Βελτιώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ σας με τη Freshmarketer

Μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας χρησιμοποιώντας το Freshmarketer, το καλύτερο εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ ποτέ!

Οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ ξοδεύουν κατά μέσο όρο το 10,9% των εσόδων των οργανισμών τους σε δραστηριότητες μάρκετινγκ. Αυτά τα δεδομένα προήλθαν από α Statista έρευνα για τις δαπάνες μάρκετινγκ στις ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2023. Ήταν 8,7% μόλις έξι μήνες πριν από αυτήν την έρευνα.

Αυτό σημαίνει ότι:

 • Οι ανταγωνιστές σας ξοδεύουν πολλά για την εμπορία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους
 • Το κόστος μάρκετινγκ γίνεται πολύ δαπανηρό

Μπορείτε να μειώσετε το κόστος μάρκετινγκ ή να αξιοποιήσετε σωστά τον υπάρχοντα προϋπολογισμό χρησιμοποιώντας το Freshmarketer. Είναι πιο αξιόπιστο και έξυπνο από τα περισσότερα άλλα εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ. Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για τις ανάγκες σας στο λογισμικό μάρκετινγκ.

Τι είναι το Freshmarketer;

Freshmarketer είναι ένα λογισμικό αφοσίωσης πελατών και βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπής (CRO) στο cloud. Σας βοηθά να βελτιώσετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες μάρκετινγκ. Αυτές οι δραστηριότητες θα μπορούσαν να είναι καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email, μετατροπή δυνητικών πελατών, διατήρηση πελατών κ.λπ.

Αυτό το εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των χρηστών, να διεξάγετε δοκιμές A/B, να αναλύετε την απόδοση του ιστότοπου και να εξατομικεύετε τις εμπειρίες των πελατών. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες όπως ένα εργαλείο θερμικού χάρτη, εγγραφές συνεδριών, ανάλυση διοχέτευσης πωλήσεων, χαρτογράφηση ταξιδιού πελατών κ.λπ.

Επιπλέον, όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που διαθέτει σάς βοηθούν να δημιουργήσετε πολύτιμες πληροφορίες για τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με αποτέλεσμα βελτιστοποιημένες μετατροπές. Για να μην αναφέρουμε, το Freshmarketer σάς δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αποφάσεις μάρκετινγκ βάσει δεδομένων που ενισχύουν την αφοσίωση των χρηστών και τελικά οδηγούν σε υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) και έσοδα.

Το Freshmarketer ως Marketing CRM

Το λογισμικό Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών (CRM) συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με πελάτες και δυνητικούς πελάτες σε ένα εργαλείο. Στη συνέχεια, εφαρμόζει διάφορες αναλύσεις δεδομένων για να προβλέψει τη συμπεριφορά των πελατών και να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις για πωλήσεις. Για να μην αναφέρουμε, ένας εκπρόσωπος πωλήσεων μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες μιας εργάσιμης ημέρας στο ίδιο λογισμικό χωρίς να χάνει χρόνο στη διαχείριση πολλών εργαλείων.

Ομοίως, το Freshmarketer από την Freshworks φέρνει όλα όσα χρειάζεστε για διαδικτυακό και εκτός σύνδεσης μάρκετινγκ σε ένα λογισμικό. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με την επισκεψιμότητα ιστότοπων και εφαρμογών ή τους πελάτες εξυπηρέτησης για να κάνετε παραγγελίες ή να παρέχετε υποστήριξη μετά την πώληση. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να βρείτε όλους τους πελάτες σας και τις επαφές πελατών σε ένα έξυπνο εργαλείο.

Ως εκ τούτου, το Freshmarketer είναι το απαραίτητο λογισμικό μάρκετινγκ CRM για κάθε επιχείρηση. Συνοδεύεται επίσης από το ταξίδι του πελάτη και οδηγεί σε ροές εργασίας αυτοματισμού μετατροπών. Όταν ρυθμίζετε και εκτελείτε αυτές τις ροές εργασίας, τα ηλεκτρονικά καταστήματά σας μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν ακόμη και αν δεν υπάρχουν αντιπρόσωποι. Έτσι, λαμβάνετε ένα εργαλείο μάρκετινγκ CRM και αυτοματισμού μάρκετινγκ σε μία συνδρομή.

Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το Freshmarketer;

Οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Freshmarketer για να δουν αν οι επενδύσεις τους στο μάρκετινγκ αποφέρουν τα έσοδα που επιθυμούν. Σε μια καμπάνια μάρκετινγκ, υπάρχουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Προωθείτε ένα προϊόν σε πολλούς ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στους δικούς σας ιστότοπους, διανέμετε φυσικά φυλλάδια, οι εκπρόσωποι πωλήσεων ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας υποστήριξης, προβάλλετε ψηφιακές διαφημίσεις στο Google και το Facebook και πολλά άλλα.

  Πόσος χρόνος διαρκεί ένας έλεγχος ιστορικού;

Με τα συμβατικά εργαλεία μάρκετινγκ, όπως το email marketing, υπάρχει περιορισμένος τρόπος να αποδοθούν οι πωλήσεις σε ένα συγκεκριμένο κανάλι μάρκετινγκ. Εδώ έρχεται το Freshmarketer. Συσκευάζει όλα τα τυπικά κανάλια μάρκετινγκ σε ένα λογισμικό. Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα δίκτυο μεταξύ όλων των καναλιών. Μόλις ένας πελάτης αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα κανάλια μάρκετινγκ, το εργαλείο σας δείχνει ξεκάθαρα το ταξίδι του πελάτη προς μια πώληση.

Έτσι, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές καμπάνιες μάρκετινγκ για δοκιμές A/B. Στη συνέχεια, βρείτε το πιο αποδοτικό χρησιμοποιώντας αναφορές και αναλυτικά στοιχεία του Freshmarketer. Βρείτε παρακάτω άλλους σημαντικούς λόγους για τους οποίους η επιχείρησή σας πρέπει να εγγραφεί στο Freshmarketer:

 • Ελαφριά εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο
 • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό
 • Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε σε σταθμούς εργασίας υψηλής απόδοσης
 • Οι πράκτορες μπορούν να φέρουν τις δικές τους συσκευές. Το Freshmarketer είναι το καλύτερο εργαλείο για το BYOD
 • Πρόσβαση βάσει ρόλων σε ενότητες λογισμικού και δεδομένα για την αποφυγή απάτης και κλοπής δεδομένων
 • Σχεδόν όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ που χρειάζεστε σε μία συνδρομή
 • Προσιτά προγράμματα συνδρομής με επιλογές κλιμάκωσης
 • Η Freshworks ενημερώνει συνεχώς το εργαλείο για να περιλαμβάνει νέες δυνατότητες χωρίς επιπλέον κόστος
 • Ουσιαστικά καμία καμπύλη μάθησης
 • Εύκολη ρύθμιση και πολλά πρότυπα για τις περισσότερες επιχειρηματικές θέσεις

Λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις προτιμούν το Freshmarketer έναντι των ανταγωνιστών τους

Το Freshemarketer είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ all-in-one. Εάν το έχετε, δεν χρειάζεστε άλλο εργαλείο μάρκετινγκ. Και μπορείτε να εκτελέσετε τόσο ψηφιακές όσο και φυσικές καμπάνιες μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας το Freshmarketer. Δείτε παρακάτω πώς το Freshmarketer διαφέρει από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του, όπως το HubSpot Marketing Software, το Campaign Monitor και το ActiveCampaign:

#1. Αυτοματισμός Μάρκετινγκ

Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνθετες διαδρομές πελατών και να αυτοματοποιήσετε μετατροπές δυνητικών πελατών στο Freshworks χρησιμοποιώντας έξυπνα στοιχεία όπως Κανόνες, Ενέργειες, Συνθήκες, Στοιχεία ελέγχου και Γραφικούς σχολιασμούς.

Αντίθετα, οι ανταγωνιστές της δεν προσφέρουν πάντα ένα εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ. Εάν μερικά από αυτά το κάνουν, οι ροές εργασίας αυτοματισμού είναι αρκετά υποτυπώδεις σε λειτουργικότητες.

#2. Πίνακες ελέγχου CRM

Το Freshmarketer προσφέρει πολλούς πίνακες ελέγχου, όπως Πίνακας ελέγχου δραστηριοτήτων, Πίνακας ελέγχου Analytics, Πίνακα ελέγχου μάρκετινγκ, πίνακα ελέγχου προϊόντων και πίνακες ελέγχου απόδοσης καναλιών μάρκετινγκ.

Αντίθετα, οι περισσότερες από τις εναλλακτικές λύσεις Freshmarketer επικεντρώνονται στο μάρκετινγκ μέσω email και προσφέρουν μόνο έναν πίνακα ελέγχου για το ίδιο.

