Απελευθερώστε τις δυνατότητες επεξεργασίας σας με το κατάλληλο λογισμικό

Η επεξεργασία φωτογραφιών ήταν πάντα μια καυτή συναυλία στην αγορά.

Είτε είστε επαγγελματίας σχεδιαστής, επιχειρηματίας, φωτογράφος ή άτομο με προσωπικές ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών, χρειάζεστε ένα εξαιρετικό εργαλείο επεξεργασίας για να διασφαλίσετε ότι η τελική σας φωτογραφία έχει τον παράγοντα “wow”.

Η επιλογή του σωστού εργαλείου είναι υψίστης σημασίας εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση, την αίσθηση και την ποιότητα των φωτογραφιών σας. Τα δύο λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών που κυβερνούν τη βιομηχανία αυτή τη στιγμή είναι το InPixio και το Adobe Photoshop. Αλλά ποιο λογισμικό είναι τέλειο για τις ανάγκες σας;

Έχοντας χρησιμοποιήσει τόσο το iPixio όσο και το Adobe Photoshop, συγκρίνω τα δύο με βάση διάφορους παράγοντες, όπως χαρακτηριστικά, σχέση τιμής απόδοσης και ευκολία χρήσης. Αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Ας βουτήξουμε σε αυτό.

Επισκόπηση του Adobe Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι για τη βιομηχανία επεξεργασίας φωτογραφιών ό,τι είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το Χόλιγουντ – το πρόσωπο του.

Είναι το απόλυτο εργαλείο για τις ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Πιστεύω ότι σχεδόν καμία εταιρεία δεν χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο για εσωτερική σχεδίαση ή ανάγκες επεξεργασίας. Δεν είναι περίεργο που θεωρείται το πιο ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας στον κόσμο.

Είτε θέλετε να διορθώσετε ένα ελάττωμα είτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά γραφικά, το Photoshop έχει την πλάτη σας. ✨ Μπορείτε να κάνετε ένα σωρό δροσερά και μοναδικά πράγματα με αυτό για να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας ή να τις βελτιώσετε όπως θέλετε.

Μπορείτε να ζωντανέψετε τη φαντασία σας από βασικές αλλαγές, όπως η προσαρμογή της φωτεινότητας και της αντίθεσης σε πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως η αφαίρεση φόντου ή ο συνδυασμός πολλών εικόνων. Επίσης, αν θέλετε να παρατήσετε το Illustrator για λίγο, το Photoshop μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ελκυστικές αφίσες, λογότυπα, γραφικά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα σχέδια.

Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκπληκτικά φίλτρα και εφέ για να μετατρέψετε μια συνηθισμένη φωτογραφία σε ένα vintage αριστούργημα ή μια φουτουριστική χώρα των θαυμάτων χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κλικ γύρω από τη διεπαφή. Επιπλέον, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος πινέλων και εργαλείων για να παίξετε, ώστε η δημιουργικότητά σας να ρέει ελεύθερα.

Συνολικά, το Adobe Photoshop είναι ο αγαπημένος σας φίλος για οτιδήποτε οπτικό. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα εργαλείο σαν αυτό ή επαγγελματίας που ασχολείται καθημερινά με αυτό, αυτό το εργαλείο θα σας κάνει μια ιδιοφυΐα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Πλεονεκτήματα του Adobe Photoshop

Είτε ψηφιακή τέχνη είτε γραφικό που θέλετε να δημιουργήσετε ή να ρετουσάρετε κάποιες φωτογραφίες, το Photoshop διαθέτει όλα τα εργαλεία για να επεξεργαστείτε εικόνες ή να δημιουργήσετε κάτι από την αρχή.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά οφέλη του:

 • Ευέλικτες επιλογές επεξεργασίας και σχεδίασης
 • Γρήγορη επεξεργασία φωτογραφιών με τη βοήθεια ενσωματωμένων εργαλείων
 • Διαθεσιμότητα μαθημάτων Photoshop
 • Επαγγελματικός σχεδιασμός με ένα κλάσμα του κόστους
 • Πολλά πρότυπα διαθέσιμα στον Ιστό
 • Υποστήριξη διαφορετικών τύπων αρχείων
 • Χρήσιμη κοινότητα ενθουσιωδών
 • Ενσωμάτωση AI
  Η προληπτική συντήρηση επεξηγείται σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Αυτό συνοψίζει το Adobe Photoshop, αλλά πιστέψτε με όταν λέω ότι δεν έχω γρατσουνίσει καν την επιφάνεια της όλης έκτασης της ανδρείας του.

Παρουσιάζουμε το InPixio

Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις στο Adobe Photoshop για επεξεργασία φωτογραφιών, μία από τις οποίες είναι InPixio.

