Ανακτήστε τα δεδομένα γραμμής σας με ευκολία

Πρέπει να είστε τυχεροί αν δεν έχετε βιώσει τον θυμό της κατά λάθος απώλειας βασικών δεδομένων όπως αρχεία, βίντεο ή ακόμα και επαφές με οποιονδήποτε τρόπο. Το Tenorshare UltData Line Recovery μπορεί να είναι σωτήριο σε τέτοιες καταστάσεις, βοηθώντας σας να ανακτήσετε τα χαμένα δεδομένα σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Είτε κατά τη διάρκεια επίθεσης ιού ή κακόβουλου λογισμικού είτε κατά την ενημέρωση λογισμικού, η απώλεια των δεδομένων σας είναι συγκρίσιμη με ένα βέλος. Μόλις το απελευθερώσετε από το τόξο, δεν υπάρχει τρόπος να το πάρετε πίσω.

Εάν είχατε την τύχη να περάσετε αυτήν την εμπειρία, η δοκιμή δωρεάν διαδικτυακού λογισμικού ή εφαρμογών ανάκτησης δεδομένων θα μπορούσε να ήταν η πρώτη ενέργεια που κάνατε για να εισέλθετε στη λειτουργία Αναβάθμισης υλικολογισμικού συσκευής (DFU) ή ανάκτησης.

Ωστόσο, ορισμένες μη δοκιμασμένες μέθοδοι θα μπορούσαν εύκολα να αφήσουν εσάς και τη συσκευή σας σε χειρότερη κατάσταση ή να καταστρέψουν το λογισμικό σας.

Μια καλύτερη εναλλακτική θα ήταν η εισαγωγή Λογισμικό Tenorshare UltData Line Recovery για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα χαμένα δεδομένα σας. Καλώς ήρθατε στο πλοίο καθώς εξερευνούμε τις δυνατότητες και τα οφέλη αυτού του εργαλείου ανάκτησης δεδομένων.

Τι είναι το Tenorshare UltData Line Recovery;

Tenorshare UltData Line Recovery είναι ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες συσκευών Android και iOS να ανακτούν δεδομένα που έχασαν κατά λάθος. Το λογισμικό που έχει κατασκευαστεί για να είναι αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση μπορεί να ανακτήσει δεδομένα όπως μηνύματα, επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία καταγραφής κλήσεων κ.λπ., από όλα τα είδη iPhone.

Οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν τα δεδομένα που είχαν αποθηκεύσει στις συσκευές τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αποτρέποντας έτσι την πλήρη απώλεια δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης των δεδομένων από δημοφιλείς εφαρμογές όπως WeChat, Viper και WhatsApp, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει επίσης σχεδιαστεί για πρόσβαση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων από συνδεδεμένες συσκευές Android και iOS και από αρχεία αντιγράφων ασφαλείας iCloud και iTunes.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή ακολουθώντας απλές οδηγίες DIY στην οθόνη, μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα από τη συνδεδεμένη συσκευή iOS ή Android, το iCloud ή τον τοπικό χώρο αποθήκευσης iTunes.

Το Tenorshare UltData Line Recovery υποστηρίζει την ανάκτηση δεδομένων από τις περισσότερες επωνυμίες κινητών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των LG, Samsung, Huawei, HTC κ.λπ. Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις για το Tenorshare UltData Line Recovery ξεκινούν με συνδρομή 49,95 $ ανά μήνα.

Κύρια χαρακτηριστικά του Tenorshare UltData Line Recovery

Αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο ανάκτησης δεδομένων; Μπορείτε να συμπεράνετε αφού αναθεωρήσετε αυτήν την ολοκληρωμένη λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του.

#1. Ανάκτηση χωρίς Root

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα ανάκτησης Line, όπου πρέπει να κάνετε root στη συσκευή σας πριν επιχειρήσετε να ανακτήσετε χαμένα ή διαγραμμένα δεδομένα, μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στα διαγραμμένα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας το Tenorshare UltData χωρίς root. Η εφαρμογή μπορεί ακόμα να σαρώσει σε βάθος τη συσκευή σας και να ανακτήσει δεδομένα ακόμα και όταν δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας.

