Γεννήτριες αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης για μοναδικό και φρέσκο ​​περιεχόμενο καθημερινά

Δημιουργοί αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης για να επιτύχετε τη στρατηγική περιεχομένου σας…

Η τεχνητή νοημοσύνη επεκτείνεται σε κάθε τομέα, είτε πρόκειται για υγειονομική περίθαλψη, τουρισμό ή λιανικό εμπόριο, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποτελούν εξαίρεση. Τώρα, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από τους δημιουργούς αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο κάθε μέρα📅.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εμπλακεί πάρα πολύ στον τρόπο ζωής μας. Δημιουργούμε σχέσεις με άτομα, μοιραζόμαστε ιδέες και εκτιμούμε άλλες αναρτήσεις. Αυτές οι πλατφόρμες αξιοποιούνται τέλεια από μεγάλους και μικρούς οργανισμούς για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Το γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε τη δύναμη των social media σε αυτήν την εποχή. Μπορεί να δημιουργήσει ή να αλλάξει προοπτικές για ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή μια επωνυμία με τον τύπο του περιεχομένου που προωθείται.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι εταιρείες επιλέγουν τη δημιουργία αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες αποδεικνύονται κατάλληλες λύσεις για τη δημιουργία περιεχομένου. Θα μοιραστώ την εμπειρία μου με μερικά από τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης με την καλύτερη απόδοση για τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ας καταλάβουμε πρώτα πώς λειτουργούν.

Και για να διευκολύνω τα πράγματα, δημιούργησα αυτόν τον πίνακα παρακάτω που θα πρέπει να σας δώσει μια ουσία:

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

SocialBee

Άμεσες προτάσεις, περιλαμβάνει hashtags και emojis, ανάλυση απόδοσης.


Εξερευνώ

Οποιαδήποτε λέξη

Αυτοδημιουργικό περιεχόμενο για εισαγωγή, λεζάντες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναλύσεις παλιού περιεχομένου.

Εξερευνώ

Ραντάρ

Επτά γλώσσες, έξι πάροχοι μέσων για εικόνες, πολλαπλά σετ περιεχομένων.


Εξερευνώ

Predis

Εφαρμογή iOS και Android διαθέσιμη, δημιουργεί βίντεο, μιμίδια, καρουσάλ.


Εξερευνώ

SocialBu

Δημιουργεί κείμενο σε εικόνα, λεζάντες, εικόνες ιστολογίου, υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες


Εξερευνώ

Scalenut

Ξεχωριστή στήλη για προτροπή εισαγωγής και λίγες λέξεις για την περιγραφή του τόνου.

Εξερευνώ

Διαφημιστικό

Επαγγελματικά σχεδιασμένες διαφημίσεις, συγκεκριμένη ανάλυση για κάθε πλατφόρμα.


Εξερευνώ

Taskade

Πέντε στάδια δημιουργίας περιεχομένου: σχεδιασμός, προσχέδιο, έλεγχος, δημοσίευση και ανάλυση.

Εξερευνώ

Zubtitle

Επεξεργασία βίντεο, υπότιτλοι, λεζάντες, μεταγραφές, hashtags.


Εξερευνώ

Konigle

Περιεχόμενο με βάση τη διεύθυνση URL ή τη σελίδα προϊόντος.


Εξερευνώ

Πώς λειτουργεί ένα AI Social Media Post Generator;

Προηγουμένως, η τηλεόραση, οι διαφημίσεις σε εφημερίδες, τα περιοδικά ή οι αποθησαυρισμοί ήταν η κύρια πηγή ενημέρωσης σχετικά με τα προϊόντα και τις επωνυμίες. Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε μια αλλαγή στο σενάριο και οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το X (Twitter), το Instagram και άλλοι αλλάζουν το παιχνίδι.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι προώθησης προϊόντων διαφέρουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν ανοίξει τις πόρτες για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Τώρα, ακόμη και οι μικρότερες εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αποκτήσουν οπαδούς και να κάνουν περισσότερους ανθρώπους να μιλούν γι’ αυτά.

Η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία λογαριασμού σε πολλούς ιστότοπους. Η απόκτηση οπαδών, η καθιέρωση της επωνυμίας ή ακόμα και η παρακολούθηση της τάσης της αγοράς απαιτεί ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία, τις αναρτήσεις και τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών.