Το InPixio είναι ένα εύκολο στη χρήση και κατανοητό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που επιτρέπει στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας να επεξεργαστεί μια συνηθισμένη φωτογραφία και να τη μετατρέψει σε έργο τέχνης. 🎨

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων ή ατόμων που βομβαρδίζουν τις αγαπημένες σας λήψεις από το πρόσφατο ταξίδι σας. Στη συνέχεια, διαθέτει μια δέσμη εργαλείων για τη βελτίωση των χρωμάτων, της ευκρίνειας και της φωτεινότητας που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται άξιες του Instagram σε ελάχιστο χρόνο.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με δημιουργικά φίλτρα, funky καρέ και εντυπωσιακά εφέ για να δώσετε στις φωτογραφίες σας ότι χρειάζονταν σπίθα.

Προσφέρει επίσης επιλογές για προσαρμογή, όπως περικοπή, προσαρμογές, προεπιλογές, διόρθωση, στυλ, υφές, καρέ, επιλεκτικό ρετούς, κείμενο και άλλα. Η πλήρης σειρά ενεργειών επεξεργασίας σάς δίνει πλήρη αυτονομία στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα.

Ο λόγος που μου άρεσε να χρησιμοποιώ το InPixio είναι η εξαιρετική εμπειρία χρήστη του. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, δεν θα χρειαστεί να παλέψετε για να βρείτε ένα γερό πόδι. Με κάποιους πειραματισμούς και μελέτη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το InPixio σαν επαγγελματίας και να γίνετε καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου.

Συνολικά, το InPixio είναι ο αγαπημένος σας φίλος που θα αναδείξει την εμφάνιση των φωτογραφιών σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας.

Πλεονεκτήματα του InPixio

Δεν υπάρχει έλλειψη πλεονεκτημάτων για ένα εργαλείο όπως το InPixio. Ακολουθούν μερικά από τα πολλά προνόμια καλοσύνης που λαμβάνετε όταν το επιλέγετε ως λογισμικό επεξεργασίας:

 • Μικρή έως καθόλου καμπύλη μάθησης
 • Πολυάριθμα ενσωματωμένα εργαλεία
 • Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια
 • Βελτιώστε τις εικόνες γρήγορα
 • Ενσωμάτωση AI

Ενώ το InPixio είναι φανταστικό από μόνο του, μπορεί να υπολείπεται του Adobe Photoshop σε πολλά μέτωπα, κυρίως στο εύρος της λειτουργικότητας. Το Photoshop είναι πολύ πιο προηγμένο, ίσως το πιο εξοπλισμένο λογισμικό επεξεργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι το βασικό λογισμικό για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά αυτό δεν επισκιάζει τα προνόμια του InPixio. Μπορεί να προσφέρει κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει το Photoshop. Ας δούμε μια λεπτομερή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γιγάντων του μοντάζ.

InPixio εναντίον Adobe Photoshop

Αναρωτιέστε ποιος θα κέρδιζε έναν διαγωνισμό μεταξύ InPixio και Adobe Photoshop; Αφού χρησιμοποίησα και τα δύο εργαλεία για αρκετό καιρό, έκανα κάποιες παρατηρήσεις με βάση ορισμένες τυπικές παραμέτρους. Εδώ είναι μια λεπτομερής σύγκριση των δύο.

#1. Ευκολία χρήσης και διεπαφή χρήστη

Τόσο το InPixio όσο και το Photoshop έχουν μια εντυπωσιακή διεπαφή, η οποία τα τοποθετεί στην κορυφή του παιχνιδιού. Το InPixio έχει ιδιαίτερα βελτιωμένη διεπαφή και απόδοση από τις προηγούμενες εκδόσεις του, γεγονός που σας διευκολύνει την πλοήγηση στα διάφορα εργαλεία που προσφέρει.

Λόγω του στενού εύρους λειτουργικότητάς του (επεξεργασία φωτογραφιών), το InPixio προσφέρει κυρίως βασικά εργαλεία επεξεργασίας, έτσι ώστε ένας αρχάριος να μην χρειάζεται να ξύνει το κεφάλι του προσπαθώντας να κατανοήσει περίπλοκες λειτουργίες.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο λειτουργικό σύστημα ή στο δρομολογητή σας

Αντίθετα, το Photoshop είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό σχεδιασμού που χρησιμοποιείται από γραφίστες, σχεδιαστές ιστοσελίδων και ψηφιακούς καλλιτέχνες για την επεξεργασία φωτογραφιών και τη δημιουργία κάτι νέο από το τίποτα με μη αυτόματο τρόπο. Προσφέρει πολλά προηγμένα εργαλεία σχεδίασης, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν αρκετό χρόνο για να αξιοποιηθούν.

Οι αρχάριοι μπορεί να χρειάζονται βοήθεια για να κατανοήσουν το Photoshop, αλλά το InPixio μπορεί να μάθει γρήγορα και να χρησιμοποιηθεί με αρκετή εξάσκηση και υπομονή.

