Αξιοποιήστε αυτά τα Εργαλεία μάρκετινγκ AI για να αυξήσετε 🚀 την επιχειρηματική σας παρουσία

Η ενσωμάτωση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρηματικές λειτουργίες και διαδικασίες έχει καταστεί περισσότερο απαραίτητη από μια τάση.

Πολλαπλά εργαλεία που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση αυτοματοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες για τομείς, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της υποστήριξης, της πληροφορικής, της ανάπτυξης λογισμικού, του μάρκετινγκ και άλλων, για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, των εσόδων και της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ένας τέτοιος κρίσιμος τομέας είναι ο τομέας του μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ παίζει τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ευαισθητοποιώντας τους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης, αυξάνοντας τις πωλήσεις και τη δέσμευση και βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών.

Η τεχνητή νοημοσύνη στο μάρκετινγκ βοηθά τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ, την προσέγγιση δυνητικών πελατών και τη δημιουργία περιεχομένου μετατροπής, καθιστώντας τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης εξαιρετικά επιτακτικά για τις επιχειρήσεις.

Αυτό υποδηλώνει η αναφορά AI Marketing Benchmark του Influencer Marketing Hub Το 61,4% των marketers χρησιμοποίησαν AI στις δραστηριότητες μάρκετινγκ τους και 19,2% ξόδεψαν πάνω από το 40% του προϋπολογισμού μάρκετινγκ σε εκστρατείες μάρκετινγκ που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό δείχνει τη συνεχή ανάπτυξη της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στο μάρκετινγκ — η οποία θα αυξηθεί μόνο στο μέλλον.

Είτε είστε λάτρης του μάρκετινγκ είτε επαγγελματίας εμπειρογνώμονας μάρκετινγκ, σε αυτό το άρθρο, συζητάμε τα διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την online παρουσία της επιχείρησής σας και τη μελλοντική ανάπτυξη.

Αλλά πριν από αυτό, ας δούμε περισσότερα οφέλη από τα εργαλεία μάρκετινγκ AI για τις επιχειρήσεις.

Οφέλη των εργαλείων μάρκετινγκ AI για επιχειρήσεις

Τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης λαμβάνουν ενημερωμένες και αυτοματοποιημένες αποφάσεις μάρκετινγκ με βάση τα δεδομένα που συλλέγει και αναλύει για να αναπτύξουν μια στρατηγική μάρκετινγκ που ενισχύει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Δείτε πώς τα εργαλεία μάρκετινγκ AI μπορούν να βελτιώσουν την παρουσία και την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

 • Αυξημένη αποτελεσματικότητα με αυτοματοποιημένες εργασίες: Αυτοματοποιώντας περιττές και επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η δημιουργία περιεχομένου, η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αποστολή email μάρκετινγκ και ενημερωτικών δελτίων, τα εργαλεία μάρκετινγκ AI βελτιώνουν σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Με τα εργαλεία AI να φροντίζουν αυτές τις περιττές εργασίες, η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να επικεντρωθεί σε άλλες κρίσιμες επιχειρηματικές πτυχές που απαιτούν ανθρώπινες δεξιότητες και ευφυΐα, όπως η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες και η ανάπτυξη στρατηγικής.
 • Βελτιωμένη λήψη αποφάσεων: Αναλύοντας δεδομένα πελατών, τα εργαλεία μάρκετινγκ με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε αποφάσεις που να βασίζονται σε ενέργειες και να βασίζονται σε δεδομένα, διευκολύνοντας την εύρεση τάσεων, μοτίβων και προτιμήσεων πελατών για τη βελτιστοποίηση των καμπανιών μάρκετινγκ που αποφέρουν αποτελέσματα.
 • Μειωμένα σφάλματα: Ενώ οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε λάθη, τα εργαλεία που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλουν στη μείωση των σφαλμάτων μάρκετινγκ, όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σωστό κοινό και η δημιουργία φωνής για διαφημίσεις μάρκετινγκ.
 • Βελτιωμένη εξατομίκευση: Εφόσον τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να σας βοηθήσουν να αναλύσετε τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών, είναι ευκολότερο να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ που συμβάλλουν στην καλύτερη αφοσίωση και μετατροπές.
 • Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη: Οι προσαρμοσμένες καμπάνιες μάρκετινγκ και τα εργαλεία, όπως εικονικοί βοηθοί και chatbots που παρέχουν σε πραγματικό χρόνο και γρήγορη υποστήριξη πελατών, συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, αυξάνοντας τη διατήρηση και την ικανοποίηση των πελατών.
 • Εξοικονόμηση κόστους: Ο εξορθολογισμός και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας περιεχομένου και η εξοικονόμηση κόστους εργασίας καθιστούν τα εργαλεία μάρκετινγκ που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη εξοικονόμηση κόστους και αποτελεσματικές λύσεις για τους σύγχρονους επαγγελματίες του μάρκετινγκ.
 • Αυξημένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν κρίσιμες πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες τάσεις μάρκετινγκ και καμπάνιες ανταγωνιστών, διευκολύνοντας τον εντοπισμό ευκαιριών και την παρακολούθηση στρατηγικών ανταγωνιστών για την καλύτερη τοποθέτηση της επωνυμίας σας.
  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί Shazam στο Κέντρο ελέγχου του iPhone σας

