτει επίσης δυνατότητες για να κάνετε το περιεχόμενο ή τα ιστολόγιά σας απόρρητα. Για την ασφάλειά σας, μπορείτε να αποκλείσετε ή να αναφέρετε τους χρήστες και τις αναρτήσεις εάν δεν αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε εύκολα το περιεχόμενο και τις ετικέτες σας.

  Πώς να διορθώσετε αναξιόπιστη σύνδεση στο CSGO

Μπορεί ένα 12χρονο να έχει Tumblr;

Όχι, το Tumblr έχει την πολιτική σύμφωνα με την οποία οι χρήστες του πρέπει να είναι αυστηρά ηλικίας 13 ετών και άνω. Άρα, τεχνικά ένα παιδί 12 ετών δεν μπορεί να έχει λογαριασμό στο Tumblr.

Τι δεν μπορείτε να κάνετε με τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Το Tumblr δεν έχει την επιλογή να απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να διαγράψετε μόνο τα ιστολόγιά σας ή ολόκληρο τον λογαριασμό σας, αλλά δεν μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε προσωρινά.

Πώς απενεργοποιείτε την ασφαλή λειτουργία στο Tumblr;

Δεν υπάρχει δυνατότητα στην εφαρμογή Tumblr για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία, αλλά μπορεί να επιτευχθεί διαφορετικά. Πρέπει να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας ως εξής:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο επίσημος ιστότοπος Tumblr.

2. Κάντε κλικ στο Log In από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Τώρα, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές σύνδεσης για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στην ενότητα Φιλτράρισμα.

7. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Απόκρυψη περιεχομένου για ενήλικες.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή, αναζητήστε την Ασφαλή λειτουργία.

Για να βρείτε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να διαγράψετε το Tumblr σας, διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω.

Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό Tumblr;

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού Tumblr. Αλλά μπορείτε να διαγράψετε ή να περιορίσετε την πρόσβαση στα ιστολόγιά σας.

  8 Ερωτήσεις και απαντήσεις γωνιακής συνέντευξης [2022]

Πώς ξέρετε εάν το Tumblr σας έχει διαγραφεί;

Εάν ο λογαριασμός σας στο Tumblr διαγραφεί, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ιστολόγιά σας. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης, θα λάβετε ειδοποιήσεις που θα λένε ότι ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή.

Τι θα συμβεί αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Οι συνέπειες μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Tumblr παρατίθενται παρακάτω:

  • Τα ιστολόγια και τα μηνύματά σας δεν θα είναι πλέον ορατά.
  • Επίσης, όλες οι δραστηριότητες θα καταργηθούν οριστικά.
  • Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή.

Γιατί το Tumblr δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Tumblr από την εφαρμογή για κινητά. Πρέπει να το κάνετε από τον ιστότοπο του Tumblr στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Διαβάστε την επόμενη ενότητα για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

Πώς διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Αφού μάθετε γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε το Tumblr, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Tumblr:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Tumblr.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός > Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

4. Τέλος, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Διαγραφή όλων για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr στην εφαρμογή;

Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr από την εφαρμογή. Μπορείτε να διαγράψετε μόνο τα ιστολόγιά σας από την εφαρμογή. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr, διαβάστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

  Τι είναι η επιτάχυνση υλικού και πρέπει να τη χρησιμοποιείτε;

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

Για να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας στο Tumblr, θα πρέπει να τον διαγράψετε οριστικά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας:

1. Πλοηγηθείτε στο Λογαριασμός Tumblr στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού και κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Διαγραφή όλων.

Εάν δεν ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr, επικοινωνήστε Υποστήριξη Tumblr και μεταφέρετε το πρόβλημά σας.

Πώς σκουπίζετε το Tumblr σας;

Ας δούμε πώς μπορείτε να σκουπίσετε ή να διαγράψετε αναρτήσεις στο Tumblr:

Σημείωση: Συνιστάται η διαγραφή έως και 1000 αναρτήσεων ταυτόχρονα για να αποφευχθεί η ένταση του διακομιστή.

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Tumblr και κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός.

2. Επιλέξτε Αναρτήσεις.

3. Κάντε κλικ στο Mass Post Editor.

4. Επιλέξτε τις αναρτήσεις που θέλετε να διαγράψετε.

5. Κάντε κλικ στο Delete από την κορυφή.

6. Κάντε κλικ στο OK στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr και τα βήματα για το ίδιο αναλυτικά. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.