Ακριβός αλλά επαγγελματικός φωτισμός οροφής

Βασικά Takeaways

  • Οι φεγγίτες Nanoleaf προσφέρουν μια έξυπνη και αρθρωτή εναλλακτική στα παραδοσιακά φώτα οροφής, με τη δυνατότητα να αλυσιδώνουν έως και 100 πάνελ και να παρέχουν έως και 1400 lumen λευκού φωτός.
  • Η απόδοση χρώματος δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και υπάρχουν hotspots γύρω από τις άκρες λόγω της διάταξης LED.
  • Η τιμή είναι υψηλή, ξεκινώντας από 250 $ για ένα κιτ εκκίνησης με τρία πάνελ, περιορίζοντας τις επιλογές σχεδίασης, αλλά η γκάμα λειτουργιών λογισμικού όπως ο καθρέφτης επιφάνειας εργασίας και η ενσωμάτωση του Razer Chroma μπορεί να είναι ελκυστική για καθηλωτικά παιχνίδια.

Τα Nanoleaf Skylights έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό, και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο στην CES τον Ιανουάριο του 2023. Φέρνουν την ιδέα του αρθρωτού και έξυπνου φωτισμού στον παραδοσιακά βαρετό κόσμο των φωτιστικών οροφής. Κάθε πάνελ έχει τετράγωνο μέγεθος 30 cm και μπορεί να εκπέμψει τεράστια 1400 lumens λευκού φωτός. Με καινοτόμες έξυπνες λειτουργίες όπως ο καθρέφτης οθόνης, το Razer chroma και ο συγχρονισμός μουσικής, οι φεγγίτες Nanoleaf θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Όμως, ενώ μπορείτε να αλυσιδώσετε έως και 100 πάνελ, με 250 $ για ένα κιτ εκκίνησης 3 πλαισίων και 70 $ για κάθε πρόσθετο πάνελ, το κόστος είναι απαγορευτικά ακριβό για όλους εκτός από αυτούς που έχουν τις πιο βαθιές τσέπες.

Φεγγίτης Nanoleaf

Το Nanoleaf Skylight προσφέρει μια συναρπαστική, έξυπνη και αρθρωτή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά φώτα οροφής, επιτρέποντάς σας να αλυσιδώσετε έως και 100 πάνελ — το καθένα παρέχει έως και 1400 lumens λευκού φωτός. Ωστόσο, η απόδοση χρώματος είναι λιγότερο εντυπωσιακή και η διάταξη LED οδηγεί σε hotspots γύρω από τις άκρες. Είναι μια ακριβή επιλογή στα 250 $ για μόνο τρία πάνελ, η οποία προσφέρει περιορισμένες επιλογές σχεδίασης, αλλά η γκάμα λειτουργιών λογισμικού, όπως ο καθρέφτης επιφάνειας εργασίας ή η ενσωμάτωση του Razer Chroma για καθηλωτικά παιχνίδια, μπορεί να σας εξασφαλίσει.

Μάρκα Nanoleaf

Ενσωματώσεις Wi-Fi (υποστήριξη Google, Alexa, Apple)

Θέμα Πρωτοκόλλου

Απαιτούμενος Αρ

Music Reactive Ναι

Πολύχρωμο με δυνατότητα Ναι (κάθε πίνακας παράγει ένα μόνο χρώμα)

Σύνθεση χρώματος RGBCW

Αριθμός πάνελ 3 στο βασικό κιτ (250 $). επεκτάσιμο σε 100

Τάση 110~240V (πρέπει να συνδεθεί με εναλλασσόμενο ρεύμα οροφής)

Φωτεινότητα 1400 lumens λευκού ανά πίνακα

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη λευκή απόδοση
  • Αρθρωτός σχεδιασμός έως και 100 πάνελ για μεγάλους χώρους
  • Υποστήριξη υλικού σημαίνει αξιόπιστο οικιακό βοηθητικό έλεγχο
  • Λειτουργία Desktop Mirror και ενσωμάτωση Razer Chroma για καθηλωτικά μέσα και gaming

Μειονεκτήματα

  • Μερικά hotspots γύρω από τις άκρες
  • Απαιτεί καλωδίωση AC και πολλές τρύπες στην οροφή