Επομένως, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε αυτά τα οφέλη, ας δούμε τα κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ της επιχείρησής σας που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για μάρκετινγκ περιεχομένου

Ιασπις

Το Jasper είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία μάρκετινγκ και δημιουργίας περιεχομένου που αυτοματοποιεί τη δημιουργία περιεχομένου εντός της επωνυμίας σας σύμφωνα με τον συγκεκριμένο τόνο της επωνυμίας σας, όπως επίσημο, τολμηρό και αναιδές.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε ένα μόνο κομμάτι περιεχομένου σε μια πλήρη καμπάνια μάρκετινγκ περιεχομένου με το Jasper, με τα βελτιωμένα εργαλεία και τις δυνατότητες συνεργασίας που σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, ο Jasper είναι η σωστή επιλογή εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία περιεχομένου που αντηχεί με τη φωνή και τον τόνο της επωνυμίας σας, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ιδιωτικότητα και ασφάλεια δεδομένων.

Smartwriter AI

Το Smartwriter AI είναι το τέλειο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε και να επιβαρύνετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιεχομένου.

Με το Smartwriter AI, μπορείτε να δημιουργήσετε χιλιάδες εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοματοποιώντας τη διαδικασία προσέγγισης κατά 40 φορές και λαμβάνετε 8 φορές περισσότερες απαντήσεις από την κανονική προσέγγιση.

Προσφέρει επίσης εξατομίκευση LinkedIn, εξατομίκευση backlink και συμφραζόμενα, πείθοντας τους πιθανούς να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Το Smartwriter AI εμπιστεύονται πάνω από 12.218+ αντιπροσωπείες και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Uber, Facebook, Airtable, Meta for Business, Mongo DB, Stripe, Reply και άλλων.

Έτσι, είτε θέλετε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα email, άρθρα SEO ή αντίγραφα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Smartwriter AI είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Frase

Το Frase είναι ένα από τα πιο γρήγορα και εύκολα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου AI που σας βοηθούν να δημιουργήσετε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO και εξατομικευμένο σε δευτερόλεπτα.

Κάνει την έρευνα SERP παιχνιδάκι αναλύοντας τον ανταγωνισμό σας και δημιουργώντας βελτιστοποιημένο περιεχόμενο με βελτιστοποιημένες μετρήσεις όπως ο αριθμός λέξεων, ο αριθμός επικεφαλίδων και η βαθμολογία τομέα.

Πάνω από 30.000+ πρακτορεία και παγκόσμιες ομάδες εμπιστεύονται τη Frase, συμπεριλαμβανομένων των Coursera, Digitas, Merkle και Talkspace.

Αντιγραφή AI

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ελκυστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να γράψετε 10 φορές πιο γρήγορα ιστολόγια ή να δημιουργήσετε αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης με υψηλή μετατροπή, το Copy AI είναι το σωστό εργαλείο AI μάρκετινγκ περιεχομένου.

