Βραβεία MakeUseOf Best of IFA 2023: Best Tech in Show

Βρισκόμαστε εδώ στην IFA 2023 στο Βερολίνο και θέλουμε να μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες που βρήκαμε κατά την σάρωση του χώρου της έκθεσης. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές καινοτομίες στην IFA φέτος, αλλά αυτή η λίστα αντιπροσωπεύει την κρέμα ντε λα κρεμ.

Αν θέλετε να δείτε τι γαργαλούσε τους τεχνολογικούς μας οφθαλμούς στην IFA 2023, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα…

Honor Magic V2

Εξετάσαμε το Honor Magic Vs τον Φεβρουάριο, χαιρετίζοντάς το ως καινοτομία στον χώρο των αναδιπλούμενων smartphone. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι τον Σεπτέμβριο και η Honor αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο Honor Magic V2. το πιο πρόσφατο και καλύτερο αναδιπλούμενο smartphone τους. Λοιπόν, τι κάνει το Honor Magic V2 τόσο εντυπωσιακό;

Θα πρέπει, για αρχή, να είναι μόλις 4,7 χιλιοστά λεπτό όταν ξεδιπλωθεί, κάτι που είναι απίστευτο, δεδομένου ότι χρειάζεται να φιλοξενήσει όλα τα είδη εξαρτημάτων (τα οποία είναι επίσης πρωτοποριακά-πολύ λεπτά). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Honor Magic V2 στην αναφορά μας από την έκθεση, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι εύκολα το πιο εντυπωσιακό αναδιπλούμενο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Επιπλέον, περιλαμβάνει την τεχνολογία φωτογραφίας Honor Falcon που γνωρίζουμε τώρα τόσο καλά, οπότε ανυπομονούμε για μερικά κορυφαία στιγμιότυπα.

Ηχείο Urbanista Malibu Solar Bluetooth

Η Urbanista κάνει σπουδαία πράγματα με τον ηλιακό εξοπλισμό της. Αξιοποιώντας τη δύναμη του πλησιέστερου αστεριού μας με την ενσωματωμένη ηλιακή τεχνολογία Powerfoyle, η συσκευή σας μπορεί να φορτίσει χωρίς περιορισμό. Εισαγάγετε τη βιώσιμη (ανακυκλωμένο πλαστικό και άλλα υλικά, δεν ξέρετε) Urbanista Malibu, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηλιακής φόρτισης της μάρκας.

Το Malibu είναι μια ολοκαίνουργια έκδοση και μεταφέρει την ηλιακή τεχνολογία στον λιγότερο προσωπικό χώρο ηχείων Bluetooth. Έχοντας κατακτήσει τα ακουστικά (διαβάστε την κριτική μας για το Urbanista Phoenix εδώ) και τα ακουστικά, τώρα μπορείτε να μοιράζεστε τη μουσική σας με όλους, θεωρητικά για πάντα χάρη στη δύναμη του πλησιέστερου αστεριού μας. Τα ηχεία Bluetooth προορίζονται να είναι φορητά και, χάρη στην ηλιακή φόρτισή του, το Malibu σημαίνει ότι το πάρτι δεν χρειάζεται να τελειώσει ποτέ!

Dreame L20 Ultra

Το νέο υβριδικό ρομπότ σκούπας/σφουγγαρίσματος της Dreame υπόσχεται να αλλάξει κάπως το παιχνίδι για όσους απολαμβάνουν την άνεση μιας τέτοιας συσκευής. Η μάρκα καινοτομεί εδώ και καιρό τον χώρο των robovac, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά στην αγορά, και τώρα το έκαναν ξανά με το επαναστατικό νέο Dreame L20 Ultra.

  Πώς να ανοίξετε έγγραφα του Microsoft Word χωρίς Word

Αυτή η συσκευή όχι μόνο διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο αυτόματο πρατήριο στο εύρος τιμών της (αντικαθιστά το νερό σφουγγαρίσματος, προσθέτει διάλυμα καθαρισμού, αφαιρεί τη σκόνη από τον κάδο απορριμμάτων και καθαρίζει και στεγνώνει την κεφαλή σφουγγαρίστρας), αλλά έχει επίσης εκτεινόμενες προς τα έξω κεφαλές σφουγγαρίστρας , τα οποία είναι τα πρώτα στην αγορά και σας επιτρέπουν να μπείτε σε γωνίες που άλλα ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα/σφουγγαρίστρα απλά δεν μπορούν.