Διαβάστε επίσης: Εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Γιατί το χρειάζεται η επωνυμία σας

Τώρα, εδώ έρχεται το δύσκολο μέρος όταν κάποιος πρέπει να δημιουργεί αναρτήσεις σε τακτική βάση. Οι άνθρωποι ασχολούνται ήδη με διάφορες εργασίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως η διαχείριση περιεχομένου, η ανάλυση, η βελτιστοποίηση, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων κ.λπ.

Ως εκ τούτου, γίνεται κουραστικό να σκέφτονται ένα νέο θέμα σχετικά με την επιχείρησή τους, να προετοιμάζουν μια σύντομη ενημέρωση για αυτό και αργότερα να συνδέονται με τους ακόλουθους για να επανέλθουν στα σχόλια.

Οι γεννήτριες αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης είναι εξειδικευμένα εργαλεία🛠️ που μπορούν να προσφέρουν περιεχόμενο, ιδέες ή hashtag για συγκεκριμένη πλατφόρμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι, ανεξάρτητα από το Facebook, το X, το LinkedIn ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, αυτά μπορούν να δημιουργήσουν όλους τους τύπους αναρτήσεων με λίγες απαιτούμενες πληροφορίες, όπως προϊόν, επωνυμία και κοινό.

Η χρήση αυτών των εργαλείων εξοικονομεί πολύ χρόνο και είναι συχνά πιο εμφανής για την αφοσίωση των χρηστών σε σχέση με το περιεχόμενο που δημιουργείται από ανθρώπους, το οποίο εξαρτάται από τις δεξιότητες του ατόμου. Με τις γεννήτριες γραφής AI, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ με λιγότερη προσπάθεια.

SocialBee

SocialBee προσφέρει μια δωρεάν δημιουργία αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης και το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μια συνδρομή στο πάνελ. Το εργαλείο είναι σε θέση να αναλύει το ερώτημα εισόδου και να παράγει ελκυστικές εγγραφές για να προσελκύει περισσότερους επισκέπτες.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να αναλύετε τακτικά την απόδοση κάθε περιεχομένου που δημιουργείται από το εργαλείο.
 • Υπάρχει μια μακρά λίστα με προτεινόμενα δείγματα στον πίνακα, τα οποία είναι επίσης ειδικά για την πλατφόρμα.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση που εστιάζει ειδικά στην εκπαίδευση, το CTA, την έμπνευση, τις διακοπές και οποιοδήποτε τέτοιο θέμα επιλέγοντας ένα κατάλληλο μήνυμα.
 • Υπάρχει η επιλογή να επιλέξετε τον τόνο της φωνής, όπως πνευματώδης, φιλικός, αστείος κ.λπ. κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.
 • Μπορεί επίσης να δημιουργήσει hashtags ή να συμπεριλάβει emojis στις αναρτήσεις εάν είναι επιλεγμένη η επιλογή.

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση με μέγιστο αριθμό 100 λέξεων από αυτό το εργαλείο.

Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το περιεχόμενο με μερικά εύκολα βήματα αφού εγγραφείτε στον ιστότοπο. Απλώς προχωρήστε είτε πληκτρολογώντας το ερώτημα είτε επιλέγοντας ένα μήνυμα που επιθυμείτε για τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιλέξτε από τις αναρτήσεις που δημιουργούνται τυχαία και πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης για να τις δημοσιεύσετε.

Οποιαδήποτε λέξη

Το Anyword είναι ένα δωρεάν εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για μάρκετινγκ copywriting με ένα πρότυπο γλώσσας. Έχει παραδώσει αξιόπιστο περιεχόμενο για γνωστές μάρκες όπως οι New York Times και ο Ted Baker.