Νικητής: InPixio

#2. Διαθεσιμότητα σε πολλαπλές πλατφόρμες

Το InPixio και το Adobe Photoshop είναι και τα δύο λειτουργικά σε πολλές πλατφόρμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σε Web, Mac, Windows, Android, iPhone και iPad. Ενώ η εμπειρία χρήστη σε όλες αυτές τις πλατφόρμες θα είναι διαφορετική, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μια χαρά, καθιστώντας και τις δύο εξαιρετικά ευέλικτες. Δεν υπάρχει κανένας παράγοντας διαφοροποίησης όσον αφορά τη διαθεσιμότητα σε πολλές πλατφόρμες, γι’ αυτό τον αποκαλώ ισοπαλία.

Νικητής: Ισοπαλία

#3. Χαρακτηριστικά, Λειτουργικότητα και Εργαλεία

Όσον αφορά τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα, το Adobe Photoshop κερδίζει αυτόν τον γύρο με ένα παιχνιδάκι. Το Photoshop διαθέτει προηγμένες δυνατότητες και εργαλεία επεξεργασίας που κανένα άλλο λογισμικό επεξεργασίας δεν προσφέρει, όπως:

 • Επίπεδα
 • Υποστήριξη φορέα
 • Έξυπνα αντικείμενα
 • Συγκάλυψη
 • Εργαλεία επιλογής
 • Λειτουργίες ανάμειξης

Υπάρχει λόγος για τον οποίο κορυφαίες εταιρείες με εσωτερικές ομάδες σχεδιασμού χρησιμοποιούν το Photoshop για να δημιουργήσουν επαγγελματικά σχέδια. Προσφέρει πολυάριθμα εργαλεία αιχμής για την επεξεργασία εικόνων και τη βελτίωση της ποιότητας για καλύτερα αποτελέσματα.

Αντίθετα, το InPixio είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών με περιορισμένες δυνατότητες όπως περικοπή και αλλαγή μεγέθους εικόνων, διόρθωση χρωμάτων, επεξεργασία του ουρανού, θόλωση της φωτογραφίας, αφαίρεση φόντου ή ανεπιθύμητων στοιχείων από τη φωτογραφία και πολλά άλλα. Μπορείτε να εκτελέσετε βασικές εργασίες στο InPixio, αλλά οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με το Photoshop.

Νικητής: Adobe Photoshop

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα πρόσθετα Photoshop για να φέρετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό στο επόμενο επίπεδο

#4. Υποστήριξη πελατών

Το επίπεδο υποστήριξης πελατών που προσφέρει το λογισμικό επεξεργασίας είναι καθοριστικό σε περίπτωση που χρειάζεστε τη συμβολή των ειδικών ενώ εργάζεστε σε ένα έργο.

Ενώ το InPixio έχει μια καταπληκτική ομάδα υποστήριξης πελατών διαθέσιμη 24/7, το Adobe Photoshop κερδίζει ξανά αυτόν τον γύρο.

Γιατί; Εκτός από τη ζωντανή υποστήριξη, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email που προσφέρουν και τα δύο, το Photoshop παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση και μαθήματα χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό σημαίνει ότι οι αρχάριοι μπορούν να πλοηγηθούν στο λογισμικό παρακολουθώντας τα σεμινάρια και επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών εάν χρειάζονται βοήθεια.

Το InPixio δεν προσφέρει τέτοια εκπαίδευση δωρεάν. Αφεθείτε στις δικές σας συσκευές μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο για την επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά μπορείτε πάντα να πληρώσετε για αυτό εάν χρειαστεί. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σεμινάρια στο ιστολόγιό τους που μπορεί να είναι χρήσιμα.

Νικητής: Adobe Photoshop

#5. Δοκιμαστική χρήση, σχέδια και τιμολόγηση

Ίσως ο πιο σημαντικός αποφασιστικός παράγοντας για κάθε αγοραστή είναι η τιμολόγηση. Παρακάτω είναι τα σχέδια και οι τιμές και των δύο εργαλείων, μαζί με τις δυνατότητες που θα έχετε με κάθε πρόγραμμα. Ας ξεκινήσουμε με τα σχέδια του InPixio:

