Αναβάθμιση στον νέο οδηγό καθαρισμού: Narwal Freo X Ultra

Ως απαιτητικός ιδιοκτήτης σπιτιού που έχει πάθος να διατηρεί το σπίτι σας πεντακάθαρο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζετε τις σκούπες ρομπότ Narwal. Narwal είναι μια εταιρεία προοδευτικής τεχνολογίας που συγκαταλέγεται στις δύο κορυφαίες μάρκες σφουγγαρίστρας ρομπότ premium στη Βόρεια Αμερική και στις πέντε κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ. Το Narwal είναι η προτιμώμενη επιλογή από περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια οικογένειες σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μετά την επιτυχία της σκούπας ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα Narwal Freo το 2023, η Narwal επιστρέφει με το επόμενο επίπεδο συνδυασμένης τεχνολογίας σκούπας και σφουγγαρίστρας στο ρομπότ Freo X Ultra. Κατασκευασμένο για να προσφέρει εξαιρετική ισχύ και σχεδιασμένο για ελάχιστη συντήρηση, το πρωτοποριακό Freo X Ultra κάνει τη διαδικασία καθαρισμού απλή για τους χρήστες. Προσφέρει απαράμιλλη άνεση και αποτελεσματικότητα για να πετύχετε πεντακάθαρα δάπεδα.

Ένα από τα καλύτερα και πιο πρακτικά δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας, αυτή η τεχνολογικά προηγμένη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ και σφουγγαρίστρα υπόσχεται απόλυτο καθάρισμα χωρίς χέρια και είναι ο τέλειος σύντροφος για ιδιοκτήτες κατοικίδιων και οικογένειες με παιδιά. Τα φουτουριστικά χαρακτηριστικά και οι καινοτομίες αυτού του νέου οδηγού καθαρισμού Narwal Freo X Ultraτο κάνουν να αλλάξει το παιχνίδι μεταξύ των σημερινών premium ρομπότ.

Η εφαρμογή Narwal Freo και το Snappy Mapping σας κάνουν να συνεχίσετε

Κατεβάστε την εφαρμογή Narwal Freo στο τηλέφωνό σας, συνδεθείτε και ξεκινήστε να χαρτογραφείτε το σπίτι σας με λίγα κλικ. Μπορείτε να δημιουργήσετε χάρτες σε επίπεδο 3D για διαφορετικά δωμάτια και διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Και αν το σπίτι σας έχει πολλούς ορόφους, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και τέσσερις διαφορετικούς χάρτες.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε Ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας για περιοχές που δεν θέλετε να καθαριστούν. Επιπλέον, το έξυπνο Freo X Ultra θα κάνει αυτόματα βαθύ καθαρισμό περιοχών που δεν έχουν καθαριστεί σε μια εβδομάδα.

  Πώς να στείλετε ένα φαξ δωρεάν από τον υπολογιστή σας

Θα απολαύσετε την αυτόματη λειτουργία της έξυπνης εφαρμογής που σας απελευθερώνει. Ωστόσο, εάν σας αρέσει να καθαρίζετε τον δρόμο σας, υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής που μπορείτε να ορίσετε στην εφαρμογή, όπως προγραμματισμός της ημέρας και της ώρας που θέλετε να καθαριστεί ένα δωμάτιο, με ηλεκτρική σκούπα ή σφουγγαρίστρα ή ταυτόχρονα με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα και να μειώσετε τον θόρυβο και το docking station.

Επιπλέον, η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να συντηρείτε εύκολα και να διατηρείτε το Freo X Ultra σας σε λειτουργία στα βέλτιστα επίπεδα, παρέχοντάς σας πλήρη έλεγχο μέσω ζωτικής σημασίας δεδομένων σε κάθε μέρος της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ. Μπορείτε επίσης να το ελέγχετε με φωνή.

Αναρρόφηση 8.200 Pa για βαθύτερο καθαρό και πεντακάθαρο σπίτι

Κατασκευασμένο για εξαιρετική ισχύ, το Freo X Ultra είναι μια ισχυρή απόδοση με εκπληκτική αναρρόφηση 8.200 Pa που απορροφά τους πιο σκληρούς λεκέδες και τις πιο βρώμικες διαρροές. Η ισχυρή καθαριστική δράση του Freo X Ultra εξασφαλίζει 99% αφαίρεση σωματιδίων, αφήνοντας πεντακάθαρα τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά.