Πλεονεκτήματα:

 • Πρέπει να συνδεθείτε στον πίνακα και να πληκτρολογήσετε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο της ανάρτησης στη στήλη με λιγότερους από 600 χαρακτήρες.
 • Υπάρχει μια επιλογή να επιλέξετε την πλατφόρμα (Facebook, Instagram, X και LinkedIn) για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση AI.
 • Μπορείτε είτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε δημιουργικό περιεχόμενο είτε παρόμοια με τις λεπτομέρειες εισαγωγής με ένα παρεχόμενο φίλτρο.
 • Το εργαλείο είναι το καλύτερο για τη σύνταξη λεζάντες Instagram, περιγραφές για το YouTube ή το Pinterest, εντυπωσιακά Tweet και πολλά άλλα.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτό το εργαλείο δεν έχει προκαθορισμένα πρότυπα προτροπής. Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε και να περιγράψετε το ερώτημα μόνοι σας.

Μπορείτε να συνδέσετε το εργαλείο με τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναλύσετε το παλιό περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στη γραμμή χρόνου. Με βάση τη φωνή της επωνυμίας στο κανάλι σας, δημιουργεί αυτοματοποιημένη εγγραφή που είναι αυθεντική για το θέμα και τις απαιτήσεις.

Ραντάρ

Ραντάρ είναι μια λύση μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να ενσωματώσετε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό το εργαλείο για απρόσκοπτη διαχείριση. Έτσι, αφού έχετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από αυτό το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας στον λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στον πίνακα.

Πλεονεκτήματα:

 • Το εργαλείο υποστηρίζει σχεδόν όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μπορεί να δημιουργήσει κατάλληλο περιεχόμενο για αυτό σε περίπου επτά διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών.
 • Υπάρχουν έξι διαφορετικοί πάροχοι μέσων (Giphy, Lexica, Pexels, κ.λπ.) που είναι διαθέσιμοι για να λάβετε μια κατάλληλη εικόνα που υποστηρίζει το περιεχόμενο που δημιουργείται.
 • Το περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω αυτού του εργαλείου είναι γενικά σε ένα σύνολο έξι ή περισσότερων λύσεων.
 • Κάθε ζεύγος λύσεων έναντι της προτροπής περιέχει μια σχετική εικόνα, έναν τίτλο ή λεζάντα και μια σύντομη περιγραφή. Μπορείτε να τα αλλάξετε με το βέλος και να δημοσιεύσετε την καλύτερη επιλογή στο κανάλι σας.

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να δυσκολευτείτε να σκεφτείτε μια προτροπή, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες προτάσεις. Δεν παρέχει καν επιλογή φιλτραρίσματος του τόνου ή του περιεχομένου της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Η διεπαφή αυτού του εργαλείου AI δεν έχει τον καταναγκασμό της εγγραφής στον πίνακα. Ο χρήστης μπορεί να εισαγάγει απευθείας τις λεπτομέρειες ή μια προτροπή στη στήλη που παρέχεται για τη δημιουργία του περιεχομένου.

Predis

Predis είναι ένα απόλυτο εργαλείο δημιουργίας αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητα γρήγορης δημιουργίας αναρτήσεων καρουζέλ. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό με περιορισμούς στον αριθμό των αναρτήσεων που δημιουργούνται ανά μήνα σε μια δωρεάν συνδρομή.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κάνετε λήψη της έκδοσης της εφαρμογής για κινητά αυτού του εργαλείου σε συσκευές Android και iOS.
 • Το εργαλείο περιέχει περισσότερες από 5000 επιλογές πολυμέσων για τη δημιουργία εκπληκτικών αναρτήσεων.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να προγραμματίσετε αναρτήσεις για οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού το ενσωματώσετε με το εργαλείο.
 • Μπορεί να δημιουργήσει μια περίπλοκη ανάρτηση με μία μόνο γραμμή λεπτομερειών εισαγωγής.
 • Είναι ένα καλά έμπειρο εργαλείο με 10.000+ πρότυπα για τη δημιουργία περιεχομένου, και έτσι, προσφέρει μοναδικές αναρτήσεις για προώθηση της επωνυμίας σε συνδυασμό με hashtags και λεζάντες.
 • Ως ειδικό χαρακτηριστικό, διευκολύνει τη δημιουργία τακτικών αναρτήσεων παρακίνησης ή οποιασδήποτε καταχωρημένης ανάρτησης ειδικής ημέρας που έχει προγραμματίσει ο χρήστης στο ημερολόγιό του.
 • Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε βίντεο, τροχούς, μιμίδια, καρουσάλ κ.λπ. μαζί με περιεχόμενο κειμένου.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτό είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο δημιουργίας αναρτήσεων AI με μια μακρά λίστα λειτουργιών που παρέχονται αποτελεσματικά με συνδρομή επί πληρωμή.