  Πώς διαγράφετε οριστικά μηνύματα PS4

Photo StudioPhoto Studio ProPhoto Studio Ultimate 49,99$/έτος 59,99$/έτος 99,99$/έτος Διαγράψτε κείμενα, αντικείμενα, άτομα, σκιές, υδατογραφήματα και άλλα Μεγέθυνση φωτογραφιών έως και 1000% με μια εξαιρετικά ισχυρή δυνατότητα ζουμ Photo Studio Pro χαρακτηριστικά και πολλά άλλα για βελτίωση της εστίασης και μεγιστοποιήστε το Διόρθωση patchSky Αντικατάσταση Μεγέθυνση φωτογραφιών έως και 1000% με μια εξαιρετικά ισχυρή λειτουργία ζουμ Διαγραφή πτυχών, λεκέδων και γρατσουνιών από παλιές εικόνες Αφαίρεση φόντου με τεχνητή νοημοσύνη και εργαλεία προσαρμογήςΚάντε θολές εικόνες ευκρινείς, ευκρινείς και καθαρές. στυλ Πρότυπα που υποστηρίζονται από AI για τη δημιουργία εικόνων και χαιρετισμών Εργαλεία διόρθωσης ευκρίνειας Δημιουργία μοντάζ φωτογραφιών

Το Photo Studio Ultimate έχει μεγαλύτερη απόδοση όσον αφορά τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα, αλλά φυσικά κοστίζει πολύ περισσότερο από το Photo Studio. Όλα συνοψίζονται σε αυτό που σκοπεύετε να κάνετε με το εργαλείο επεξεργασίας. Χρειάζεστε πραγματικά την εξαιρετικά ισχυρή λειτουργία ζουμ όταν το έργο σας δεν απαιτεί το ίδιο; Ίσως οι ανάγκες σας να αρκούν με το βασικό πακέτο. Σκεφτείτε τις ανάγκες σας πριν κάνετε την αγορά.

Τώρα, ας μιλήσουμε για την τιμολόγηση του Adobe Photoshop. Σε αντίθεση με το InPixio, τα σχέδια του Photoshop έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνατε το ίδιο λογισμικό ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε. Η μόνη διαφορά είναι η διάρκεια του προγράμματος και η τιμή.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο μηνιαίο, ετήσιο πρόγραμμα φωτογραφίας ή σε όλα τα προγράμματα εφαρμογών της Adobe από το Adobe Creative Cloud. Εδώ είναι η ανάλυση:

PhotoshopPhotographyΌλες οι εφαρμογές της Adobe Μηνιαία 31,49$/μήνα–82,49$/μήνα Ετήσια χρέωση Μηνιαία 20,99$/μήνας 19,99$/μήνας 54,99$/μήνα Ετήσια χρέωση προκαταβολικά 19,99$/μήνα$19,99$μήνα.

Το σχέδιο Φωτογραφίας σάς δίνει πρόσβαση στο Lightroom και το Lightroom Classic για πρόσθετη επεξεργασία φωτογραφιών. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα All Adobe Apps σάς δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από 20 εφαρμογές της Adobe μαζί με το Photoshop + πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Από τους παραπάνω πίνακες, είναι σαφές ότι η αγορά του Photoshop θα σας κόστιζε περισσότερο από το InPixio, αλλά το πρώτο αξίζει τα λεφτά του. Αν ψάχνετε για ένα πιο επαγγελματικό εργαλείο με προηγμένες δυνατότητες, το Adobe Photoshop είναι ο τύπος σας, ακόμα και με την υψηλή τιμή.

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το Photoshop είναι το κατάλληλο, μπορείτε να πάρετε το λογισμικό για ένα test drive, εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του εργαλείου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το InPixio δωρεάν για τις πρώτες 5 ημέρες και να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες του για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Η ετυμηγορία – Ποιος κερδίζει;

Το InPixio και το Adobe Photoshop είναι δύο από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που ανοίγουν έναν κόσμο δυνατοτήτων επεξεργασίας. Από την παραπάνω σύγκριση, είναι σαφές ότι, ενώ το InPixio είναι εκπληκτικό από μόνο του, υπολείπεται του Photoshop όσον αφορά τις δυνατότητες, τη γκάμα εργαλείων και την υποστήριξη πελατών. Αν και, υπερέχει όσον αφορά την ευκολία χρήσης και την τιμολόγηση.

Προτού αποφασίσετε ποιο εργαλείο θα επιλέξετε, πρέπει να προσδιορίσετε ΓΙΑΤΙ χρειάζεστε το εργαλείο εξαρχής.

Επιλέξτε InPixio εάν:

 • Πρέπει να κάνετε ημι-προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών
 • Είναι αρχάριος συντάκτης
 • Θέλετε να μειώσετε το κόστος του λογισμικού επεξεργασίας

Επιλέξτε το Adobe Photoshop εάν:

 • Θέλετε να κάνετε προηγμένη επεξεργασία
 • Μάθετε τις λεπτομέρειες της επεξεργασίας και του σχεδιασμού
 • Χρειάζεστε προηγμένες δυνατότητες και λειτουργικότητα για τα έργα σας

Μόλις καταλάβετε για ποιον σκοπό χρειάζεστε το εργαλείο επεξεργασίας εικόνας, η επιλογή “του ενός” γίνεται ευκολότερη.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό της Adobe που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.