Είτε πρόκειται για καραμέλες, πατατάκια, ψίχουλα δημητριακών, τρίχες κατοικίδιων ζώων, σκόνη ή υπολείμματα, το Freo X Ultra με την κορυφαία στη βιομηχανία ηλεκτρική ισχύ του θα τα καθαρίσει όλα, ακόμα κι αν είναι θαμμένα βαθιά στο χαλί. Το Freo X Ultra έχει ποσοστό αποτρίχωσης 99,56 από χαλιά, όπως πιστοποιείται από την TUV.

Πιστοποιημένη πλωτή βούρτσα μηδενικής μπερδέματος

Η πλωτή βούρτσα Zero-Tangling κάνει το Freo X Ultra ένα απαραίτητο προϊόν για οικογένειες κατοικίδιων ζώων. Αυτή η επαναστατική καινοτομία κρατά μια κωνική βούρτσα καθαρισμού σε έναν μόνο πλωτό βραχίονα. Με αυτόν τον αεροδυναμικό σχεδιασμό, η βούρτσα τοποθετεί στρατηγικά κάθε σκέλος για να δημιουργήσει ροή αέρα, η οποία με τη σειρά της αποτρέπει οποιοδήποτε μπέρδεμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι τρίχες και γούνα κατοικίδιων ζώων περνούν απευθείας στη σακούλα σκόνης αντί να παγιδεύονται στη βούρτσα.

Το Freo X Ultra με πιστοποίηση SGS και TÜV έχει 0% ποσοστό μπερδέματος με 99,5% ποσοστό τρίχας που αφαιρείται αμέσως. Τέρμα τα ακατάστατα μαλλιά και τα μπερδέματα της γούνας στη βούρτσα που είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις. Απολαύστε την τέλεια αφαίρεση και απόρριψη των τριχών των κατοικίδιων με τη μέγιστη ευκολία.

  Τι συμβαίνει με τα διαγραμμένα TikToks;

LiDAR Mapping και Tri-Laser Obstacle Avoidance για ακριβή καθαρισμό

Το Freo X Ultra διαθέτει τεχνολογία χαρτογράφησης LiDAR SLAM 4.0 που πραγματοποιεί σάρωση 360° του περιβάλλοντος χώρου του Freo X Ultra. Αυτό διασφαλίζει ότι το Freo X Ultra μαθαίνει και θυμάται την τέλεια διαδρομή που οδηγεί σε γρήγορη χαρτογράφηση και εύρεση μονοπατιών ακριβείας, τη μέρα ή τη νύχτα.

Σε συνδυασμό με αυτήν την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία χαρτογράφησης είναι το Tri-Laser Obstacle Avoidance του Freo X Ultra, το οποίο αποφεύγει ακόμη και μικρά και χαμηλά αντικείμενα χάρη στα λέιζερ ακριβείας χιλιοστού. Είτε πρόκειται για παιχνίδια του παιδιού σας που έχουν μείνει στο χαλί μετά το παιχνίδι, είτε για οποιοδήποτε αντικείμενο στο πάτωμα, το Freo X Ultra είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ελίσσεται γύρω από κάθε εμπόδιο καθώς καθαρίζει το σπίτι σας.

Σφουγγαρίστρες μέχρι τα δάπεδά σας να λάμπουν σαν καινούργια

Το Freo X Ultra είναι εξοπλισμένο με διπλές τριγωνικές σφουγγαρίστρες για περιστροφή και τρίψιμο. Αυτές οι πατενταρισμένες κεφαλές σφουγγαρίστρας ρομπότ Rouleaux δεν αφήνουν κενά για σχολαστικό καθαρισμό. Πιέζουν προς τα κάτω με πίεση 12N προς τα κάτω και περιστρέφονται με 180 RPM για να απομακρύνουν τους πιο επίμονους λεκέδες. Το Freo X Ultra διαθέτει επίσης προσαρμοστικό καθαρισμό και ασκεί ήπια πίεση 7N σε ξύλινα πατώματα για να εξασφαλίσει βαθύ καθαρισμό χωρίς κίνδυνο ζημιάς.

Επιπλέον, το Intelligent Matrix Cleaning Path του Freo X Ultra περνά πάνω από όλα τα σημεία καθαρισμού τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε βαθύτερη σκόνη και αποτρίχωση σε κάθε γωνία, ακόμη και χαλιά με μακριές στοίβες. Επιπλέον, η αυτόματη ανύψωση σφουγγαρίστρας 12 χιλιοστών εμποδίζει τα χαλιά να βρέχονται ανιχνεύοντας αυτόματα τον τύπο δαπέδου και ανυψώνοντας τα μαξιλαράκια σφουγγαρίστρας.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη πρώτη στον κόσμο τεχνολογία EdgeSwing επιτρέπει στις κεφαλές σφουγγαρίστρας να φτάνουν σε όλα τα μέρη του δαπέδου χρησιμοποιώντας τους πλαϊνούς αισθητήρες για να αγκαλιάζουν τα εμπόδια και να καθαρίζουν κοντά στην άκρη.