#3. Τύποι καμπάνιας μάρκετινγκ

Το Freshmarketer είναι καλό για σχεδόν όλες τις τυπικές τακτικές εκστρατειών μάρκετινγκ, όπως οι ακόλουθες:

 • Καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Email ταξιδιού πελατών
 • Καμπάνιες WhatsApp
 • Καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Καμπάνιες SMS
 • Chatbots σε εφαρμογές και ιστότοπους
 • Συναλλακτικά email

Αντίθετα, οι ανταγωνιστές της επικεντρώνονται κυρίως σε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικών δελτίων. Μερικοί ανταγωνιστές Freshmarketer προσφέρουν WhatsApp και SMS ως κανάλια μάρκετινγκ, αλλά πρέπει να λάβετε κλειδιά API ή να εγκαταστήσετε σύνθετες ενσωματώσεις τρίτων.

#4. Κουβέντα

Το Freshmarketer διαθέτει μια περίπλοκη ενότητα Chat που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις ακόλουθες λειτουργίες:

 • Εισερχόμενα συνομιλίας
 • Όλες οι επαφές συνομιλίας πελατών και επικεφαλής βρίσκονται σε ένα μέρος
 • Ρυθμίστε συσκέψεις συνομιλίας
 • Αρχεία συνομιλίας
 • Ένα εργαλείο απόκρισης σε κονσέρβα
 • Πίνακας ελέγχου συνομιλίας
 • Αναφορές για συνομιλίες

Εκτός από τη συνομιλία, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε λογισμικό τηλεμάρκετινγκ με το Freshmarketer.

  Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα περιήγησης Gmail ανοίγει συνδέσμους στο iPhone σας

Κανένας από τους κορυφαίους ανταγωνιστές της δεν προσφέρει ενσωμάτωση συνομιλίας και τηλεφώνου σε ένα εργαλείο μάρκετινγκ CRM.

Πλεονεκτήματα της χρήσης Freshmarketer

Βρείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε έναντι των ανταγωνιστών σας που δεν χρησιμοποιούν το Freshmarketer:

 • Προσφέρει διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ για σύνθετη ανάλυση της επισκεψιμότητας και των πελατών με λίγα κλικ. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε δοκιμές A/B σε θερμικούς χάρτες για να δημιουργήσετε μια πιο συγκεκριμένη ανάλυση συμπεριφοράς όσων επισκέπτονται τις εφαρμογές, τις αγορές και τους ιστότοπούς σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε κατάλληλες διαδρομές πελατών που σίγουρα μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες.
 • Το Freshmarketer διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία για τις περισσότερες καμπάνιες μάρκετινγκ, αναφορές και παρακολούθηση. Επομένως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετες εφαρμογές μάρκετινγκ.
 • Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη και έτοιμη να σας υποστηρίξει μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email 24 επί 7.
 • Αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ CRM προσφέρει ένα εργαλείο επανάληψης περιόδου σύνδεσης ή επανάληψης πελάτη, έτσι ώστε η ομάδα μάρκετινγκ να μπορεί να εντοπίσει σημεία πόνου στην εμπειρία χρήστη στον ιστότοπο ή την εφαρμογή και να τα επιλύσει γρήγορα.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις περισσότερες ενότητες του Freshmarketer, όπως πίνακες εργαλείων, αναφορές, ανάκτηση δεδομένων κ.λπ., ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες φόρμες έρευνας για πολλά κανάλια, όπως ιστότοπους, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφαρμογές κ.λπ., για να συλλέγετε ειλικρινή σχόλια πελατών ή επισκεπτών.
 • Για να μην αναφέρουμε, εάν ο επισκέπτης του ιστότοπού ή της εφαρμογής σας εγκαταλείψει τη σελίδα προορισμού ή το καλάθι αγορών σας, το Freshmarketer μπορεί να σας ενημερώσει πού πηγαίνει ο χρήστης στη συνέχεια.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Freshmarketer

Κανάλια μάρκετινγκ

Με διάφορα κανάλια μάρκετινγκ για αλληλεπίδραση με δυνητικούς πελάτες και πελάτες, δεν χρειάζεται πλέον να αφήσετε το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε τις τεχνολογίες για να αλληλεπιδράσετε. Τώρα, μπορείτε να επικοινωνείτε με πελάτες χρησιμοποιώντας όλα τα τυπικά κανάλια όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω με το Freshmarketer:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • γραπτό μήνυμα
 • WhatsApp
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Apple Message για επιχειρήσεις
 • Google Business Messages
 • ΓΡΑΜΜΗ
 • Instagram DM
 • Facebook Messenger
 • Καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρότυπα μάρκετινγκ

