Απόκρυψη του αριθμού σας στο σήμα και χρησιμοποιήστε ένα όνομα χρήστη για μεγαλύτερο απόρρητο

Βασικά Takeaways

 • Το Signal επιτρέπει πλέον ονόματα χρηστών, επιτρέποντάς σας να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν προσθέτετε νέες επαφές στην εφαρμογή.
 • Για να λάβετε ένα όνομα χρήστη Signal, ενημερώστε την εφαρμογή και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.
 • Πρέπει ακόμα να μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας με την εφαρμογή για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε.

Η Signal ανακοίνωσε την κυκλοφορία των ονομάτων χρήστη στην εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να αποκρύψετε τον αριθμό σας ενώ εξακολουθείτε να συνδέεστε με άλλους. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό σας στην εφαρμογή και να συνδεθείτε με ένα όνομα χρήστη.

Το Signal Now σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα χρήστη

Η Signal ανακοίνωσε τη νέα δυνατότητα ονόματος χρήστη στο δικό της blog στις 20 Φεβρουαρίου 2024· μαζί με βελτιωμένες ρυθμίσεις απορρήτου. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα όνομα χρήστη για να προσθέτετε άλλα άτομα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αντί να χρησιμοποιείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

“Εάν δεν θέλετε να μοιράζετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να συνομιλήσετε με κάποιον στο Signal, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ ‘αυτού”, ανέφερε η εταιρεία στο blog της.

  Μέθοδοι συμβολοσειράς που πρέπει να γνωρίζετε σε JavaScript

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη στην εφαρμογή, το οποίο είναι διαφορετικό από το εμφανιζόμενο όνομα που εμφανίζεται στις συνομιλίες.

Οι νέες επιλογές απορρήτου είναι σε beta και θα κυκλοφορήσουν σε όλους τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο Βήτα σήματος για να αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά νωρίτερα.

Πώς να αποκτήσετε ένα όνομα χρήστη σήματος

Για να λάβετε ένα όνομα χρήστη Signal, πρώτα βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη. Εάν έχετε πρόσβαση στη λειτουργία, θα μπορείτε να ορίσετε ένα όνομα χρήστη στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ορίσετε ένα όνομα χρήστη:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Signal και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας επάνω αριστερά.
 • Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο εμφανιζόμενο όνομά σας. Αυτό θα ανοίξει τις ρυθμίσεις του προφίλ σας.
 • Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε την επιλογή Όνομα χρήστη. Πατήστε σε αυτό.
 • Ορίστε το νέο σας όνομα χρήστη στο πλαίσιο κειμένου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση.
 • Το Signal θα εκχωρήσει έναν αριθμό στο όνομα χρήστη σας και νέες επιλογές κοινής χρήσης θα εμφανιστούν στο μενού του προφίλ σας. Πατήστε τον κωδικό QR ή τον σύνδεσμο για να μοιραστείτε το όνομα χρήστη σας με κάποιον άλλο.

  Η κοινή χρήση αυτού του κωδικού ή του συνδέσμου θα επιτρέψει σε άλλους να συνδεθούν μαζί σας στην εφαρμογή. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το όνομα χρήστη σας δεν είναι το όνομα σύνδεσής σας. Θα πρέπει ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε στο Signal.

    Πώς να καθαρίσετε την κονσόλα και τον ελεγκτή PS5 με τον σωστό τρόπο

  Πώς να κρύψετε τον αριθμό σας στο σήμα

  Υπάρχουν δύο επιλογές για να αποκρύψετε τον αριθμό σας στο Signal: η μία αποκρύπτει τον αριθμό σας από αυτούς με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι και η άλλη εμποδίζει τους χρήστες να σας βρουν στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον αριθμό σας.

  Ευτυχώς, η ενημέρωση του Signal θα ορίσει την προεπιλογή για την απόκρυψη του αριθμού σας από το προφίλ σας στο Signal. Αλλά θα πρέπει να αλλάξετε μη αυτόματα τις ρυθμίσεις για το ποιος μπορεί να σας βρει χρησιμοποιώντας τον αριθμό σας.

  Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Στο μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε Απόρρητο και, στη συνέχεια, την καρτέλα Αριθμός τηλεφώνου.
 • Βεβαιωθείτε ότι στην ενότητα Ποιος μπορεί να δει τον αριθμό μου, έχει επιλεγεί κανείς.
 • Στην περιοχή Ποιος μπορεί να με βρει με τον αριθμό μου, επιλέξτε Κανένας εάν θέλετε να αποτρέψετε τα άτομα από τη χρήση της λίστας επαφών τους για να σας βρουν στην εφαρμογή.
 • Μόλις ενεργοποιηθούν αυτές οι ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη σας ως τον μόνο τρόπο για να συνδεθείτε μαζί σας στην εφαρμογή.

  Αυτό εμποδίζει επίσης τα άτομα να σας προσθέτουν αυτόματα στο Signal όταν δίνουν στην εφαρμογή πρόσβαση στις επαφές τους. Αντίθετα, θα χρειαστεί να μοιραστείτε το όνομα χρήστη σας μαζί τους για να συνδεθείτε.

    Η πρώτη κάμερα δράσης 8K στον κόσμο

  Οι περιορισμοί της νέας δυνατότητας απορρήτου της Signal

  Ενώ αυτές οι λειτουργίες απορρήτου είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για όσους θέλουν να διατηρήσουν τον αριθμό τους ιδιωτικό, έχει μερικούς περιορισμούς.

  Θα πρέπει ακόμα να μοιραστείτε τον αριθμό σας με την εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε το Signal. Και αν οι χρήστες έχουν ήδη αποθηκευμένο τον αριθμό σας στις επαφές του τηλεφώνου τους, θα μπορούν να τον βλέπουν στο Signal, σύμφωνα με την ανάρτηση ιστολογίου της εταιρείας.

  Το όνομα χρήστη είναι επίσης ξεχωριστό από το εμφανιζόμενο όνομά σας, γεγονός που μπορεί να το κάνει λίγο μπερδεμένο στους νεότερους χρήστες. Το εμφανιζόμενο όνομά σας μπορεί επίσης να αλλάξει στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

  Επομένως, εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε με κάποιον στην εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι έχετε κοινοποιήσει το όνομα χρήστη και όχι το εμφανιζόμενο όνομά σας. Το όνομα χρήστη σας έχει αριθμούς συνδεδεμένους, επομένως αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διακρίνετε τη διαφορά.

  Αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου ενισχύουν τη δυνατότητα απόκρυψης του αριθμού σας στο Signal και εμποδίζουν τα τυχαία άτομα που έχουν τον αριθμό σας να σας στέλνουν αιτήματα μηνυμάτων στην εφαρμογή. Ενώ εξακολουθείτε να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να εγγραφείτε στο Signal, μπορείτε τουλάχιστον να αποφύγετε την κοινή χρήση του με τις επαφές στην εφαρμογή.

  Εάν είστε χρήστης με γνώμονα το απόρρητο, η δυνατότητα απόκρυψης του αριθμού σας μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε το Signal.