Ένα Smart Home Powerhouse με Διπλούς Φακούς, AI Tracking

Βασικά Takeaways

 • Η Eufy Indoor Cam S350 διαθέτει διπλούς φακούς με επιλογές 4K και 2K, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
 • Η λειτουργία παρακολούθησης τεχνητής νοημοσύνης μετακινείται/κλίνει αυτόματα για να ακολουθεί ανθρώπους και κατοικίδια.
 • Δεν απαιτείται συνδρομή αποθήκευσης cloud με προαιρετική κάρτα microSD έως 128 GB.

Οι περισσότερες κάμερες εσωτερικού χώρου δεν είναι ακριβώς γνωστές για προηγμένες και πρωτοποριακές λειτουργίες. Αλλά η Eufy Indoor Cam S350 σπάει αυτό το καλούπι, φέρνοντας τεχνολογία smartphone όπως διπλούς φακούς, ανάλυση 4K και τεχνητή νοημοσύνη για να προστατεύσετε το σπίτι σας. Παρά ένα σημαντικό πρόβλημα, η κάμερα είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας για την ασφάλεια του έξυπνου σπιτιού.

Eufy Indoor Cam S350

Η Eufy Indoor Cam S350 φέρνει τα καλύτερα και των δύο κόσμων στην τεχνολογία κάμερας. Η ρύθμιση διπλού φακού διαθέτει επιλογή ευρυγώνιου 4K και τηλεφακό 2K. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μπορεί να προσφέρει σύντομα ένα υβριδικό έως και 8x. Η δυνατότητα μετατόπισης/κλίσης σάς επιτρέπει να ρίξετε μια πλήρη ματιά 360 μοιρών στην τοποθεσία σας. Και οι δύο φακοί παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και στο σκοτάδι. Χάρη στις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, η κάμερα μπορεί αυτόματα να μετακινείται/κλίνει για να ακολουθεί ανθρώπους και κατοικίδια. Χρησιμοποιώντας μια προαιρετική κάρτα microSD, μπορείτε να αποθηκεύσετε τοπικά βίντεο αντί να πληρώνετε για μια επιλογή cloud.

Μάρκα Eufy

Ανάλυση 4K/2K

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Συμβατότητα εφαρμογής Ναι

Νυχτερινή όραση Ναι

Έλεγχος άξονα 360 μοιρών οριζόντια, 75 μοιρών κατακόρυφα

Ενσωματώσεις Amazon Alexa, Google Home

Απαιτούμενος Αρ

Spotlight Αρ

Αποθήκευση microSD

Ηχείο διπλής κατεύθυνσης Ναι

Ανίχνευση κίνησης Ναι

Απαιτείται συνδρομή; Οχι

Λειτουργία απορρήτου Ναι

Βάρος 1,21 κιλά

Πλεονεκτήματα

 • Κάμερα διπλού φακού με δυνατότητα ευρείας γωνίας 4K και τηλεφακό 2Κ
 • Pan/tilt για πλήρη ματιά 360 μοιρών σε μια τοποθεσία
 • Ισχυρή ποιότητα εικόνας
 • Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην παρακολούθηση ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων
 • Διπλή ζώνη Wi-Fi 6
 • Τοπική αποθήκευση με προαιρετική κάρτα microSD

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη HomeKit
 • Πιο ακριβά από τις περισσότερες άλλες κάμερες εσωτερικού χώρου
 • Υποστήριξη μόνο για κάρτα microSD 128 GB

Διπλοί φακοί, ανάλυση 4K παρέχουν εξαιρετική ποιότητα βίντεο

Jerome Thomas / MakeUseOf

Δεν θα μπερδέψετε ποτέ την Indoor Cam S350 με οποιαδήποτε άλλη κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου. Μοιάζει λίγο με μια μινιατούρα WALL-E με το χαρακτηριστικό της επικεφαλίδας—τους διπλούς φακούς κάμερας που ξεφυτρώνουν από την κορυφή της λεπτής μονάδας.