Το Copy AI, το οποίο χρησιμοποιείται και εμπιστεύεται από περισσότερες από 9.000.000+ ομάδες και επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Nestle και eBay, διασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και συμμόρφωσης, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας.

Κάνει τη δημιουργία περιεχομένου πιο εύκολη με τα 90+ εργαλεία και τα πρότυπά του που σας βοηθούν να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, όπως αντίγραφα ψηφιακών διαφημίσεων, αντίγραφα ηλεκτρονικού εμπορίου, αντίγραφα ιστοτόπων, περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αντίγραφα πωλήσεων.

Deckopus AI

Decktopus AI είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός παρουσιάσεων που βασίζεται σε AI, τον οποίο εμπιστεύονται περισσότεροι από 500.000 χρήστες και ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Nike, Cisco, Loreal και Snowflake.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον τίτλο της παρουσίασής σας και το εργαλείο θα δημιουργήσει προσαρμοσμένες και βελτιστοποιημένες παρουσιάσεις για εσάς σε ελάχιστο χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο για την εύρεση των δεδομένων και των μέσων που θα προσθέσετε στις παρουσιάσεις.

Άλλα ενσωματωμένα εργαλεία που υπάρχουν στο Decktopus AI περιλαμβάνουν έναν προσαρμοσμένο τομέα, συσκευή εγγραφής φωνής, φόρμες, ενσωματωμένες διευθύνσεις URL και βίντεο, εύκολες ενημερώσεις και Webhook.

Έτσι, η δημιουργία παρουσιάσεων με βελτιστοποιημένη εικόνα και γεμάτες πολυμέσα για τις μοναδικές επιχειρηματικές σας ανάγκες είναι χρονικά αποδοτική με το Decktopus AI.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για μάρκετινγκ βίντεο

Synthesia AI

Το βίντεο είναι αναπόσπαστο μέρος του μάρκετινγκ περιεχομένου. Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία βίντεο με ελάχιστα εργαλεία και πόρους, το Synthesia AI είναι η σωστή επιλογή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο σε περισσότερες από 120 γλώσσες και να επιλέξετε από τα 140 διαφορετικά avatar AI για να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο χωρίς βελτιωμένο τεχνικό εξοπλισμό ή δεξιότητες επεξεργασίας.

Είναι προσιτό και φιλικό προς τους αρχάριους, προσφέροντας μια διαισθητική διεπαφή ιστού για τη δημιουργία βίντεο για εξειδικευμένες αγορές, όπως το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, τα νέα, τη μάθηση και την ανάπτυξη και τις εσωτερικές επικοινωνίες.

Deepbrain AI

Deepbrain AI είναι μια παραγωγική συσκευή δημιουργίας βίντεο AI που σας βοηθά να δημιουργήσετε βίντεο με κείμενο ή σενάρια μέσα σε λίγα λεπτά, μειώνοντας το κόστος και τον χρόνο δημιουργίας βίντεο κατά 80%.

  Πώς να μετατρέψετε WAV σε MP3

Παρέχει φωτορεαλιστικά avatar AI που εξατομικεύουν τα βίντεο της επωνυμίας σας και παρέχουν μια ανθρώπινη επαφή. Με το Deepbrain AI, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο με οδηγίες και, πιο διαισθητικά, με τη βοήθεια διαφόρων ενσωματωμένων προτύπων βίντεο.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για μάρκετινγκ δυνητικών πελατών, δεδομένων και πωλήσεων

Πελάτες AI

Πελάτες AI είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού πωλήσεων που έχει σχεδιαστεί για εξερχόμενες πωλήσεις και αυτοματοποίηση μάρκετινγκ για τη δημιουργία ικανών δυνητικών πελατών και ενός αγωγού πωλήσεων.