Το Freo X Ultra διαθέτει Auto Targeted Cleaning με τεχνολογία DirtSense που συνεχίζει να τρίβει μέχρι τα δάπεδά σας να είναι όλα καθαρά. Αρχικά το Freo X Ultra αναλύει το επίπεδο βρωμιάς μέσω των συστοιχιών αισθητήρων που παρακολουθούν τη χρήση του νερού κατά το σφουγγάρισμα για να εντοπίσει υπερβολικά βρώμικες περιοχές.

Το DirtSense καθοδηγεί το ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα να περάσει πάνω από αυτά τα βρώμικα σημεία και να τα καθαρίσει επανειλημμένα. Ενώ το κάνει αυτό, το DirtSense αξιολογεί επίσης την απόδοση του Freo X Ultra με βάση το χρώμα του νερού και το επίπεδο καθαρότητάς του. Έτσι, το ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα σκουπίζει καλά τις βρώμικες περιοχές έως ότου το DirtSense παρατηρήσει ότι οι μετρήσεις του νερού έχουν βελτιωθεί.

  Οι 9 πιο σκληρές μηχανές σκακιού στις οποίες μπορείτε να παίξετε

Βάση σύνδεσης All-in-One που διατηρεί τις σφουγγαρίστρες και τον εαυτό της καθαρό

Ο όμορφα σχεδιασμένος σταθμός σύνδεσης All-in-One θα συνδυάζεται καλά με τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Αυτός ο πρωτοποριακός σταθμός είναι ένα κέντρο συντήρησης hands-free που πλένει τις σφουγγαρίστρες ενώ ταυτόχρονα καθαρίζεται. Στεγνώνει αυτόματα τις σφουγγαρίστρες με ζεστό αέρα 104° F. Επιπλέον, το Auto Detergent Dispensing εφαρμόζει ένα διάλυμα καθαρισμού από μια αυτόνομη δεξαμενή όπως και όταν απαιτείται για τον καθαρισμό των σφουγγαρίστρων.

Εάν χρησιμοποιείτε το κουτί σκόνης, τότε μετά τον καθαρισμό, το κουτί σκόνης στεγνώνει για 45 λεπτά για να σκοτώσει τα βακτήρια και τις μυρωδιές. Και με το αντιβακτηριακό Auto Dust Drying με πιστοποίηση SGS, δεν υπάρχει οσμή ή βακτήρια. Επιπλέον, αυτή η αντιαλλεργική αντιαλλεργική σακούλα σκόνης Hepa 1 λίτρου, πιστοποιημένη από SGS, επιτρέπει την εύκολη απόρριψη χωρίς κανένα χάος ή φασαρία.

Αυτοδύναμη επεξεργασία σκόνης για 7 εβδομάδες χωρίς συντήρηση

Το Freo X Ultra είναι επίσης κομμένο πάνω από τις ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ στην αγορά, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας σκόνης. Αυτό το μοναδικό σύστημα συμπιέζει τη σκόνη και τη βρωμιά και τα συμπιέζει σε ένα μικροσκοπικό χώρο, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαύσετε επτά εβδομάδες καθαρισμού χωρίς συντήρηση. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε εύκολα να πετάξετε τη σακούλα σκόνης για εύκολη και καθαρή απόρριψη.

Υπάρχει μηδενική σκόνη και μηδενική μόλυνση, χάρη στο SGS-Certified απόδοση φιλτραρίσματος υψηλότερη από 99% και αντιβακτηριδιακό ποσοστό υψηλότερο από 99%.

Narwal Freo X Ultra: Μια βραβευμένη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που είναι τέλεια για το σπίτι σας

Το Freo X Ultra έχει αναγνωριστεί και αναγνωριστεί για την τεχνολογία και τον σχεδιασμό του και έχει βραβευτεί με πολλά σημαντικά βραβεία, όπως το Red Dot Design Award, iF Design Award και IDA Design Gold Award. Έχει επίσης συμπεριληφθεί στα καλύτερα της CES 2024.

Τα καλά νέα είναι ότι ως αναγνώστης MUO, μπορείτε να απολαύσετε μια τεράστια έκπτωση 200 $ στο Freo X Ultra χρησιμοποιώντας τον κωδικό NARWALNEW, ισχύει από 6 έως 12 Μαρτίου 2024 στο Amazon. Ναι, είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο σύστημα καθαρισμού που σας απελευθερώνει. Αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής εξαιρετικής ισχύος και ελάχιστης συντήρησης με το φουτουριστικό Narwal Freo X Ultra.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.