Τα ενσωματωμένα χειριστήρια μετατόπισης/κλίσης σάς επιτρέπουν να βλέπετε μια πλήρη προβολή 360 μοιρών του τι συμβαίνει στο σπίτι σας. Το κάθετο ταψί/κλίση είναι πολύ ωραία 75 μοίρες, που θα σας επιτρέψει να βλέπετε κυριολεκτικά από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

  MacBook Audio Crackling; Εδώ είναι οι 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Η κάμερα στα αριστερά είναι ένας ευρυγώνιος φακός 4K με οπτικό πεδίο 130 μοιρών. Στα δεξιά υπάρχει ένας τηλεφακός 2K που παρέχει οπτικό ζουμ 3x. Το οπτικό ζουμ είναι σημαντικά καλύτερο από το ψηφιακό ζουμ και παρέχει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας. Σε συνεργασία, και οι δύο κάμερες θα σας προσφέρουν υβριδικό ζουμ 8x.

Η ρύθμιση της κάμερας ως μέρος του έξυπνου σπιτιού σας διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Ευτυχώς, το Eufy περιλαμβάνει τόσο το καλώδιο USB της κάμερας όσο και τον προσαρμογέα τροφοδοσίας, επομένως δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε ένα επιπλέον στο σπίτι σας ή να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα. Μετά τη λήψη της εφαρμογής ασφαλείας Eufy για iPhone ή Androidθα ακολουθήσετε μερικά βήματα για να προσθέσετε το S350.

Ένα άλλο από τα πλεονεκτήματα του μοντέλου είναι η υποστήριξη για Wi-Fi 6 διπλής ζώνης. Αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει σε πολλές κάμερες ασφαλείας εσωτερικών χώρων. Αυτή η υποστήριξη θα πρέπει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ταχύτητα κατά τον έλεγχο της κάμερας στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.

Σε λίγα μόνο λεπτά, η κάμερα θα ρυθμιστεί και θα είναι έτοιμη για χρήση. Για ένα έξυπνο σπίτι, η κάμερα υποστηρίζει τόσο το Amazon Alexa όσο και το Google Home, αλλά όχι το Apple HomeKi. Αυτό είναι σίγουρα απογοητευτικό, καθώς πολλές άλλες κάμερες Eufy προσφέρουν συμβατότητα με την έξυπνη οικιακή πλατφόρμα της Apple.

Ειδικά όταν μια κάμερα έχει τόσο μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών όπως η S350, η έλλειψη υποστήριξης HomeKit θα περιορίσει το κοινό της.

Σε μια εφαρμογή Amazon Echo Show ή Alexa, θα χρειαστεί να προσθέσετε την ικανότητα Eufy πριν συνεχίσετε. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa ή το Echo Show, μπορείτε να κάνετε ζουμ πιο κοντά στη σκηνή. Αλλά σημειώστε ότι η λειτουργία μετατόπισης/κλίσης δεν υποστηρίζεται εγγενώς. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Eufy.

Χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή για περίπου δύο εβδομάδες στο σαλόνι μου και παρέχει εύκολα την καλύτερη ποιότητα εικόνας από κάμερα εσωτερικού χώρου που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το χρησιμοποιώ στο σαλόνι μου, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού μου. Είναι ένα ορθογώνιο σχήμα και συχνά είναι δύσκολο να δεις όλα όσα συμβαίνουν με μια παραδοσιακή κάμερα εσωτερικού χώρου.

Το Indoor Cam S350 φροντίζει για όλα αυτά τα ζητήματα και πολλά άλλα. Πολλές κάμερες με μετατόπιση/κλίση έχουν συνήθως μικρότερο οπτικό πεδίο από τις επιλογές σταθερού φακού. Αλλά με τον ευρυγώνιο φακό 4K, μπορώ εύκολα να δω τη μεγάλη πλειονότητα του δωματίου χωρίς καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσω το pan/tilt.

  Πώς να σταματήσετε το Skype από τη σίγαση άλλων ήχων στον υπολογιστή

Όταν είναι ώρα για μετατόπιση/κλίση, η εφαρμογή Eufy παρέχει μια απλή επιλογή joystick. Ένα απλό άγγιγμα αλλάζει από ζουμ 1x σε ζουμ 3x χρησιμοποιώντας τον φακό 4K.