Οι ανόητες εκστρατείες προβολής και τα συστήματα αναζήτησης, όπως η αυτοματοποίηση μηνυμάτων και η ενοποίηση δεδομένων, βοηθούν στην έναρξη των πωλήσεων και στην ανάπτυξη ευκαιριών. Επομένως, αν ψάχνετε για μια λύση αυτοματισμού προσέγγισης πωλήσεων, η τεχνητή νοημοσύνη πελατών είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Περιηγηθείτε στο AI

Περιηγηθείτε στο AI διευκολύνει την εξαγωγή και την παρακολούθηση δεδομένων. Με αυτό το εργαλείο AI, μπορείτε να εξαγάγετε οποιαδήποτε συγκεκριμένα δεδομένα από έναν ιστότοπο σε ένα υπολογιστικό φύλλο και να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τη διαδικασία με οποιεσδήποτε δεξιότητες συντήρησης ή κωδικοποίησης.

Οι κορυφαίες μάρκες, όπως οι Zapier, Amazon και HubSpot, εμπιστεύονται το. Αποδεικνύεται ωφέλιμο για περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, όπως η εξαγωγή αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, καταχωρίσεις θέσεων εργασίας από το LinkedIn, αποτελέσματα αναζήτησης από προσθήκες WordPress και λίστες εφαρμογών από το Zapier.

LaGrowthMachine

LaGrowthMachine είναι μια πολυκαναλική λύση αυτοματισμού πωλήσεων και μηνυμάτων που εξορθολογίζει την προσπάθεια και τις διαδικασίες αναζήτησης. Επομένως, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για υπεύθυνους προσλήψεων και ομάδες πωλήσεων που βοηθά την ομάδα πωλήσεων να δημιουργήσει 3,5 φορές περισσότερες απαντήσεις.

Προσφέρει ένα κεντρικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, παρέχει προηγμένες λύσεις αναφοράς και αυτοματοποιεί την επικοινωνία μέσω email και LinkedIn, καθιστώντας το μια αξιόπιστη λύση προσέγγισης για περισσότερους από 7000+ επαγγελματίες.

Άνθρωποι AI

Άνθρωποι AI παρέχει μια λύση ευφυΐας εσόδων, βελτιώνοντας την εκτέλεση των πωλήσεών σας μέσω της προσέγγισης βάσει δεδομένων.

Το People AI, το οποίο εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες όπως η Okta και το Zoom, σάς βοηθά να αλληλεπιδράσετε με τους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες και πελάτες, καθιστώντας αυστηρότερη την εκτέλεση των συμφωνιών, κάτι που με τη σειρά του συμβάλλει στη δημιουργία περισσότερων εσόδων.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Επιρροή

Αν θέλετε να ενισχύσετε το μάρκετινγκ επιρροής της επιχείρησής σας, Επιρροή είναι το τέλειο εργαλείο AI. Με πρόσβαση σε ολοκληρωμένα στατιστικά προφίλ και ανάλυση προφίλ εκατομμυρίων δημιουργών περιεχομένου, το εργαλείο σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη στρατηγική διαχείρισης σχέσεων επιρροής (IRM) που ενισχύει τη συνεργασία.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ενισχύσετε αβίαστα την προβολή της επωνυμίας σας και την προσέγγιση πελατών και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις και την απόδοση επένδυσης.

Γνωρίστε τον Έντγκαρ

Γνωρίστε τον Έντγκαρ είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να αυτοματοποιήσετε τον προγραμματισμό αναρτήσεων και να κάνετε ευκολότερη την κοινή χρήση περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση και τον αντίκτυπο της ανάρτησής σας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις και να τροποποιείτε τη στρατηγική μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και λάτρεις των εργαζομένων και χρησιμοποιείται από κορυφαία ονόματα όπως ο Neil Patel και το ProBlogger.

Τελευταία AI

Τελευταία AI μαθαίνει τόσο καλά τη φωνή του ατόμου ή της επωνυμίας σας για να δημιουργεί μοναδικές, εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στρατηγικές περιεχομένου για να αυξήσει την απόδοσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργεί συνεπές και ελκυστικό περιεχόμενο που σας βοηθά να δημιουργήσετε +200% περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να αυξήσετε την αφοσίωση +12.000% και +98% περισσότερες πωλήσεις. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Τίναγμα

Το Flick είναι ένα δημοφιλές εργαλείο AI μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων 10 φορές πιο γρήγορα, συμπεριλαμβανομένων αντιγράφων, ιστολογίων και άλλων.