  Διορθώστε τα Εργαλεία Daemon που δεν έχουν πρόσβαση στο αρχείο εικόνας MDF

#2. Υψηλό ποσοστό επιτυχίας ανάκτησης

Η ανάκτηση Tenorshare UltData Line είναι ένα καλά βελτιωμένο εργαλείο που προσφέρει υψηλό ποσοστό επιτυχίας ανάκτησης για οποιονδήποτε ανακτά δεδομένα από συσκευές iOS ή Android, είτε πρόκειται για πολυμέσα είτε για έγγραφα αρχείων.

#3. Υποστήριξη ανάκτησης περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ανάμεσα στα σημεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτής της εφαρμογής είναι η ικανότητά της να ανακτά δεδομένα από διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp και WeChat, χωρίς περιορισμό.

Είτε μιλάτε για βίντεο, φωνή, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα ή έγγραφα, το Tenorshare UltData μπορεί να ανακτήσει όλα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για όποιον χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προσωπική ή επαγγελματική επικοινωνία και κινδυνεύει να χάσει βασικά δεδομένα.

#4. Υποστηρίζονται ευρεία μοντέλα Android και iOS

Το λογισμικό διευκολύνει άνετα την ανάκτηση δεδομένων για τους περισσότερους χρήστες Android και iOS και είναι συμβατό με περισσότερα από 6.000 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων.

#5. Συνδεθείτε με το Google Drive

Το Tenorshare UltData Line Recovery λειτουργεί εύκολα με το Google Drive, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να επαναφέρουν διαφορετικά είδη αρχείων πατώντας και κατεβάζοντας και επαναφέροντας δεδομένα από το Google, το WhatsApp, τα SMS και άλλα.

#6. Άλλα σημαντικά σημεία

Η εφαρμογή συνοδεύεται από μια λειτουργία βελτίωσης φωτογραφιών που βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών πριν τις ανακτήσει. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα χειρισμού 3 βημάτων για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, εκτός από το ότι είναι συμβατό με τα περισσότερα σενάρια ζωής όπου μπορεί να χαθούν δεδομένα.

Δεδομένου ότι το Tenorshare UltData είναι ένα πρόγραμμα μόνο για ανάγνωση, κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα ενός χρήστη, γεγονός που οδηγεί σε αποκαλύψεις απορρήτου.

Οφέλη από τη χρήση του Tenorshare UltData Line Recovery

Το Tenorshare UltData Line Recovery έχει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και ισχυρές και αξιόπιστες δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων. Μεταξύ των πιο ευεργετικών βασικών χαρακτηριστικών του είναι τα ακόλουθα:

❇️ Γρήγορη και βαθιά σάρωση: Η εφαρμογή προσφέρει μια γρήγορη και βαθιά δυνατότητα σάρωσης που διευκολύνει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Η λειτουργία γρήγορης σάρωσης σαρώνει τη συσκευή σας γρήγορα για να ανακτήσει πρόσφατα διαγραμμένα αρχεία, ενώ ο σαρωτής σε βάθος εμβαθύνει στη συσκευή αποθήκευσης για να εντοπίσει δεδομένα που έχουν διαγραφεί ή αντικατασταθεί στο παρελθόν.

❇️ Επιλεκτική ανάκτηση: Αυτή η εύχρηστη λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να ανακτά συγκεκριμένους ή μεμονωμένους τύπους αρχείων. Σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση όλων των ανακτήσιμων δεδομένων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτό που θέλετε να επαναφέρετε.

❇️ Εξαγωγή κατεστραμμένων δεδομένων: Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε δεδομένα από κατεστραμμένη συσκευή ή συσκευή που δεν ανταποκρίνεται, καθώς η εφαρμογή μπορεί να εξάγει δεδομένα από σπασμένες ή κατεστραμμένες συσκευές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας και να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και είστε έτοιμοι.

