Ακουστικά OneOdio για αναβάθμιση ήχου Black Friday

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από το OneOdio.

Η OneOdio είναι ένας καθιερωμένος κατασκευαστής προϊόντων ήχου, γνωστός για την παραγωγή εμπορευμάτων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία περιλαμβάνει πάντα χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκονται μόνο σε πιο premium τιμές. Ωστόσο, το κάνουν χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, η OneOdio προσφέρει αυτά τα ανώτερα προϊόντα σε ακόμα καλύτερες τιμές, με Έκπτωση 20% σε επιλεγμένα ακουστικά. Μην χάσετε αυτή τη Μαύρη Παρασκευή – χαρίστε στα αυτιά σας μια απολαυστική εμπειρία χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.

OneOdio A10

$90 $95 Εξοικονομήστε $5

Για άνετα υβριδικά ακουστικά με ήχο υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική ακύρωση θορύβου, σκεφτείτε το OneOdio A10s. Τα μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και η ρυθμιζόμενη ζώνη κεφαλής παρέχουν άνεση όλη την ημέρα, ενώ οι οδηγοί 40 mm και το ευρύ φάσμα συχνοτήτων προσφέρουν μελωδίες με βαθιά μπάσα και λεπτομερή μεσαία και ψηλά.

Είναι μια αδιάκοπη εμπειρία, χάρη στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 62 ωρών και το ισχυρό ANC που εμποδίζει τους ανεπιθύμητους περισπασμούς. Ωστόσο, για την αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο, η λειτουργία διαφάνειας μειώνει τη μουσική και ενισχύει τις φωνές όταν χρειάζεται.

  Πώς να συνδέσετε τα Apple AirPods με Mac

OneOdio Monitor 60

$80 $90 Εξοικονομήστε $10

Τα ακουστικά Monitor 60 της OneOdio είναι ιδανικά για εγγραφή, παρακολούθηση και μίξη. Τα προγράμματα οδήγησης 50 mm προσφέρουν ισορροπημένο και ακριβή ήχο σε εύρος 20 Hz έως 40 KHz με σύνθετη αντίσταση 38 Ω. Η ουδέτερη και ισορροπημένη ηχητική υπογραφή είναι ιδανική για το στούντιο, με κάθε λεπτή λεπτομέρεια να ψιθυρίζεται στο αυτί σας.

Αυτά τα δοχεία πάνω από το αυτί είναι επίσης άνετα να φορούν για ώρες. Τα κύπελλα από ψεύτικο δέρμα είναι μαλακά, με επένδυση και μπορούν να περιστρέφονται κατά 90 μοίρες, ενώ το στιβαρό ατσάλι κεφαλόδεσμου προσφέρει τέλεια ένταση. Είναι ενσύρματα και διαθέτουν ένα σπειροειδές καλώδιο 3,5 mm ¼ ιντσών για χρήση στο στούντιο, ένα καλώδιο 1,2 μέτρων με μικρόφωνο και ένα μακρύ καλώδιο 3 μέτρων για ηχοφίλη στο σπίτι.

OneOdio Pro 10

35 $ ​​38 $ Εξοικονομήστε 3 $

  Τύποι, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές

Τα πιο προσιτά κουτιά OneOdio που προσφέρονται αυτή τη Μαύρη Παρασκευή είναι τα Pro 10s. Αν και είναι πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό από άλλα ακουστικά OneOdio, εξακολουθούν να είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν εξαιρετική αξία. Διαθέτοντας ισχυρούς οδηγούς 50 mm που πιέζουν ισχυρές χαμηλές συχνότητες, καθαρές μεσαίες και λεπτομερείς υψηλές, δεν θα πιστεύετε πόσο βυθισμένοι στον ήχο είστε παρά τη χαμηλή τιμή.

Τα ακουστικά με μαλακή επένδυση περιστρέφονται κατά 90 μοίρες, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για την παρακολούθηση ακουστικών για DJ και η ρυθμιζόμενη κεφαλόδεσμος συμβάλλει στην άνεση όλη μέρα. Εάν χαλαρώνετε στο σπίτι, το σπειροειδές κορδόνι 9,8 ποδιών παρέχει άφθονο μήκος, είτε είστε δίπλα στο πικάπ σας είτε χαλαρώνετε στον καναπέ.

OneOdio A70

$43 $55 Εξοικονομήστε $12

Τα A70 προσφέρουν ισχυρά μπάσα και δυναμικό ήχο. Οι DJs θα εκτιμήσουν τα περιστρεφόμενα ακουστικά αφρού μνήμης, ενώ αποτελούν επίσης καλή επιλογή ως ακουστικά κιθάρας και στούντιο. Επιπλέον, οι δυνατότητες κοινής χρήσης ήχου παρέχουν στους αγοραστές ένα μοναδικό χαρακτηριστικό.

  10 DevSecOps Εργαλεία που πρέπει να γνωρίζετε ως προγραμματιστής ή Sysadmin

Η εργονομική σχεδίαση πάνω από το αυτί είναι ιδανική για μεγάλες περιόδους χρήσης, ενώ είναι επίσης αναδιπλούμενα και φορητά. Προσφέρουν έναν εξαιρετικό χρόνο αναπαραγωγής 72 ωρών σε ασύρματη λειτουργία. Και, αν τα χρησιμοποιήσετε ενσύρματα, δεν θα μείνετε ποτέ από ρεύμα.

OneOdio Pro 50

Τα Pro50s διαθέτουν προγράμματα οδήγησης νεοδυμίου 50 mm και προσφέρουν ακριβή και ισορροπημένο ήχο. Με αυτά τα κουτιά, λαμβάνετε επίσης καινοτόμο τεχνολογία share port που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιράζεστε μουσική και βίντεο με άλλους.

Είναι ακουστικά φτερού, με περιστρεφόμενα, αφρού μνήμης ακουστικά με ενισχυμένη παθητική απομόνωση θορύβου. Είναι ιδανικά για ολοήμερη χρήση, είτε κάνετε DJ είτε παρακολουθείτε τη συλλογή βινυλίων σας στο σπίτι. Δεν χρειάζεται επίσης προσαρμογέας, καθώς τα ακουστικά έρχονται με βύσματα 6,35 και 3,5 mm σε κάθε άκρο του καλωδίου.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.