Ασύρματο Έλεγχο και Έξυπνο Προγραμματισμό

Εάν διαθέτετε ένα ηλεκτρικό όχημα (EV), η φόρτισή του στο σπίτι είναι πιθανό να είναι η πιο οικονομική επιλογή για τη διατήρηση της φόρτισης. Η δημόσια φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων τείνει να προσαυξάνεται λόγω των διαφορών στον τρόπο φορολόγησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Το κόστος της δημόσιας φόρτισης EV εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως τον τύπο του σταθμού φόρτισης που χρησιμοποιείτε, το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας (καθώς η φόρτιση με διαφορετικές εταιρείες μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά τιμολόγια) και ποια ώρα της ημέρας επιλέγετε να φορτίσετε όχημα.

Επομένως, αξίζει να επενδύσετε σε ένα αξιόπιστο κιτ φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για το σπίτι, όπως το Φορτιστής EV Wolfbox Level 2εκμεταλλευόμενοι την οικιακή σας παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (και τον συγκριτικά χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή) όσο πιο συχνά γίνεται, για να τροφοδοτήσετε το όχημά σας.

Φορτιστής EV Wolfbox Level 2

Ο φορτιστής EV Wolfbox Level 2 είναι ένας επιτοίχιος φορτιστής EV συμβατός με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα J1772 (συμπεριλαμβανομένης της Tesla — μέσω ξεχωριστού προσαρμογέα) και έχει πιστοποιηθεί με CSA με το πρότυπο UL.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δημιουργήσετε μια σημείωση στο Evernote

Παρέχει ρυθμιζόμενες δυνατότητες φόρτισης έως και 40 Amps, με εμβέλεια περίπου 37 μιλίων ανά ώρα φόρτισης και μπορεί να εγκατασταθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Διαθέτοντας προστασία τύπου NEMA 4, προσφέρει αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη, και ανθεκτική στο κρύο και στη θερμότητα προστασία έναντι των στοιχείων, καθιστώντας το ιδανικό για φόρτιση EV σε κάθε καιρό.

Αυτός ο φορτιστής Wolfbox EV συνοδεύεται από εγγύηση τριών ετών και είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας UL και Energy Star.

Τρεις επιλογές φόρτισης

Εκτός από την 7 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης από τους φορτιστές EV επιπέδου 1, ο φορτιστής EV Level 2 της Wolfbox παρέχει τρεις διαφορετικές και βολικές επιλογές φόρτισης:

  • Plug & Charge – με ένα καλώδιο φόρτισης προέκτασης 25 ποδιών, έχετε άφθονο χώρο για ελιγμούς και δεν χρειάζεται να αφήσετε το σημείο φόρτισης να υπαγορεύσει πού σταθμεύετε το όχημά σας.
  • Κάρτα RFID – αποτρέψτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο όχημά σας και απολαύστε άνετη φόρτιση EV σε δημόσιους σταθμούς, χώρους εργασίας και εμπορικές τοποθεσίες, με την κάρτα φόρτισης RFID του Wolfbox.
  • Προγραμματισμένη φόρτιση εφαρμογής για κινητά – Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να προγραμματίσετε τη φόρτιση, να προσαρμόσετε τα ρεύματα φόρτισης (από 16 έως 40 Amps) και να παρακολουθήσετε την κατάσταση φόρτισης από απόσταση.

Ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi και Bluetooth

Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, ο φορτιστής EV Wolfbox Level 2 σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τη φόρτιση του οχήματός σας μέσω του Εφαρμογή Wolfbox EV.

  Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για επαγγελματίες του μάρκετινγκ

Μέσω της διαχείρισης έξυπνων εφαρμογών του Wolfbox, μπορείτε να προγραμματίσετε εξ αποστάσεως προγράμματα φόρτισης εκτός αιχμής για να μειώσετε τον λογαριασμό ρεύματος και να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιπλέον, με τον απομακρυσμένο έλεγχο εφαρμογών, μπορείτε να προσαρμόσετε το ρεύμα φόρτισης και να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης με ευκολία, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης.

Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισής σας με μια ματιά

Με την οθόνη LCD 4,3 ιντσών του φορτιστή Wolfbox EV, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης του οχήματός σας με μια ματιά, ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η εύχρηστη οθόνη σάς παρέχει βασικές πληροφορίες, όπως ο ρυθμός φόρτισης, ο χρόνος, η τάση και το ποσό φόρτισης, ώστε να μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι για την κατάσταση φόρτισης του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου.

Οι δυναμικές ενδείξεις LED παρουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές καταστάσεις φόρτισης σε διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη διαδικασία χωρίς την ανάγκη συνεχούς ελέγχου.

Εγγραφείτε πολλών χρηστών και απολαύστε τον απρόσκοπτο φωνητικό έλεγχο του Έξυπνου Βοηθού

Μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν τον έξυπνο φορτιστή EV με τον λογαριασμό σας Google, κάνοντας την απλή ρύθμισή του ακόμα πιο εύκολη.

Μόλις εγκατασταθεί, προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση τόσο με την Alexa όσο και με το Google Assistant, για άνετο φωνητικό έλεγχο. Επιπλέον, μπορείτε να εγγράψετε πολλούς χρήστες σε αυτήν τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

  Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4

Πρώτα η ασφάλεια, ως στάνταρ

Κατασκευασμένος με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφαλείας, αυτός ο οικιακός φορτιστής EV είναι ένας από τους ασφαλέστερους στην αγορά.

Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προστασία από υπερφόρτιση, προστασία από βραχυκύκλωμα, προστασία από διαρροές, προστασία γείωσης και προστασία από υπερβολική θερμοκρασία.

Με όλες τις βάσεις καλυμμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή EV Wolfbox Level 2 με απόλυτη εμπιστοσύνη, για ασφαλή και αξιόπιστη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο σπίτι.

Εύκολη διαδικασία εγκατάστασης

Χάρη στην απλή διαδικασία εγκατάστασης που εξοικονομεί εργασία, ο φορτιστής EV Wolfbox Level 2 είναι ο ιδανικός οικιακός φορτιστής EV.

Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε μια βασική πρίζα NEMA 14-50R και στη συνέχεια να συνδέσετε το φορτιστή Wolfbox EV σε αυτήν. Κάθε κιτ περιέχει έναν λεπτομερή οδηγό εγκατάστασης για να κάνετε την εμπειρία σας με τον φορτιστή EV Level 2 όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη. Επιπλέον, η Wolfbox παρέχει επίσης μια υπηρεσία υποστήριξης πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, επομένως η βοήθεια δεν είναι ποτέ μακριά, εάν τη χρειαστείτε.

Εξοικονομήστε 26% στον φορτιστή EV Wolfbox Level 2 με το Amazon

Επί του παρόντος, η Wolfbox προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση 26%, όταν παραγγείλετε τον φορτιστή EV Level 2 Wolfbox από Αμαζόνα.

Επωφεληθείτε από αυτήν την εντυπωσιακή έκπτωση και πάρτε το Wolfbox Level 2 EV φορτιστή σήμερα και απολαύστε ασφαλή και αξιόπιστη οικιακή φόρτιση EV.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.