Jackery 300 Plus

Η Jackery είναι μια απίστευτα σεβαστή μάρκα όσον αφορά τη φορητή ισχύ, και ο ολοκαίνουργιος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής Jackery 300 Plus είναι κάτι που πρέπει να δεις. Γιατί; Επειδή διαθέτει αρκετή ισχύ για να σας κρατά σε λειτουργία για μέρες συνέχεια, όπως ακριβώς το μεγάλο του αδερφάκι, το 3000 Pro που εξετάσαμε πρόσφατα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά φορτίζει επίσης μέσα σε 2 ώρες χρησιμοποιώντας δύο από τους ηλιακούς συλλέκτες Jackery, έτσι ώστε όσο μπορείτε να δείτε τον ήλιο, μπορείτε να φορτώσετε τον ηλεκτρικό σας σταθμό με δωρεάν χυμό, που παρέχεται από το πλησιέστερο αστέρι μας. Με έως και 5 kWh, μπορείτε να παραδώσετε ηλεκτρικό ρεύμα έκτακτης ανάγκης στο σπίτι σας για έως και τρεις ημέρες, κάτι που είναι υπέροχο νέο εάν είστε ο τύπος εξωτερικού χώρου. μπορείτε να συνεχίσετε να τρέχετε με το Jackery 300 Plus, το οποίο είναι αρκετά μικρό για να χωράει στο σακίδιό σας.

Shure Aonic 50 Gen. II

Η Shure κυκλοφόρησε την πρώτη γενιά των εμβληματικών κονσερβών Aonic 50 τον Απρίλιο του 2020 και τώρα ανεβαίνει στο πιάτο με τη δεύτερη γενιά των εντυπωσιακών κονσερβών της. Αν νομίζατε ότι η πρώτη γενιά άνοιξε το έδαφος, όταν ο Shure την κυκλοφόρησε με την αποδοχή των κριτικών, τότε μπορείτε να περιμένετε από τη δεύτερη γενιά να εντυπωσιάσει εξίσου.

Όχι μόνο το Gen II διαθέτει συμβατότητα Snapdragon Sound, αλλά έχετε επίσης το πλεονέκτημα του Spatial Sound σε τρεις ξεχωριστές λειτουργίες. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 20 ωρών από τη Gen I έχει αυξηθεί σε 45 ώρες, η οποία είναι πάνω από το διπλάσιο της χωρητικότητας της πρώτης γενιάς και από τις υψηλότερες στην αγορά!

Withings ScanWatch 2

Η Withings είναι από καιρό μια αναγνωρισμένη μάρκα όσον αφορά την ευημερία και την ευεξία. τα wearable της παρακολουθούν την υγεία μας από το 2008 και για καλό λόγο. Παρέχει στους χρήστες του ακριβή και αποτελεσματική αναπαράσταση δεδομένων, και το Withings ScanWatch 2 είναι εδώ για να ταρακουνήσει τη βιομηχανία των φορητών συσκευών με γοητεία.

  Επίπεδα μοντέλου OSI: Οδηγός εισαγωγής

Το ScanWatch 2 έχει πολλά να φωνάξει και προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα έξυπνο ρολόι παρακολούθησης της υγείας. Ωστόσο, το Withings φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι με το ScanWatch 2. Παρακολούθηση θερμοκρασίας 24/7. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε γρήγορα και εύκολα να καταλάβετε εάν η θερμοκρασία σας αυξάνεται ή πέφτει ξαφνικά, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα υγείας. Εξαιρετική δουλειά από την Withings εδώ.

Lenovo Legion Go

Βγείτε στην άκρη του Steam Deck, η Lenovo σας απομακρύνει αρκετά με τον ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή παιχνιδιών της, που θα δώσει ώθηση στην αγορά παιχνιδιών με μια συσκευή που θα δώσει στο Steam και την ASUS μια καλή προσπάθεια. Η συσκευή θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πανίσχυρου φορητού υπολογιστή παιχνιδιών, με τη συμβατότητα XBox Game Pass να διατίθεται στάνταρ.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, εξετάζουμε ένα εξαιρετικό Ryzen Z1 και το Legion Go θα γεμίσει τα μάτια σας με την ομορφιά του παιχνιδιού μέσω μιας εντυπωσιακής οθόνης μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης 8,8 ιντσών, 144 Hz. Οι λάτρεις των φορητών παιχνιδιών έχουν πολλά να περιμένουν με τη φανταστική συσκευή χειρός της Lenovo (όχι τουλάχιστον να μπορούν να παίξουν το Starfield στην παλάμη του χεριού τους…). Δείτε το αφιερωμένο άρθρο μας στο Lenovo Legion Go για την πρακτική μας εμπειρία!

Θήκη Casetify iPhone 15

Πρέπει να αγαπάς το Casetify. Η μάρκα παράγει μερικά φανταστικά αξεσουάρ smartphone και δεν έχει σπάσει τη μορφή με τα τελευταία της σειράς. μια προστατευτική θήκη για το iPhone 15, το οποίο κυκλοφορεί μόνο μερικές εβδομάδες μετά την IFA. Κομψό αλλά σκληρά φορεμένο, το Casetify ξέρει πώς να κρατά το τηλέφωνό σας ασφαλές, δίνοντάς σας ήσυχο μυαλό ότι το νέο σας ακουστικό δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει μια πρόωρη απώλεια λόγω των αδέξια δακτύλων σας.