Για να δείτε ακόμα πιο προσεκτικά, μεταβείτε στο 3x και, στη συνέχεια, μεγεθύνετε την εικόνα με τη συνηθισμένη χειρονομία τσιμπήματος. Θα δείτε 8x στην οθόνη όταν η κάμερα είναι στο μέγιστο ζουμ.

Η ποιότητα της εικόνας στον φακό 4K ήταν εντυπωσιακή. Κατά τη διάρκεια της φωτεινής ημέρας, ακόμη και με τη νυχτερινή όραση, μπορούσα να δω τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως την ώρα στο ρολόι μου και τη θερμοκρασία στην οποία είχε ρυθμιστεί ο θερμοστάτης σε όλο το δωμάτιο.

Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ για πρώτη φορά την κάμερα, νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο είδος σκόνης ή άλλα υπολείμματα στον φακό της κάμερας που προκαλούσαν ένα μικρό μαύρο σημείο. Μετά από μια πιο προσεκτική επιθεώρηση της κάμερας, συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς μια υπάρχουσα τρύπα στον τοίχο μου.

Κάνοντας μεγέθυνση, ο φακός 2K ήταν σχεδόν εξίσου καλός. Δεν έχω καμία αμφιβολία εάν τοποθετούσα την κάμερα σε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο, θα μπορούσα εύκολα να κάνω ζουμ και να δω ακριβώς τι συνέβαινε.

Χρησιμοποιήστε την παρακολούθηση AI για ανθρώπους, κατοικίδια και ακόμη και κλάματα

Jerome Thomas / MakeUseOf

Ενώ ο χειροκίνητος έλεγχος είναι εξαιρετικός, ένα άλλο κορυφαίο χαρακτηριστικό του Indoor Cam S350 είναι μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης, έτσι ώστε η κάμερα να μπορεί αυτόματα να μετακινείται/κλίνει και να καταγράφει αυτό που θέλετε.

Στην εφαρμογή Eufy, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επιλογών εγγραφής κίνησης που προκαλείται από άνθρωπο, κατοικίδιο ή οτιδήποτε άλλο. Και με την τεχνητή νοημοσύνη, η κάμερα θα μετακινηθεί αυτόματα και θα γείρει για να ακολουθήσει τον άνθρωπο ή τον γούνινο φίλο στο δωμάτιο. Εάν δημιουργήσετε ζώνες δραστηριότητας, μόνο η κίνηση σε αυτές τις ζώνες θα ξεκινήσει την παρακολούθηση. Όταν σταματήσει η κίνηση, η κάμερα θα επιστρέψει στην προεπιλεγμένη θέση της.

Αν και ήμουν λίγο δύσπιστος σχετικά με το πόσο καλά θα λειτουργούσε το AI, είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό που έχει λειτουργήσει άψογα. Όταν το σπίτι είναι άδειο, και τα δύο σκυλιά μου συνήθως περνούν χρόνο σε καναπέδες όπου είναι τοποθετημένη η κάμερα και είναι φανταστικό να βλέπεις ηχογραφήσεις να τους ακολουθούν σε έναν άνετο χώρο.

Η Indoor Cam S350 είναι επίσης ιδανική για χρήση ως κάμερα παρακολούθησης μωρού. Η ανίχνευση θορύβου AI μπορεί να σας ειδοποιήσει για κλάμα ή άλλους ήχους σε ένα νηπιαγωγείο. Όταν ανιχνεύεται κλάμα, μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Round-Look για να δείτε τι συμβαίνει στο δωμάτιο.

  Τι γίνεται αν ο λογαριασμός σας Uber απενεργοποιηθεί οριστικά;

Δεν χρειάζεται συνδρομή στο Cloud Storage

Jerome Thomas / MakeUseOf

Ένα άλλο μειονέκτημα κατά την αναζήτηση κάμερας ασφαλείας εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου είναι η εγγραφή βίντεο. Ορισμένοι κατασκευαστές απαιτούν από εσάς να χρησιμοποιείτε χώρο αποθήκευσης στο cloud, με μηνιαία χρέωση για πρόσβαση σε εγγεγραμμένο βίντεο.