Βελτιώνει την απόδοσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με προσαρμοσμένα hashtags, προγραμματισμό αναρτήσεων, εύκολες αναλύσεις και αναφορές, καθώς και πόρους και πρότυπα που διευκολύνουν τη δουλειά της ομάδας μάρκετινγκ.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για διαχείριση μετατροπών

Chatfuel

Εάν η στρατηγική σας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τη διαχείριση μετατροπών επικεντρώνεται κυρίως στην πλατφόρμα WhatsApp, Chatfuel είναι το καλύτερο εργαλείο AI για να διαλέξετε.

Είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp ηλεκτρονικού εμπορίου που σας βοηθά να προσφέρετε ταχύτερη υποστήριξη πελατών και χρόνο απόκρισης με πολλούς πράκτορες και να αξιοποιήσετε την επαλήθευση με πράσινο σήμα, αυξάνοντας τις πωλήσεις και τις πολλαπλές πωλήσεις και ενισχύοντας τα έσοδα από το WhatsApp.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα γράφημα διοχέτευσης στο Excel

LivePerson AI

LivePerson AI είναι ένα all-in-one και ολοκληρωμένο εργαλείο μάρκετινγκ που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από τον κλάδο, τον κλάδο ή το τμήμα σας.

Από την παροχή βελτιστοποιημένων για τον άνθρωπο συνομιλιών έως εντυπωσιακά insights που οδηγούν σε καλύτερη λήψη αποφάσεων, το LivePerson AI συμβάλλει στην παροχή μιας ασφαλούς και ασφαλούς εμπειρίας.

Επιπλέον, το εργαλείο προσφέρει επίσης ενσωμάτωση δεδομένων με βάση το LLM και φωνητικά μηνύματα και μηνύματα που ενδυναμώνουν περισσότερο την αφοσίωση των εργαζομένων και των πελατών.

Landbot

Το Landbot είναι ένα διασκεδαστικό, διαισθητικό και ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας chatbot χωρίς κώδικα που παρέχει οπτικά δημιουργούς και πρότυπα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα εξελιγμένο και συνομιλητικό chatbot για τον Ιστό και για κινητά.

Με το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοματισμό WhatsApp, chatbot ιστότοπου και να δημιουργήσετε chatbot για ενσωμάτωση στις εφαρμογές και τα κανάλια σας με το ολοκληρωμένο API και το SDK του, ενισχύοντας τα έσοδα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Εργαλεία μάρκετινγκ AI για μάρκετινγκ μέσω email

Απάντηση.io

Απάντηση.io είναι ένα βοηθητικό εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τεχνητή νοημοσύνη που ενισχύει τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δημιουργώντας ανθρώπινα και εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δευτερόλεπτα.

Το εργαλείο μπορεί να δημιουργήσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρώτου βήματος και επακόλουθης τεχνητής νοημοσύνης, μεγιστοποιώντας τα ποσοστά ανοίγματος και απαντήσεων των email σας με τις πιθανότητες να λαμβάνετε άμεσες απαντήσεις.

Ο άνθρωπος

Ο άνθρωπος είναι ένα εργαλείο εξατομίκευσης με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να δημιουργήσετε εξατομικευμένες καμπάνιες email που καλύπτουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και του κοινού-στόχου σας.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα ενδιαφέροντα των πελατών σας με πληροφορίες όπως ο χρόνος στη σελίδα και η συχνότητα επισκέψεων, αυξάνοντας το ποσοστό απόκρισης και τα έσοδα.

Omnisend

Omnisend προσφέρει ισχυρές δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω email, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε εξατομικευμένες και επαγγελματικές καμπάνιες και ενισχύοντας τις ανοιχτές τιμές και τις πωλήσεις.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε όμορφα πρότυπα email επωνυμίας, προγράμματα δημιουργίας email με μεταφορά και απόθεση, να παρακολουθείτε αναφορές καμπανιών και πολλά άλλα.