Οι θήκες συνοδεύονται από ανθεκτικούς προφυλακτήρες από καουτσούκ σε κάθε γωνία, οι οποίοι προφανώς μειώνουν τον αντίκτυπο εάν πέσει κατά λάθος το τηλέφωνό σας. Καλύπτει επίσης το πίσω μέρος του τηλεφώνου με προστατευτικό πλαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι η γυάλινη όψη δεν πρόκειται να θρυμματιστεί σε ένα εκατομμύριο κομμάτια μόλις αγγίξει το έδαφος μετά από μια πτώση. Τα iPhone είναι ακριβά, το γνωρίζουμε όλοι, γι’ αυτό προστατέψτε το δικό σας με μια θήκη Casetify και αισθανθείτε το καλύτερο για αυτό.

JLAB JBuds Mini

Δυσκολεύεστε να βρείτε ένα ζευγάρι ακουστικών που να χωράνε στα αυτιά σας; Λοιπόν, μην παλεύετε άλλο, γιατί το JLAB έχει την απάντηση στην (πολύ μικροσκοπική) μορφή του JBuds Mini του. τα μικρότερα ακουστικά που διατίθενται στην αγορά. Εάν τα αυτιά σας δεν μπορούν να χωρέσουν κανονικά ακουστικά χωρίς να νιώσετε τρομερό πόνο, τότε πρέπει να δείτε τι προσφέρουν αυτά τα χαριτωμένα μπουμπούκια.

  12 Συνθετικά Εργαλεία Παρακολούθησης για την Επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

Με εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας (παρά το μικρό ανάστημά τους) υπέροχο ήχο και το προαναφερθέν μικρό μέγεθος, αυτά τα ακουστικά είναι τέλεια τοποθετημένα για να επιτρέπουν ακόμη και στα πιο μικρά αυτιά να απολαμβάνουν τέλεια μουσική. Με μια μικρή θήκη φόρτισης που ταιριάζει, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα ζευγάρι ακουστικών που προσφέρουν αυτό το επίπεδο άνεσης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν μεγάλη, μπάσα, λάμψη.

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Φαίνεται ότι το IFA 2023 είναι γεμάτο με συσκευές που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, ενώ μειώνουν τη συνολική μορφή τους, και το Sennheiser AMBEO Soundbar Mini είναι μια τέτοια συσκευή. Με την ένδοξη τεχνολογία ήχου για την οποία είναι τόσο γνωστή η Sennheiser, το AMBEO Mini προσφέρει εκπληκτικό 3D ήχο από μια μικρή πηγή που εξοικονομεί χώρο.

Με διαστάσεις μόνο 70 x 10 x 6,5 cm, η μπάρα ήχου είναι ιδανική για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο, αλλά δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου. Μπορεί να είναι μικρό, αλλά όπως λένε, τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες και το AMBEO Mini κάνει ακριβώς αυτό, δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο ανάμεσα στην υπάρχουσα διάταξη σας, σαρώνει το δωμάτιό σας για να προσαρμόσει τον ήχο στον χώρο που βρίσκεται θα κατοικήσει. Αρκετά αξιοσημείωτο!

Τηλεόραση λέιζερ AWOL Vision Vanish

Θέλετε μια σοβαρή επιλογή IFA premium; Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στο AWOL Vision Vanish για μέγεθος. Αυτό το θηρίο ενσωματώνει έναν προβολέα τηλεόρασης λέιζερ, μια ανασυρόμενη οθόνη και ένα έξυπνο ντουλάπι, όλα σε μία μονάδα. Οι τηλεοράσεις μπορεί μερικές φορές να φαίνονται σαν μια κηλίδα στον χώρο διαβίωσής σας με όλη τους την τερατώδες, αλλά το AWOL Vision απομακρύνει εύκολα την τηλεόραση αφού ολοκληρώσετε την παρακολούθηση.

Με οθόνη προβολής 100 ή 120 ιντσών, η συσκευή δεν ταλαιπωρείται από την ακίνητη περιουσία και προσφέρει μερικές σοβαρές μπριζόλες όταν πρόκειται για την κατανάλωση ταινίας. 3D; Ελεγχος. Τεχνολογία MEMC; Ελεγχος! Μπορείτε ακόμη να παίξετε τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια στο Vision Vanish, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία παιχνιδιού. Και όταν τελειώσετε, απλά πρέπει να πείτε στο smart cabinet να τα μαζέψει όλα και θα γίνει!

IFA 2023: Περιτυλιγμένο

Και, κάπως έτσι, άλλη μια χρονιά στην IFA γίνεται και ξεσκονίζεται. Η παράσταση ήταν φανταστική φέτος, παρέχοντας κάποια εξαιρετική τεχνολογία, για την οποία μόλις διαβάσατε. Ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε, οι επωνυμίες της IFA είναι περήφανες, ρίχνοντας μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες της χρονιάς στην αγκαλιά μας. Και με αυτό, θα βάλουμε τα πόδια μας ψηλά, γιατί είναι κυριολεκτικά φορτωμένα με φουσκάλες Βερολίνου μετά από όλο αυτό το πάτωμα που περπατά για λογαριασμό σας.