Το Freshmarketer διαθέτει έτοιμα προς χρήση πρότυπα για μεγάλες επιχειρηματικές θέσεις όπως το SaaS, την κατασκευή, τις επιχειρηματικές υπηρεσίες, τις ηλεκτρονικές αγορές και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Έτσι, μπορείτε απλά να εγγραφείτε για την υπηρεσία και να αναπτύξετε ένα πρότυπο για να ξεκινήσετε την προσπάθεια μάρκετινγκ. Τα πρότυπα περιλαμβάνουν ροές εργασίας για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Πρότυπα email με πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για την εκτέλεση καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email
 • Πρότυπα bot για την εκτέλεση καμπανιών πωλήσεων απευθείας στον πελάτη ή D2C
 • Περισσότερα από 50 βιβλία για ταξίδια πελατών για τη βελτίωση του ποσοστού μετατροπών και της αφοσίωσης

Αναφορές και Analytics

Δεν μπορείτε να πείτε ότι η καμπάνια μάρκετινγκ είναι καλή ή χαμηλή, εάν δεν έχετε στοιχεία απόδοσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Freshmarketer σας φέρνει μια εκτενή λίστα με μορφές αναφοράς και αναλυτικών στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε ρυθμίσει μία ή πολλές καμπάνιες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα πρότυπα αναφορών και άλλα στην καρτέλα Πίνακες ελέγχου CRM > Analytics:

 • Αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταξιδιού ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Αναφορές καμπάνιας μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Αναφορές καμπάνιας μέσω email
 • Αναφορά πολλαπλών καναλιών Marketing Journey
 • Αναφορές καμπάνιας WhatsApp

Αυτοματισμός Μάρκετινγκ

Δεν χρειάζεται να προσλάβετε πολλούς πράκτορες για να εκτελέσετε διαφορετικές καμπάνιες μάρκετινγκ. Χρειάζεστε απλώς ένα άτομο που να γνωρίζει το Freshmarketer από μέσα. Αυτό θα μπορούσες να είσαι και εσύ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απλώς αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ για να στείλετε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή DM.

  Πρέπει να φτιάξετε έναν υπολογιστή το 2020;

Όταν ένας υποψήφιος πελάτης ή πελάτης αλληλεπιδρά με μια διεύθυνση URL και αγοράζει κάτι στην αγορά σας, στείλτε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών για να παραδώσετε σημαντικό περιεχόμενο απευθείας στα εισερχόμενα των πελατών ή στους λογαριασμούς WhatsApp. Μπορείτε να βρείτε την ακόλουθη αυτοματοποίηση καμπάνιας:

 • Email
 • WhatsApp
 • γραπτό μήνυμα
 • Συναλλακτικά email
 • Chatbots
 • Απευθείας συνομιλίες σε ιστότοπους και εφαρμογές

Ενσωματώσεις που υποστηρίζονται από το Freshmarketer

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ενσωματώσεων που μπορείτε να κάνετε στο Freshmarketer. Αυτά είναι όπως περιγράφονται παρακάτω:

Ενσωματώσεις γραφείου υποστήριξης

Χρησιμοποιείτε ήδη το Freshdesk Support Desk για να εξυπηρετήσετε εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες για την επίλυση των εισιτηρίων τους; Τότε θα θέλατε αυτές τις ωραίες ενσωματώσεις από το Freshdesk στο Freshmarketer. Βρείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε με αυτό:

 • Δημιουργήστε εργασίες και εισιτήρια για το backend στο Freshdesk μετατρέποντας συνομιλίες μάρκετινγκ και ερωτήματα στο Freshmarketer.
 • Συγχρονίστε λογαριασμούς και επαφές μεταξύ της Freshdesk και της Freshmarketer για να διατηρείτε πάντα ενημερωμένη τη βάση δεδομένων των πελατών και των πελατών σας.
 • Προσθέστε πεδία Freshmarketer CRM στα εισιτήρια υποστήριξης Freshdesk για να δώσετε στους πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών καλύτερο πλαίσιο.