Με το Omnisend, μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες πολλαπλών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων καμπανιών SMS και ειδοποιήσεων push, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του σωστού εργαλείου μάρκετινγκ AI

Εδώ είναι οι κρίσιμες πτυχές που πρέπει να αναλύσετε και να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε ένα ιδανικό εργαλείο μάρκετινγκ AI που ταιριάζει καλύτερα στην καμπάνια σας.

 • Οι στόχοι μάρκετινγκ της επιχείρησής σας: Είναι απαραίτητος ο προσδιορισμός του συγκεκριμένου στόχου μάρκετινγκ ή της πρόκλησης κατά την επιλογή ενός ιδανικού εργαλείου μάρκετινγκ. Είτε ο στόχος σας είναι να ενισχύσετε την αφοσίωση, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα ή να αυξήσετε τις συνδρομές, η επιλογή ενός εργαλείου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας είναι ζωτικής σημασίας.
 • Χαρακτηριστικά και λειτουργικότητες: Για την υπεράσπιση των στόχων σας, η επιλογή ενός εργαλείου μάρκετινγκ AI με χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του στόχου είναι απαραίτητη. Μπορείτε να δείτε λειτουργίες όπως η τμηματοποίηση πελατών, η προγνωστική ανάλυση, η μαζική δημιουργία περιεχομένου ή η βελτιστοποίηση καμπάνιας για να αγοράσετε ένα ιδανικό εργαλείο για την επιχείρησή σας.
 • Τεχνική τεχνογνωσία και ευκολία στη χρήση: Λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές γνώσεις και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για τη χρήση του εργαλείου είναι επίσης ένας ουσιαστικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ανάλογα με τις τεχνικές δεξιότητες και τους στόχους της καμπάνιας σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα εργαλείο με ελάχιστη καμπύλη εκμάθησης είτε ένα με καμπύλη εκμάθησης αλλά βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.
 • Επεκτασιμότητα και ευελιξία: Εάν οι ανάγκες μάρκετινγκ της επιχείρησής σας αλλάζουν και εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, η επιλογή ενός ευέλικτου και επεκτάσιμου εργαλείου μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να φιλοξενήσει αποτελεσματικά τις στρατηγικές αλλαγής μάρκετινγκ είναι απαραίτητη.
 • Κόστος και απόδοση επένδυσης: Το εργαλείο μάρκετινγκ AI που επιλέγετε θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τους οικονομικούς σας στόχους και τους πόρους σας και να παρέχει την καλύτερη απόδοση επένδυσης με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που χρειάζεστε μέσα στο εργαλείο.
 • Κριτικές και αξιολογήσεις: Η ανάγνωση των κριτικών χρηστών του εργαλείου και ο έλεγχος των αξιολογήσεων και της φήμης του εργαλείου θα σας δώσει μια ξεκάθαρη ιδέα για την αξιοπιστία και την απόδοση επένδυσης πριν επενδύσετε σε αυτό μακροπρόθεσμα.

Τελικές Λέξεις

Τα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης σάς βοηθούν να αναβαθμίσετε τις καμπάνιες μάρκετινγκ, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πληροφορίες βάσει δεδομένων, αυτοματοποιημένες καμπάνιες και λειτουργίες όπως η προγνωστική ανάλυση, διευκολύνοντας την παροχή μεγαλύτερης εξατομίκευσης και ποιοτικής εμπειρίας πελάτη.

Επομένως, εάν θέλετε να επιβαρύνετε την επόμενη καμπάνια μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, προσπαθήστε να επενδύσετε στα εργαλεία μάρκετινγκ τεχνητής νοημοσύνης που αναφέρονται παραπάνω για να βελτιώσετε τη συνολική αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά σας, αξιοποιώντας παράλληλα καλύτερα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τα καλύτερα εργαλεία πωλήσεων τεχνητής νοημοσύνης για να εκτινάξετε τα έσοδά σας στα ύψη.