Ρύθμιση και εγκατάσταση: Αφήστε στην άκρη μερικές ώρες

Μέσα στο κουτί θα βρείτε τρία πάνελ (ένα από τα οποία είναι ο κύριος ελεγκτής και το σημείο εισόδου ισχύος). μια επιλογή από βίδες, ροδέλες και αγκυρώσεις γυψοσανίδας ή γύψου και δύο μικρά καλώδια δεδομένων. Θα πρέπει να ξεκινήσετε αφαιρώντας το παγωμένο πλαστικό κάλυμμα σε κάθε πάνελ, το οποίο είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε και απαιτεί να πιέσετε ένα πλακέ κατσαβίδι στο κενό με τρόπο που να σας κάνει να πιστεύετε ότι πιθανότατα θα το σπάσετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά – τυχόν γρατσουνιές θα είναι οδυνηρά εμφανείς μόλις περάσει ένα φως μέσα από αυτά.

James Bruce / MakeUseOf

Μόλις το απενεργοποιήσετε, ξεβιδώστε το κάλυμμα του κυκλώματος από το κέντρο κάθε πίνακα, αποκαλύπτοντας το εύκολο κλιπ που συγκρατεί τα καλώδια. καλώδιο ισχύος. Αυτό θα είναι το πρώτο που θα τοποθετήσετε και θα συνδέσετε στο καλώδιο τροφοδοσίας από την οροφή σας. Τα άλλα πάνελ επέκτασης συνδέονται στη συνέχεια σε αυτό (ή στον πίνακα δίπλα τους, ανάλογα με τη διάταξη που επιλέξατε).

James Bruce / MakeUseOf

Η εγκατάσταση απαιτεί πολλές τρύπες—τέσσερις ανά πίνακα. Ο οδηγός γρήγορης εγκατάστασης έχει ένα σφάλμα εκτύπωσης—φαίνεται να υποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες για τις αγκυρώσεις γυψοσανίδας (το ίδιο συμβαίνει με τις τάπες γύψου, 6 mm) και ότι δεν χρειάζεστε βίδες (κάνετε, προφανώς).

  Πώς να αποκτήσετε στίχους σε ένα πλωτό παράθυρο για το τρέχον κομμάτι Spotify

James Bruce / MakeUseOf

Ένα μικρό σημείο είναι ότι τα πάνελ κάθονται εντελώς στο ίδιο επίπεδο με την οροφή και διαθέτουν μόνο ένα μικρό σημείο εισόδου για το καλώδιο. Εάν έχετε μια δέσμη πλεονάζουσας καλωδίωσης, δεν υπάρχει κοιλότητα στο πλαίσιο του Skylight για να κρυφτεί. Το σπίτι μου χτίστηκε πριν από περίπου 170 χρόνια, επομένως η καλωδίωση δεν είναι ακριβώς σύμφωνα με τον κώδικα και έπρεπε να κόψω μια μεγαλύτερη τρύπα να γεμίσει την περίσσεια στο ταβάνι.

James Bruce / MakeUseOf

Ενώ η τοποθέτηση των πάνελ στην οροφή είναι κουραστική αλλά εύκολη, η καλωδίωση χρειάζεται λίγη σκέψη. Ένα πάνελ λειτουργεί ως το κύριο σημείο ελέγχου που συνδέεται με το φως οροφής σας. Στη συνέχεια, κάθε πίνακας επέκτασης συνδέεται ξανά σε αυτόν τον πίνακα ή στον προηγούμενο πίνακα επέκτασης.

James Bruce / MakeUseOf

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά τους πίνακες, θα δείτε γραμμές που υποδεικνύουν πού υποτίθεται ότι θα τρέξει η καλωδίωση. Ωστόσο, ανακάλυψα ότι τα καλώδια ήταν πολύ μακριά για να ακολουθήσουν αυτά τα μονοπάτια και τελικά έπρεπε να τα δρομολογήσουν γύρω και πίσω μέσα από άλλα κλιπ. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά κλιπ για χρήση, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει δύσκολο αν επρόκειτο να σοβατίσετε ολόκληρη την οροφή σας, με κάθε πάνελ συνδεδεμένο με τέσσερα άλλα!