Ενσωματώσεις υπηρεσιών συνομιλίας

Βρείτε παρακάτω όλες τις αποκλειστικές ενσωματώσεις υπηρεσιών συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Συγχρονισμός με συνομιλίες υποστήριξης Freshdesk
 • Συνδέστε τις συνομιλίες με τη Freshservice για διαλειτουργικότητα των δεδομένων πελατών
 • Χρησιμοποιήστε το Slack για εσωτερική επικοινωνία στο Freshmarketer
 • Χρησιμοποιήστε το Zendesk για να απαντήσετε σε συνομιλίες
 • Χρησιμοποιήστε την ευφυΐα Clearbit B2B για να γνωρίσετε καλύτερα τον ανώνυμο πελάτη
 • Φέρτε τη συνομιλία σε ιστότοπους WordPress
 • Δώστε στους πράκτορες συνομιλίας πρόσβαση σε αποκλειστικές εφαρμογές iOS και Android για συνομιλία εν κινήσει με πελάτες

Εφαρμογές Marketplace

Πρόκειται είτε για εφαρμογές τρίτων είτε για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από τη Freshmarketer για τη βελτίωση της χρηστικότητας και της παραγωγικότητας των καμπανιών μάρκετινγκ. Μπορείτε να ελέγξετε εφαρμογές όπως το Pagato για να λάβετε παραγγελίες κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, το HubSpot για να συγχρονίσετε πιθανούς πελάτες από το HubSpot στο Freshmarketer κ.λπ.

Use Cases of Freshmarketer

Το Freshmarketer ταιριάζει στις περισσότερες επιχειρήσεις όπως οι επιχειρηματικές υπηρεσίες, το SaaS, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η κατασκευή και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Βρείτε μερικές περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου παρακάτω:

Δημιουργία τμημάτων πελατών

Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, μπορείτε να τα πουλήσετε διασταυρούμενα χρησιμοποιώντας τμήματα πελατών. Η ενότητα Freshmarketer Segments σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αυτοματοποιημένη ουρά για να συγκεντρώσετε πελάτες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τροφοδοτήσετε ονόματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταστάσεις συνδρομής, επιλογές προϊόντων κ.λπ. και το εργαλείο θα δημιουργήσει αυτόματα μια ομάδα δυνητικών πελατών ή πελατών. Στη συνέχεια, αναθέστε αντιπροσώπους ανόδου πωλήσεων ή αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ WhatsApp και SMS για την πώληση πρόσθετων υπηρεσιών και προϊόντων.

Βελτιστοποίηση του ταξιδιού πελατών

Σύμφωνα με Ινστιτούτο Baymard, η μέση εγκατάλειψη του καλαθιού αγορών σε διάφορα τμήματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι 69,99%. Ωστόσο, μπορείτε να το ελαχιστοποιήσετε αυτό βελτιστοποιώντας τις διαδρομές των πελατών.

Το Freshmarketer διαθέτει 50+ βιβλία για ταξίδια πελατών που μπορείτε να εφαρμόσετε με μερικά κλικ. Για παράδειγμα, η καμπάνια Reclaim abandoned carts μέσω WhatsApp σάς επιτρέπει να ενημερώνετε τους πελάτες να ελέγξουν τα προϊόντα του καλαθιού αγορών τους μέσω DM WhatsApp. Αυτό το βιβλίο παιχνιδιού σάς βοηθά επίσης να βελτιστοποιήσετε τη διεπαφή χρήστη του ιστότοπου και της εφαρμογής για να μειώσετε την εγκατάλειψη του καλαθιού.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες παραλλαγές των σελίδων προορισμού των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και να εκτελέσετε αυτοματοποιημένες δοκιμές σύμφωνα με τυχαία αναλυτικά στοιχεία επισκεψιμότητας για να βρείτε ποια σελίδα προορισμού μετατρέπει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Για αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανάλυσης Heat Map, Session Replay, Split URL Testing, Sales Funnel Analysis, κ.λπ., ενσωματωμένες δυνατότητες του Freshmarketer.

Τελικές Λέξεις

Εάν φτάσατε σε αυτήν την ενότητα, έχετε ήδη δημιουργήσει ενδιαφέρον για το Freshmarketer. Ετσι, Εγγραφείτε τώρα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τις premium λειτουργίες του για 21 ημέρες χωρίς να υποβάλετε στοιχεία πληρωμής. Θα δείτε τις πρακτικές αλλαγές που κάνει στις προσπάθειες μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

Αναζητάτε άλλες έξυπνες επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Freshmarketer για τη διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής, υποστήριξης πελατών, πωλήσεων και ομάδων; Δείτε εδώ όλα τα εργαλεία του Freshworks SaaS.