Όλες οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn, το Google Business και άλλες υποστηρίζονται από αυτό το εργαλείο, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει δημοσιεύσεις σε περισσότερες από δεκαοκτώ γλώσσες.

SocialBu

SocialBu αφιερώνεται κυρίως στο να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για καλύτερες απαντήσεις. Αυτή η λύση all-in-one μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να δημοσιεύσει, να απαντήσει, να αναλύσει και να αυτοματοποιήσει τη δημιουργία αναρτήσεων από ένα μέρος.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορεί να δημιουργήσει αναρτήσεις, λεζάντες, προτροπές για μετατροπή κειμένου σε εικόνα, εικόνα ιστολογίου και παραθέσεις εικόνων επίσης.
 • Το εργαλείο είναι συμβατό για την παροχή γνήσιων αναρτήσεων για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μπορεί να συνεχίσει να σας παρέχει περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη με παραλλαγές έως ότου έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για το κοινό-στόχο σας.
 • Η πληρωμένη έκδοση βοηθά στη διαχείριση πολλών επωνυμιών από τον πίνακα.

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να δημιουργείτε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποσπάσματα ή λεζάντες ατελείωτα, αλλά για να τα προγραμματίσετε στον λογαριασμό σας, πρέπει να εγγραφείτε στον πίνακα. Είναι δωρεάν για τις δύο πρώτες εβδομάδες, μετά από τις οποίες απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση λειτουργεί μόνο για Facebook, X και Mastodon.

Αυτή η συσκευή δημιουργίας αναρτήσεων AI είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και προσφέρει ατελείωτη δημιουργικότητα χωρίς εγγραφή στον πίνακα. Καθώς εισάγετε την ιδέα του θέματος και πατάτε το κουμπί Δημιουργία στον πίνακα, εμφανίζεται η ανάρτησή σας, την οποία μπορείτε να αντιγράψετε και να προγραμματίσετε από τον λογαριασμό σας.

Scalenut

Το Scalenut χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPT3 για τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τις προσφέρει σε προσχεδιαστικά πρότυπα που έχουν υψηλό CTA. Το εργαλείο χρησιμοποιεί επίσης μοντέρνα hashtags και μιμίδια για να προσφέρει προστιθέμενη αξία στις δημοσιεύσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Το εργαλείο είναι δωρεάν για την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή από τον ιστότοπο.
 • Η πρώτη στήλη στο λογισμικό είναι να παρέχει μια προτροπή με λιγότερους από 200 χαρακτήρες. Μπορείτε να δώσετε μια γενική περίληψη σχετικά με τον τύπο περιεχομένου που απαιτείται.
 • Η δεύτερη στήλη είναι να ορίσετε τον τόνο του περιεχομένου που δημιουργείται, όπως αστείο, φιλικό κ.λπ. σε λιγότερους από 50 χαρακτήρες.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτό το εργαλείο υποστηρίζει μόνο μερικές μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν υπάρχει κουμπί άμεσης κοινής χρήσης ή δημοσίευσης στον πίνακα. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να ανακατεύετε το περιεχόμενο μέχρι να εμφανιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα και, στη συνέχεια, μπορείτε να το αντιγράψετε στην ανάρτησή σας.

Είναι εντελώς δωρεάν η δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται αναρτήσεις για πλατφόρμες Facebook, Instagram, Pinterest, X και LinkedIn, οι οποίες υποστηρίζονται κυρίως από το εργαλείο.

Διαφημιστικό

Διαφημιστικό είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα εργαλεία AI για τη δημιουργία διαφημίσεων μέσω AI. Έχει την τεχνογνωσία να εργάζεται για κορυφαίες σε πωλήσεις παγκόσμιες μάρκες. Η εταιρεία έχει καταγραφεί μεταξύ των τριών κορυφαίων ταχύτερα αναπτυσσόμενων προϊόντων στον κόσμο.

Πλεονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε στο εργαλείο προτού το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία διαφημίσεων.
 • Το εργαλείο παρέχει πολλαπλούς αριθμούς επαγγελματικά σχεδιασμένων αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα της διαφήμισης που εμφανίζει τη γραμμή διάτρησης, το κουμπί CTA και την εικόνα σε κατάλληλη μορφή.
 • Οι διαφημίσεις που δημιουργούνται έχουν τέλεια ανάλυση για να ταιριάζουν με μια συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές διαφημίσεις για το Facebook, το LinkedIn, το Instagram και άλλα.

Μειονεκτήματα:

 • Το εργαλείο δεν προορίζεται για τη δημιουργία περιγραφικού περιεχομένου μέσω AI. Ωστόσο, οι αναρτήσεις που δημιουργούνται αναζητούν ιδιαίτερα την προσοχή. Ως χρήστης, δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις σχετικά με τα σχέδια διαφημίσεων. το εργαλείο είναι αυτάρκης.

Αυτό το εργαλείο δημιουργίας αναρτήσεων κοινωνικών μέσων AI είναι ένα εργαλείο επί πληρωμή, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για επτά ημέρες. Χρησιμοποιείται περισσότερο για τη δημιουργία διαφημίσεων που μπορείτε να δημοσιεύσετε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

Taskade

Η Taskade είναι μια ευέλικτη εταιρεία με την ικανότητα να εκπληρώνει πολλαπλές εργασίες για έναν οργανισμό ενσωματώνοντας την τεχνολογία AI GPT-4. Μπορείτε να δοκιμάσετε το εργαλείο δωρεάν με περιορισμούς ορισμένων βασικών λειτουργιών και να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα αργότερα όπως απαιτείται.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση στο εργαλείο εισάγοντας μερικές συμβουλές σχετικά με το περιεχόμενο και να την αντιγράψετε απευθείας στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επιλογή επεξεργασίας.
 • Η δημιουργία περιεχομένου λειτουργεί σε πέντε στάδια σχεδιασμού, σύνταξης, αναθεώρησης, προγραμματισμού και παρακολούθησης.
 • Το λογισμικό έχει συγκεκριμένες ενότητες για τη διαχείριση των αναρτήσεων, όπως καταχώριση, πίνακας, ημερολόγιο, δράση, ανάλυση γραφημάτων κ.λπ.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτό το εργαλείο είναι λίγο περίπλοκο στη χρήση για τη δημιουργία αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει να το δοκιμάσετε καλά πριν αγοράσετε τη συνδρομή.

Αυτή η συσκευή δημιουργίας αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης λειτουργεί αβίαστα για να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να εγγραφείτε στον πίνακα για να δημιουργήσετε αναρτήσεις για τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Zubtitle

Zubtitle είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό εργαλείο για τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέπει την περικοπή βίντεο, την αλλαγή χρήσης με μερικά κλικ και την προσθήκη υπότιτλων με λεζάντες. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο γραπτού τεχνητής νοημοσύνης από τα βίντεο που ανεβαίνουν στον πίνακα.

Πλεονεκτήματα:

 • Αυτό το εργαλείο μπορεί να μεταγράψει το περιεχόμενο βίντεο για υπότιτλους και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε εκ νέου τους χρονισμούς για τελειότητα.
 • Θα εντοπίσει αυτόματα το θέμα του βίντεο και παράλληλα θα παρέχει σχετικά hashtags για δημοσίευση.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να δημιουργήσετε εκ νέου αυτόματη δημιουργία περιλήψεων κειμένου σε σχέση με το βίντεο και να το δημοσιεύσετε στις διάφορες πλατφόρμες.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή εισαγωγής εισροών κειμένου για τη δημιουργία αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης από το διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε κυρίως περιεχόμενο βίντεο για να εργαστείτε με αυτό το εργαλείο.

Με το Zubtitle χρειάζεται μόνο να έχετε ένα βίντεο για τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η υπόλοιπη δουλειά γίνεται από αυτό το εργαλείο. Δεδομένου ότι δεν είναι ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό, μπορείτε να δοκιμάσετε το εργαλείο μία φορά και αργότερα να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση.