❇️ Υποστήριξη μεγάλης γκάμα συσκευών: Το Tenorshare UltData Line Recovery υποστηρίζει συσκευές Android και iOS, συμπεριλαμβανομένων των πιο διάσημων εμπορικών σημάτων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare UltData για την ανάκτηση δεδομένων γραμμής στο iOS

Είτε θέλετε να ανακτήσετε χαμένα δεδομένα γραμμής, όπως μηνύματα, φωτογραφίες, επαφές, ιστορικό κλήσεων ή άλλα αρχεία από το iPhone σας, η διαδικασία είναι απλή.

Βήμα 1: Λήψη και εκκίνηση του UltData LINE Recovery.

Πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εκκινήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να επιλέξετε την επιλογή «Συσκευή».

Βήμα 2: Συνδέστε τη συσκευή σας iOS στον υπολογιστή/Mac.

Εάν η κινητή συσκευή σας είναι επαρκώς ενεργοποιημένη, συνδέστε την στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB. Κάντε κλικ στο «Ανάκτηση» μόλις το πρόγραμμα εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας iOS.

  Πώς να δείτε τα στατιστικά σας στο Spotify

Στη συνέχεια, πρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας για να δείτε εάν λειτουργεί βέλτιστα και είναι συνδεδεμένη μέσω καλωδίου USB. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο στη συσκευή σας για να ζητήσει τον κωδικό πρόσβασής σας: εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή πατήστε την επιλογή “Trust” ώστε η συσκευή σας να εντοπιστεί αμέσως.

Βήμα 3: Σαρώστε τη συσκευή iOS για χαμένα δεδομένα LINE.

Μόλις το λογισμικό εντοπίσει και συνδεθεί στη συσκευή σας, θα εμφανίσει την έναρξη της διαδικασίας σάρωσης. Περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης.

Βήμα 4: Προεπισκόπηση δεδομένων LINE πριν από την ανάκτηση.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης, το σύστημα θα παραθέσει τα σαρωμένα αρχεία στο πρόγραμμα και θα τα κατηγοριοποιήσει ανάλογα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο επιλέγοντας προσεκτικά τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία που σκοπεύετε να ανακτήσετε.

Βήμα 5: Ανάκτηση δεδομένων LINE από συσκευές iOS.

Αφού ελέγξετε και επιλέξετε τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία που σκοπεύετε να επαναφέρετε, ολοκληρώστε τη διαδικασία ανάκτησης κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ανάκτηση». Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να προβάλετε όλα τα δεδομένα γραμμής που ανακτήθηκαν από τη συσκευή iOS ή το PC/Mac σας.

Προσφέρονται διαφορετικές μέθοδοι ανάκτησης συνομιλίας γραμμής

Η ανάκτηση Tenorshare UltData Line παρέχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες ανάκτησης που βοηθούν τους χρήστες να βρίσκουν τα πάντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να χάσουν ούτε ένα byte περιεχομένου.

Ανάκτηση δεδομένων απευθείας από τη συσκευή iOS

Μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα που έχουν διαγραφεί απευθείας από το iPhone ή το iPad σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σάρωσης σε βάθος για να συνδέσετε τη συσκευή σας με υπολογιστή/Mac για να ανακτήσετε δεδομένα από το πιο πρόσφατο iPhone, iPad ή iPod σας, ακόμη και χωρίς να έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας προηγουμένως.

 • Συνδέστε το iPhone/iPad/iPod στον υπολογιστή/Mac σας
 • Ξεκινήστε τη διαδικασία σάρωσης
 • Επανεξέταση και ανάκτηση
 • Επαναφορά δεδομένων από το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας iTunes

  Είναι επίσης δυνατό να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων για τα οποία ενδέχεται να έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο iTunes πριν τα ανακτήσετε επιλεκτικά στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας με τρία απλά βήματα.

 • Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας του iTunes
 • Ξεκινήστε τη διαδικασία σάρωσης
 • Επανεξέταση και ανάκτηση
 • Ανάκτηση δεδομένων από το iCloud backup

  Μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα και εύκολα επιλεκτικά χαμένα ή διαγραμμένα δεδομένα που μπορεί να έχετε συγχρονίσει στο iCloud μέσω μιας απλής διαδικασίας ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

  Ωστόσο, σημειώστε ότι ενώ αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνει κρυπτογράφηση δεδομένων, δεν υπάρχει παραβίαση δεδομένων και μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα που έχετε λάβει στην τοπική διαδρομή.

 • Συνδεθείτε στον εγγεγραμμένο λογαριασμό σας iCloud
 • Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων
 • Ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης και επαναφέρετε
 • Δεν έχει σημασία τι και πώς χάσατε ή διαγράψατε τα δεδομένα σας. Το Tenorshare UltData Line Recovery διαθέτει την κατάλληλη λειτουργία ανάκτησης για να σας βοηθήσει να το ανακτήσετε από το iPhone, το iPod ή το iPad σας.

  Κορυφαία σενάρια όπου η ανάκτηση γραμμής Tenorshare UltData είναι χρήσιμη

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tenorshare UltData Line Recovery για να ανακτήσετε χαμένα δεδομένα και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να τα επαναφέρετε γρήγορα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να σαρώσετε και να ανακτήσετε διαφορετικά είδη δεδομένων, τα οποία μπορείτε να ανακτήσετε επιλεκτικά από το ιστορικό συνομιλιών γραμμής ή από ομάδες γραμμών που λείπουν.

  Εκτός από την ανάκτηση δεδομένων συνομιλίας από συγκεκριμένες εγγραφές συνομιλίας και σχετικά αρχεία, η εφαρμογή επαναφέρει δεδομένα από αρχεία γραμμής που έχουν λήξει, φωτογραφίες γραμμής που έχουν λήξει και βίντεο γραμμής που έχουν λήξει και εξάγει το ιστορικό συνομιλιών γραμμής.

  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων συνομιλίας γραμμής στον υπολογιστή/Mac σας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείου καταγραφής συνομιλίας, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών, αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βίντεο.

    Ένας οδηγός εισαγωγής στο BizDevOps για αρχάριους

  Είτε σας πιάνει κατά λάθος διαγραφή, αποσύνδεση λογαριασμού, αποτυχία συστήματος, ξεχασμένοι κωδικοί πρόσβασης, επαναφορά συστήματος ή απώλεια συσκευής, ζημιά στην οθόνη ή επίθεση από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, το Tenorshare UltData είναι η τέλεια λύση για την ανάκτηση των χαμένων, κατεστραμμένων ή διαγραμμένων δεδομένων σας. .

  Υποστηριζόμενοι τύποι δεδομένων

  Το λογισμικό Tenorshare UltData μπορεί να επιδιορθώσει το σύστημα iOS εκτός από το να βοηθά στην ανάκτηση των δεδομένων σας. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει πολλούς τύπους δεδομένων σάρωσης για να καλύψει τις ανάγκες κάθε ατόμου, επί του παρόντος σε περισσότερους από 35 διαφορετικούς τύπους δεδομένων.

  Οι τύποι δεδομένων που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν εφαρμογές φωτογραφιών και βίντεο, μηνύματα και συνημμένα μηνυμάτων, επαφές συμπεριλαμβανομένων ιστορικών κλήσεων, σημειώσεων και συνημμένων σημειώσεων. Άλλα είναι ημερολόγια, υπενθυμίσεις, ηχητικά φωνητικά σημειώματα, φωνητικό ταχυδρομείο και όλοι οι ήχοι.

  Μπορείτε επίσης να σαρώσετε συνημμένα WhatsApp και WhatsApp, μηνύματα και συνημμένα LINE, μηνύματα και συνημμένα WeChat, μηνύματα και συνημμένα κλήσεων Viber και έγγραφα Excel, Word και PDF, μεταξύ άλλων.

  Εναλλακτικές λύσεις ανάκτησης γραμμής Tenorshare UltData

  #1. AnyRecover

  AnyRecover είναι ένα πλήρες λογισμικό ανάκτησης δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για την ανάκτηση διαγραμμένων, κατεστραμμένων ή χαμένων δεδομένων από συσκευές iPhone και iPad. Το λογισμικό υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες συσκευές iOS, καθώς και υπολογιστές Windows/Mac, μονάδες USB, κάρτες SD, κάμερες και άλλες συσκευές.