James Bruce / MakeUseOf

Υπάρχουν δύο σετ καλωδίων που πρέπει να συνδεθούν μεταξύ κάθε πίνακα: ένα για τη μεταφορά ρεύματος και ένα για τη μεταφορά σήματος δεδομένων. Το καλώδιο σήματος δεδομένων είναι πολύ μικρό και διαθέτει υποδοχές τύπου jumper που πιέζουν εύκολα προς μία μόνο κατεύθυνση. Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει επίσης χρωματική κωδικοποίηση και χρειάζεται μόνο να σπρώξετε το μπλοκ σύνδεσης προς τα κάτω και να τροφοδοτήσετε το καλώδιο.

James Bruce / MakeUseOf

Αφού συνδέσετε κάθε πίνακα, θα πρότεινα να ενεργοποιήσετε ξανά την τροφοδοσία προσωρινά για να ελέγξετε την καλωδίωση. από προεπιλογή, τα πάνελ Skylight θα φωτίζουν ζεστό λευκό.

James Bruce / MakeUseOf

Τέλος, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα πλαστικά καλύμματα στους διανομείς ρεύματος και μετά να σπρώξετε τα παγωμένα λευκά καλύμματα πίσω στα πάνελ.

Μόλις συνδέσετε ένα μεμονωμένο πάνελ, τα υπόλοιπα πάνελ μπορούν να το συνδέσουν με αλυσίδα. Η Nanoleaf ισχυρίζεται ότι μπορείτε να εκτελέσετε έως και 100 πάνελ σε μία μόνο σύνδεση — το καθένα προσφέρει έως και 1400 lumens φωτός το καθένα. Οι ανώτερες δεξιότητές μου στα μαθηματικά μου λένε ότι σημαίνει ότι θα μπορούσατε, θεωρητικά, να λάβετε έως και 140.000 lumens φωτός, κάτι που θα σας τύφλωσε εντελώς — και θα κόστιζε περίπου 7.000 $.

Για αναφορά, ένας παλιός λαμπτήρας πυρακτώσεως 100W εκπέμπει περίπου 1600 lumens. Τα 75W είναι περίπου 1100 lumens. Έτσι, κάθε πάνελ Nanoleaf Skylight είναι κάπου μεταξύ 75W και 100W ισοδύναμο λαμπτήρα.

Μου πήρε περίπου δύο ώρες συνολικά για να εγκαταστήσω τρία πάνελ. Αυτό περιελάμβανε χάραγμα και διάνοιξη οπών, βίδωμα σε αγκυρώσεις γυψοσανίδας, βίδωμα των πάνελ, δρομολόγηση με τα καλώδια και ηλεκτροπληξία στο παλιό κύκλωμα φωτισμού (λίγο, είμαι καλά!) Εάν δεν είστε σίγουροι ότι τα καλώδια Θα ήταν, φυσικά, σοφό να βάλετε έναν πραγματικό ηλεκτρολόγο.

Μόλις ολοκληρωθεί η φυσική εγκατάσταση (και ανάψει η λυχνία), κατεβάστε και εκτελέστε την εφαρμογή Nanoleaf και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Προσθήκη συσκευής από πάνω δεξιά. Θα πρέπει να εντοπίζεται αυτόματα μέσω Bluetooth, αλλά θα χρειαστεί να σαρώσετε τον κωδικό QR στον Οδηγό γρήγορης εκκίνησης για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Εναλλακτικά, ο κωδικός εκτυπώνεται μέσα στο εξάρτημα του ελεγκτή Skylight—αλλά δεν μπόρεσα να το σαρώσω λόγω ξεθωριασμένης εκτύπωσης. Διατηρήστε τον κωδικό QR ασφαλή. το Skylight θα είναι άχρηστο χωρίς αυτό. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα επιβεβαιώσετε επίσης τη διάταξη και θα ορίσετε την προεπιλεγμένη κατάσταση ενεργοποίησης.

Χρώματα και ποιότητα φωτός: Εξαιρετικά λευκά, αλλά μερικά hotspot

James Bruce / MakeUseOf

Σε αντίθεση με πολλά έγχρωμα φωτιστικά μόνο RGB, τα οποία αναμειγνύουν το λευκό από έναν συνδυασμό των τριών χρωμάτων, τα Nanoleaf Skylights περιλαμβάνουν ψυχρά λευκά και θερμά λευκά LED (μερικές φορές ονομάζονται RGBCW), επιτρέποντάς τους να επιτύχουν ένα εύρος θερμοκρασίας 2700-6500K—και αυτή η επικεφαλίδα μέγιστη φωτεινότητα 1400 lumens, η οποία είναι δυνατή μόνο σε λειτουργία συνδυασμού λευκού.