Konigle

Konigle βοηθά τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν ιστοσελίδες για τα μέτωπα της επιχείρησής τους. Παρέχει επιπλέον ορισμένα εργαλεία για διαδικτυακό μάρκετινγκ και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πλεονεκτήματα:

 • Αντί να εισάγει τις λεπτομέρειες ή το μήνυμα προτροπής σχετικά με τις απαιτήσεις ανάρτησης, αυτό το εργαλείο ζητά μια διεύθυνση URL μιας ιστοσελίδας ή μιας καταχώρισης προϊόντων. Βοηθά στη δημιουργία αναρτήσεων που είναι καλά ευθυγραμμισμένες με την επωνυμία και τα προϊόντα σας.
 • Μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα για την οποία θα δημιουργηθεί η ανάρτηση και να επιλέξετε έναν τόνο περιεχομένου. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας κατάλληλης ανάρτησης που αντηχεί με τη μοναδική φωνή της επωνυμίας σας.
 • Το περιεχόμενο που δημιουργείται από αυτό το εργαλείο θα σταλεί στη διεύθυνση email που παρέχεται στον πίνακα.

Μειονεκτήματα:

 • Θα είναι δύσκολο για εσάς να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό εάν δεν έχετε έναν ιστότοπο αναφοράς για τη δημιουργία αναρτήσεων.

Η δημιουργία αναρτήσεων μέσων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης της Konigle παρέχεται δωρεάν και δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε στον πίνακα για να αξιοποιήσετε τα οφέλη της.

Παγίδες από τη χρήση της δημιουργίας περιεχομένου AI

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά υπάρχει και το μειονέκτημα που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

 • Ο πρώτος και κύριος στόχος των εργαλείων AI είναι να παρέχουν περιεχόμενο χωρίς προσπάθεια, κάτι που οδηγεί σε υπερβολική εξάρτηση και απώλεια της προσωπικής δημιουργικότητας.
 • Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η γλώσσα του περιεχομένου φαίνεται να είναι γενική, μονότονη και χωρίς βάθος.
 • Το περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη προκύπτει γενικά από τις διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να υποστούν λογοκλοπή, κάτι που αποτελεί παράβαση.
 • Είναι προφανές να πούμε ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται από ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορούν να έχουν πρωτοτυπία σε σχέση με τις ανθρώπινες γραπτές αναρτήσεις, οι οποίες μπορούν να έχουν γνώσεις βασισμένες σε προσωπική εμπειρία και εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.

Το περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ακούγεται αδικαιολόγητα μονόπλευρο, ανάλογα με την προγραμματισμένη οδηγία, και έτσι δημιουργεί εφευρετικότητα.

Η άποψή μου: Μόχλευση τεχνητής νοημοσύνης των κοινωνικών μέσων δημιουργίας αναρτήσεων

Την ημέρα που σκέφτεστε να γίνετε επιχειρηματίας ή να διευθύνετε μια επιχείρηση εκκίνησης, δεν μπορείτε να αποφύγετε τη δημιουργία μιας ειδικής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα προβάλλει την επιχείρηση. Είναι προφανές να συνεχίζετε να δημοσιεύετε στη σελίδα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνετε τους followers για την εκκίνηση, καθώς και τη σοβαρότητά σας για την επιτυχία της.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στη χρήση εργαλείων δημιουργίας αναρτήσεων κοινωνικής τεχνητής νοημοσύνης, καθώς πρόκειται για επαγγελματικά δημιουργημένες λύσεις λογισμικού και προορίζονται για τη δημιουργία εξαιρετικά ελκυστικού περιεχομένου. Είναι ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου που μπορεί να παραδώσει οποιοδήποτε αριθμό εγγραφών χωρίς να εξαντληθεί.

Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε και να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα του περιεχομένου που δημιουργείται για να αποφύγετε τυχόν αποκλίσεις που μπορεί να προκληθούν λόγω παρόμοιων εμπορικών σημάτων και σειρών προϊόντων.

Στη συνέχεια, κορυφαίες στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επιτυχία και ανάπτυξη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

  Πώς να ελέγξετε τη μάρκα και τις ρυθμίσεις κάμερας που χρησιμοποιούνται για τη λήψη μιας φωτογραφίας