Αλλά με μια προαιρετική κάρτα microSD, μπορείτε να αποθηκεύετε βίντεο τοπικά και να μην ανησυχείτε για αυτή τη χρέωση. Το μόνο μου πρόβλημα με την επιλογή Eufy είναι ότι υποστηρίζει μόνο κάρτες έως 128 GB, ενώ άλλες κάμερες με τοπική αποθήκευση μπορούν να λάβουν κάρτες έως 512 GB. Αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων βίντεο.

Εάν προτιμάτε να μην ασχολείστε με την τοπική αποθήκευση, το Eufy προσφέρει μία από τις πιο λογικές τιμές στην αγορά. Το Βασικό Πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει μία συσκευή και αποθηκεύει βίντεο έως και 30 ημέρες, είναι 2,99 $ μηνιαίως. Μαζί με το κόστος, ένα άλλο μειονέκτημα με τον χώρο αποθήκευσης στο cloud είναι ότι το βίντεο αποθηκεύεται μόνο σε μέγιστη ανάλυση 1080p.

Με μια κάρτα microSD, μπορείτε να εγγράψετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλήρες βίντεο 4K.

Eufy Indoor Cam S350: Μια ακριβή, αλλά εξαιρετική επιλογή για μερικά έξυπνα σπίτια

Ενώ η Indoor Cam S350 είναι υπερδιπλάσια ακριβότερη από ορισμένα παρόμοια μοντέλα, η ποιότητα του βίντεο είναι απαράμιλλη. Η ρύθμιση διπλού φακού μαζί με την πλήρη μετατόπιση/κλίση και παρακολούθηση τεχνητής νοημοσύνης θα διασφαλίζουν πάντα ότι το σπίτι σας παρακολουθείται. Και η δυνατότητα χρήσης της δικής σας κάρτας microSD για την αποθήκευση εγγεγραμμένων βίντεο, σας βοηθά να αφαιρέσετε επιπλέον μηνιαίες χρεώσεις για μια επιλογή cloud.

Ενώ η έλλειψη υποστήριξης HomeKit είναι απογοητευτική, ειδικά σε αυτό το σημείο τιμής, όποιος είναι all-in για το Amazon Alexa ή το Google Assistant θα πρέπει να εξετάσει ιδιαίτερα την επιλογή του Eufy να χρησιμοποιήσει μέσα στο έξυπνο σπίτι του.

Eufy Indoor Cam S350

Η Eufy Indoor Cam S350 φέρνει τα καλύτερα και των δύο κόσμων στην τεχνολογία κάμερας. Η ρύθμιση διπλού φακού διαθέτει επιλογή ευρυγώνιου 4K και τηλεφακό 2K. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μπορεί να προσφέρει σύντομα ένα υβριδικό έως και 8x. Η δυνατότητα μετατόπισης/κλίσης σάς επιτρέπει να ρίξετε μια πλήρη ματιά 360 μοιρών στην τοποθεσία σας. Και οι δύο φακοί παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και στο σκοτάδι. Χάρη στις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, η κάμερα μπορεί αυτόματα να μετακινείται/κλίνει για να ακολουθεί ανθρώπους και κατοικίδια. Χρησιμοποιώντας μια προαιρετική κάρτα microSD, μπορείτε να αποθηκεύσετε τοπικά βίντεο αντί να πληρώνετε για μια επιλογή cloud.

Μάρκα Eufy

Ανάλυση 4K/2K

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Συμβατότητα εφαρμογής Ναι

Νυχτερινή όραση Ναι

Έλεγχος άξονα 360 μοιρών οριζόντια, 75 μοιρών κατακόρυφα

Ενσωματώσεις Amazon Alexa, Google Home

Απαιτούμενος Αρ

Spotlight Αρ

Αποθήκευση microSD

Ηχείο διπλής κατεύθυνσης Ναι

Ανίχνευση κίνησης Ναι

Απαιτείται συνδρομή; Οχι

Λειτουργία απορρήτου Ναι

Βάρος 1,21 κιλά