  9 Καλύτερες Δημιουργίες Περιγραμμάτων Περιεχομένου για Bloggers και Marketers

Τα καθαρά χρώματα RGB, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο φωτεινά. Μέτρησα την απόδοση λευκού στα 1270 lux ένα μέτρο από το φως (σημείωση: το lux δεν είναι το ίδιο με το lumen και δεν είναι άμεσα μετατρέψιμο). Τα χρώματα RGB μετρήθηκαν πιο κοντά στα 110 έως 200 lux, ανάλογα με την απόχρωση. Οπότε θα υπολόγιζα ότι η φωτεινότητα του χρώματος είναι περίπου το 1/10 των δηλωθέντων καθαρών λευκών λειτουργιών. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά αν θέλετε να κάνετε μπάνιο στο δωμάτιό σας με έντονα χρώματα, θα χρειαστείτε περισσότερα από το σετ εκκίνησης. Στο γραφείο μου 4x5m, τα τρία πάνελ που περιλαμβάνονται είναι περισσότερο από αρκετά όταν πρόκειται για ένα γενικό δροσερό ή ζεστό λευκό φως δωματίου, αλλά όχι αρκετό για χρώμα και όχι αρκετό για να αντικαταστήσει ένα φωτιστικό γραφείου για τεχνικά σχέδια (εκτός αν το γραφείο σας ήταν ακριβώς από κάτω τα πάνελ).

James Bruce / MakeUseOf

Παρά την παρουσία ενός παγωμένου πλαστικού πάνελ διάχυσης, θα εξακολουθείτε να βρείτε hotspots γύρω από τις άκρες με ένα πιο σκούρο έμπλαστρο στο κέντρο. Αυτό προκύπτει από την ύπαρξη LED μόνο γύρω από την άκρη, με το κύκλωμα τροφοδοσίας στο κέντρο. Από ορισμένες οπτικές γωνίες αυτό είναι πιο προφανές από άλλες, και τις περισσότερες φορές δεν θα το προσέξετε αν δεν το ψάξετε. Αν κάτι τα hotspots είναι λιγότερο αισθητά από ό,τι θα είχα προβλέψει δεδομένης της διάταξης LED. τα παγωμένα πάνελ κάνουν καλή δουλειά για να το μετριάσουν (απλά όχι εντελώς).

James Bruce / MakeUseOf

Ένα άλλο δευτερεύον σημείο είναι ότι τα πάνελ είναι ιδιαίτερα ανακλαστικά. Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε ακόμη και τα παιχνίδια στο ράφι μου. Αυτή η εικόνα τραβήχτηκε μια σπάνια ηλιόλουστη μέρα. ενώ το εκπεμπόμενο έγχρωμο φως δεν είναι αρκετά φωτεινό για να κάνει τη διαφορά στο δωμάτιο, μπορείτε να δείτε ότι τα χρώματα του πάνελ εξακολουθούν να είναι πολύ ορατά χάρη σε αυτά τα καλύμματα διάχυσης.

Σχεδιάζοντας τη διάταξή σας: Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ο Φωτισμός Χαρακτηριστικών

Ενώ θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό χαρακτηριστικό έξυπνου φωτισμού του τοίχου σας με τα αυθεντικά φώτα Nanoleaf για $250 ή λιγότερο, θα πρέπει να μετριάζετε τις προσδοκίες σας όταν πρόκειται να κάνετε το ίδιο στην οροφή σας. Κάθε πίνακας επέκτασης κοστίζει περίπου $70. το κιτ εκκίνησης των τριών πάνελ για 250 $ είναι υψηλότερο, καθώς περιλαμβάνει τη μονάδα ελεγκτή και το μπλοκ σύνδεσης ρεύματος. Φυσικά, μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο εάν αγοράσετε ένα κιτ εκκίνησης 6 ή 12 πλαισίων.

James Bruce / MakeUseOf

Με τετράγωνο 30 εκατοστά και απόδοση 1400 lumen λευκού φωτός, το Skylight δεν είναι πραγματικά συγκρίσιμο με τα μικρότερα και πιο αμυδρά έξυπνα φώτα τοίχου. Αλλά τα σχέδια θα είναι πολύ πιο περιορισμένα, ειδικά αν έχετε μόνο το κιτ εκκίνησης τριών πλαισίων όπως αναλύεται εδώ. Θα μπορούσατε να έχετε μια γωνία, μια γραμμή ή μια πολύ μπλοκαρισμένη πυραμίδα—μπορείτε επίσης να αντισταθμίσετε το καθένα με μισό πάνελ. Μην περιμένετε λοιπόν μεγάλη ποικιλία.