  Θεωρούμενο από τις πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις στην αγορά λογισμικού ανάκτησης δεδομένων, το εργαλείο είναι γνωστό για την ανάκτηση πολύτιμων φωτογραφιών με τη λειτουργία “AI Photo Restoration”, βοηθώντας στη διόρθωση θολών ή κατεστραμμένων εικόνων.

  Το εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει την εύκολη ανάκτηση χαμένων ή διαγραμμένων φωτογραφιών ανεξάρτητα από το πώς συνέβη το λάθος.

  Είτε ανησυχείτε μήπως χάσετε φωτογραφίες από τη συσκευή σας για τις οποίες δεν είχαν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας, είτε πραγματοποιήσατε κατά λάθος επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σας, χάσατε το iPhone σας ή αντιμετωπίσατε σφάλμα συστήματος, το AnyRecover είναι πολύτιμο λογισμικό που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε πολύτιμες εικόνες.

  #2. Fonedog

  ο Εργαλειοθήκη Fonedog είναι ένα μοναδικό εργαλείο αποκατάστασης δεδομένων σχεδιασμένο για iOS που χρησιμεύει ως πύλη από την οποία οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη και εγκατάσταση διαφορετικών εργαλείων ξεχωριστά. Τα εργαλεία στην πύλη Fonedog περιλαμβάνουν την επιδιόρθωση συστήματος, την ανάκτηση δεδομένων, τη μεταφορά WhatsApp και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά.

  Οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν το Fonedog οικονομικά αποδοτικό, ειδικά αν χρειάζονται μόνο ένα από τα προαναφερθέντα εργαλεία. Για παράδειγμα, το εργαλείο ανάκτησης δεδομένων από μόνο του θα σας κοστίσει μόνο 39,95 $, καθιστώντας το φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές στην αγορά. Το σημαντικό μειονέκτημα του εργαλείου είναι ότι υποστηρίζει μόνο την νεότερη έκδοση συσκευών iOS.

  Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής για να σαρώσετε το iPhone σας για να πάρετε μια γενική ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε χρησιμοποιώντας το Fonedog. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση δεν σαρώνει φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά μόνο αρχεία κειμένου. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επισκευής της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τη δωρεάν λήψη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει τελικά να κάνετε την αγορά.

  Οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι το Fonedog είναι λίγο ακριβό, δεδομένου ότι κοστίζει 89,95 $ όταν άλλες εφαρμογές με παρόμοια χαρακτηριστικά κοστίζουν λιγότερο. Έχει επίσης περιορισμένη εφαρμογή, καθώς υποστηρίζει μόνο iPhone 5 ή iPod 4 και νεότερη έκδοση.

  συμπέρασμα

  Ως ηγέτης της αγοράς στην αγορά λογισμικού ανάκτησης δεδομένων γραμμής, το Tenorshare UltData Line Recovery είναι ολοκληρωμένο. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες που σας βοηθούν να ανακτήσετε χαμένα, διαγραμμένα ή κατεστραμμένα δεδομένα από χιλιάδες συσκευές με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

  Προσφέροντας δυνατότητες γρήγορης και διαφανούς σάρωσης, γίνεται η τέλεια επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να ανακτήσει χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία, καθώς είναι εξαιρετικά συμβατό με διαφορετικές συσκευές και τύπους αρχείων.

  Ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί τομείς, όπως η ταχύτητα σάρωσης και η ανάκτηση κάρτας SD, θα μπορούσαν να κάνουν με κάποια μικρή βελτίωση. Η συνολική απόδοση του εργαλείου το κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών. Η ευκολία χρήσης του Tenor UltData Line Recovery το καθιστά πολύτιμο εργαλείο εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δύναμη της ανάκτησης δεδομένων.

  Στη συνέχεια, ελέγξτε τρόπους απρόσκοπτης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων LINE.