Σε αντίθεση με ορισμένους έξυπνους φωτισμούς, οι οποίοι μπορούν να επιτύχουν μια κλίση σε κάθε εξάρτημα πάνελ (το Govee Glide Hexa Pro έχει τρία τμήματα φωτισμού ανά πίνακα· άλλοι προσφέρουν μια πλήρως συνεχή κλίση), κάθε φεγγίτης Nanoleaf μπορεί να είναι μόνο ένα χρώμα ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν είναι ένα dealbreaker σε καμία περίπτωση? Κάποιοι μπορεί να προτιμούν ακόμη και την πιο κομψή αισθητική, αλλά είναι κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου. Στο αρχικό σετ, θα έχετε μόνο τρία “pixel” για να σχεδιάσετε.

Εάν τα χρησιμοποιείτε για να μιμηθείτε ένα πραγματικό εφέ παραθύρου φεγγίτη (που είναι μια φανταστική περίπτωση χρήσης για αυτούς, νομίζω), για την καταπολέμηση της εποχικής συναισθηματικής διαταραχής ή για να αντιμετωπίσετε ένα πολύ βρώμικο υπόγειο, πιθανότατα θα θέλετε τουλάχιστον μια επέκταση για να φτιάξετε ένα παραδοσιακό παράθυρο 2×2. ακόμα καλύτερα, πάρτε ένα πακέτο 6 για σχέδιο 2×3.

Εμπειρία λογισμικού: Εφαρμογές Smartphone και Desktop

Έχετε μερικές επιλογές για να ελέγξετε το Nanoleaf Skylight πέρα ​​από την αρχική ρύθμιση. Αν και το Nanoleaf δεν το φωνάζει στη συσκευασία ή στον τίτλο του προϊόντος, το Nanoleaf Skylight είναι χτισμένο γύρω από το νέο οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού Matter.

  Πώς να ανεβάσετε GIF με ήχο στο Imgur

Το πρώτο και απλούστερο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν από τους υποστηριζόμενους έξυπνους οικιακούς βοηθούς: Alexa, Google ή Apple Homekit. Χρησιμοποιώ την Apple αποκλειστικά για το έξυπνο σπίτι μου και διαπίστωσα ότι το Skylight ήταν πολύ ανταποκρινόμενο και αξιόπιστο εκεί, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για όλα τα έξυπνα φώτα. Ωστόσο, περιορίζεστε σε μονόχρωμα ή λευκό από τον γρήγορο έλεγχο. Θα διαπιστώσετε ότι η πλήρης λίστα των σκηνών από την εφαρμογή Nanoleaf έχουν εξαχθεί επίσης στη λίστα σκηνών σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα μια ενεργή ή δυναμική λειτουργία μουσικής, καθώς και να τις χρησιμοποιήσετε στους Αυτοματισμούς/Συντομεύσεις ή να τις ξεκινήσετε με Φωνητική εντολή Siri.

Η εφαρμογή smartphone Nanoleaf είναι λιγότερο διαισθητική, αλλά σύντομα θα την αποκτήσετε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Skylight και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Basic (για μεμονωμένα χρώματα), Scenes (δυναμική και μουσική αντιδραστική) και Magic Scene. Η λειτουργία Magic Scene είναι η πιο απογοητευτική. Πληκτρολογείτε μια λέξη ή φράση και η εφαρμογή έχει μερικές επιλογές χρωμάτων. Τα χρώματα που εμφανίζεται φαίνεται να είναι εντελώς άσχετα με τη λέξη που πληκτρολογείτε, επομένως δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι είδους αλγόριθμος χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα, η λέξη «κάψιμο» προσέφερε ένα σκούρο μωβ και πορτοκαλί παρασκεύασμα. Θα ήθελα πολύ να δω κάποια πραγματικά έξυπνα μοτίβα φωτισμού AI να χρησιμοποιούνται εδώ για τη δημιουργία δυναμικών σκηνών.

Θα βρείτε επίσης μια ξεχωριστή καρτέλα Discover, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη κινούμενων εικόνων και σκηνών. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες σκηνές και μετά από μια σύντομη περίοδο πειραματισμού με τους χρονισμούς, μπόρεσα με σιγουριά να δημιουργήσω μερικές για περιόδους παιχνιδιού, όπως Lightning (κυρίως σκούρο μπλε αλλά με τυχαίες λάμψεις λευκού) ή Alarm ( ένα γρήγορο κόκκινο αναβοσβήνει στη γραμμή των πάνελ για να μιμηθεί έναν περιστρεφόμενο συναγερμό ασφαλείας). Σε σύγκριση με την εφαρμογή Govee, ο δημιουργός σκηνής Nanoleaf φαίνεται πολύ πιο φιλικός προς το χρήστη.

Επιπλέον, το Nanoleaf προσφέρει μια εφαρμογή για υπολογιστές. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Nanoleaf cloud για να συγχρονίσετε τις συσκευές σας από την εφαρμογή smartphone. Στη συνέχεια, η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές προσφέρει σχεδόν πανομοιότυπες λειτουργίες με το smartphone, με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη: Desktop Mirror.

Σε αυτήν τη λειτουργία, το Skylight σας θα αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο της οθόνης σας. Αυτό μπορεί να αυξήσει τη βύθιση όταν παρακολουθείτε ταινίες ή παιχνίδια, αλλά ως φωτιστικό οροφής, το εφέ είναι λιγότερο εντυπωσιακό από μια πραγματική οθόνη Ambilight, όπως το Govee AI Gaming Syncbox. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Windows της εφαρμογής Nanoleaf για επιτραπέζιους υπολογιστές για τον υπολογιστή παιχνιδιών σας, θα εκτιμήσετε επίσης την ενσωμάτωση του Razer Chroma για να το συνδυάσετε με τα άλλα αξεσουάρ Razer.

Πρέπει να αγοράσετε τον φεγγίτη Nanoleaf;

James Bruce / MakeUseOf

Αν προτιμάτε κυρίως τον χρωματικό φωτισμό με εφέ για να βελτιώσετε τον χώρο παιχνιδιού ή ψυχαγωγίας σας, δεν θα ασχολιόμουν με τα Skylights. Μπορείτε να έχετε σημαντικά φωτεινότερα χρωματικά εφέ με λωρίδες LED όπως η Διευθυνσιοδοτούμενες λωρίδες LED M1 συμβατές με Govee Matterστα 40 $ για τρία μέτρα ή το κουτί AI Gaming Sync για την οθόνη σας.

Αλλά ως ένα φωτεινό, αρθρωτό, «πραγματικό» φωτιστικό οροφής που μπορεί επίσης να προσφέρει πλήρη έγχρωμο έλεγχο και δυναμικές λειτουργίες που αντιδρούν στη μουσική, το Nanoleaf Skylight υπερέχει. Θα βρείτε πολλά έξυπνα φωτιστικά οροφής ενός φωτιστικού σε ένα κλάσμα της τιμής, αλλά το σύνολο χαρακτηριστικών τους δεν είναι συγκρίσιμο και δεν μπορούν να επεκταθούν για μεγαλύτερους χώρους ή μεγαλύτερη φωτεινότητα. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τον προϋπολογισμό 500 $ για ένα φωτιστικό οροφής, σίγουρα δεν θα βρείτε καλύτερο έξυπνο φως από το Nanoleaf Skylight.

Φεγγίτης Nanoleaf

Το Nanoleaf Skylight προσφέρει μια συναρπαστική, έξυπνη και αρθρωτή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά φώτα οροφής, επιτρέποντάς σας να αλυσιδώσετε έως και 100 πάνελ — το καθένα παρέχει έως και 1400 lumens λευκού φωτός. Ωστόσο, η απόδοση χρώματος είναι λιγότερο εντυπωσιακή και η διάταξη LED οδηγεί σε hotspots γύρω από τις άκρες. Είναι μια ακριβή επιλογή στα 250 $ για μόνο τρία πάνελ, η οποία προσφέρει περιορισμένες επιλογές σχεδίασης, αλλά η γκάμα λειτουργιών λογισμικού, όπως ο καθρέφτης επιφάνειας εργασίας ή η ενσωμάτωση του Razer Chroma για καθηλωτικά παιχνίδια, μπορεί να σας εξασφαλίσει.