Ένας υπέροχος τρόπος για να παρακολουθείτε την μπροστινή σας πόρτα

Βασικά Takeaways

 • Η κάμερα Ecobee Smart Doorbell παρέχει βίντεο 1080p με κατακόρυφο οπτικό πεδίο 175 μοιρών για καθαρή και ολοκληρωμένη προβολή της βεράντας σας.
 • Η προσαρμόσιμη ζώνη δραστηριότητας και το εύρος ανίχνευσης ραντάρ συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των ανεπιθύμητων ειδοποιήσεων από την κάμερα του κουδουνιού της πόρτας.
 • Απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση σε εγγεγραμμένο βίντεο, αλλά είναι προσιτή και ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας με άλλες συσκευές Ecobee.

Οι κάμερες με κουδούνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε προσεκτικά την μπροστινή σας πόρτα. Μαζί με την παροχή 24/7 επιτήρησης, η Ecobee Smart Doorbell Camera διαθέτει μοναδικές ενσωματώσεις με άλλα προϊόντα έξυπνου σπιτιού της εταιρείας.

Έξυπνη κάμερα Ecobee Doorbell

$151 $160 Εξοικονομήστε $9

Η κάμερα Ecobee Smart Doorbell προσφέρει έναν τέλειο τρόπο για να παρακολουθείτε προσεκτικά την εξώπορτά σας. Μαζί με βίντεο 1080p, η κάμερα διαθέτει κατακόρυφο οπτικό πεδίο 175 μοιρών, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι υπάρχει στη βεράντα σας από πάνω προς τα κάτω, χωρίς εφέ fisheye. Για να αποκλείσετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μια Ζώνη Δραστηριότητας και να προσαρμόσετε το εύρος ανίχνευσης του ραντάρ. Το Smart Focus θα μετακινήσει και θα μεγεθύνει για να δώσει μια πιο προσεκτική ματιά στους επισκέπτες.

Χρειάζεστε μια συνδρομή για να δείτε εγγεγραμμένο βίντεο, αλλά είναι φθηνό και ξεκλειδώνει επίσης πολλές λειτουργίες ασφαλείας με άλλες συσκευές Ecobee.

Ανάλυση 1080p

Οπτικό πεδίο 175 μοιρών κατακόρυφο

Ενσύρματη πηγή ενέργειας

Μάρκα Ecobee

Απαιτούμενος Αρ

Ενσωματώσεις Amazon Alexa, Apple HomeKit

Όρια λειτουργίας -13°F έως 113°F (-25°C έως 45°C)

Διαστάσεις 5,35 ίντσες x 1,85 ίντσες x 1,14 ίντσες

Πλεονεκτήματα

 • Ευκρινές, καθαρό βίντεο 1080p
 • Το κατακόρυφο οπτικό πεδίο 175 μοιρών παρέχει μια πλήρη ματιά στη βεράντα σας
 • Συμβατό με Amazon Alexa και Apple HomeKit
 • Η ζωντανή ροή βίντεο μπορεί να προβληθεί σε θερμοστάτη Ecboee
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος οικιακής ασφάλειας Ecboee

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση σε εγγεγραμμένο βίντεο
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη Google Home
 • Καθυστέρηση κατά την πρόσβαση στο Live View

Εγκατάσταση της κάμερας Doorbell

Brent Dirks / MakeUseOf

Τα έξυπνα οικιακά προϊόντα, ως επί το πλείστον, εγκαθίστανται εύκολα. Όμως, όπως συμβαίνει με τους έξυπνους θερμοστάτες και τις έξυπνες κλειδαριές, οι ενσύρματες κάμερες με κουδούνια πόρτας απαιτούν ουσιαστική γνώση DIY.

Ενώ ορισμένες κάμερες με κουδούνι πόρτας τροφοδοτούνται από μπαταρία και απαιτούν πολύ λιγότερη εργασία, η κάμερα Ecobee Smart Doorbell χρησιμοποιεί την υπάρχουσα καλωδίωση του σπιτιού σας από ένα παραδοσιακό κουδούνι πόρτας. Η τροφοδοσία 24/7 φέρνει πολλά πλεονεκτήματα και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη φόρτιση ή την αντικατάσταση μιας μπαταρίας. Το μόνο μειονέκτημα μιας ενσύρματης κάμερας με κουδούνι πόρτας είναι ότι εάν σβήσει το ρεύμα, η κάμερα δεν θα λειτουργήσει.

Εάν ενδιαφέρεστε για το έξυπνο κουδούνι, φροντίστε να κατευθυνθείτε Έλεγχος συμβατότητας της Ecobee πριν κάνετε την αγορά. Προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα κουδουνιού. Ακόμα κι αν το σπίτι σας είναι συμβατό με το βιντεοκουδούνι, η Ecobee προσφέρει α δίκτυο εκπαιδευμένων επαγγελματιών που μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση με επιπλέον χρέωση.

Αλλά αν είστε έτοιμοι να το κάνετε μόνοι σας, η Ecobee παρέχει πλήρεις οδηγίες μέσω της εφαρμογής Ecobee που θα χρειαστείτε επίσης αργότερα για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του κουδουνιού πόρτας. Μαζί με την κάμερα του κουδουνιού πόρτας, η Ecobee παρέχει τον απαιτούμενο προσαρμογέα ηχητικής κλήσης και άλλα εξαρτήματα στερέωσης. Θα χρειαστεί να παρέχετε ένα κατσαβίδι Philips, ηλεκτρικό τρυπάνι, μύτη τοιχοποιίας και πένσα με βελόνα.

  Το Tracfone χρησιμοποιεί λεπτά στο Wi-Fi;

Αρχικά, εάν θέλετε το κουδούνι της πόρτας να χρησιμοποιεί την υπάρχουσα κουδούνι σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον προσαρμογέα ηχητικής κλήσης σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό φέρνει τη σωστή ισχύ στην κάμερα του κουδουνιού της πόρτας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ήχο ή να ειδοποιηθείτε με έναν ήχο από άλλο προϊόν Ecobee, όπως ένας έξυπνος θερμοστάτης ή μια κάμερα εσωτερικού χώρου. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα Amazon Echo ή ένα Apple HomePod για να ακούσετε ένα κουδούνι πόρτας.

Στη συνέχεια, θα συνδέσετε τη νέα κάμερα του κουδουνιού στα υπάρχοντα καλώδια από το προηγούμενο κουδούνι. Η συνοδευτική εφαρμογή της Ecobee, την οποία θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της κάμερας, προσφέρει έναν ολοκληρωμένο οδηγό εγκατάστασης.

Δεδομένου ότι αντικαθιστούσα ένα άλλο έξυπνο κουδούνι βίντεο, η εγκατάσταση του Ecobee μου πήρε περίπου 30 λεπτά. Εάν αυτό είναι το πρώτο σας έξυπνο κουδούνι βίντεο, αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως το μήκος των καλωδίων τροφοδοσίας και τη διάνοιξη οπών για την πίσω πλάκα.

Λειτουργεί με το Apple HomeKit και το Amazon Alexa

Brent Dirks / MakeUseOf

Η έξυπνη κάμερα με κουδούνι πόρτας είναι συμβατή τόσο με το Apple HomeKit όσο και με το Amazon Alexa. Κατάφερα να προσθέσω την κάμερα του κουδουνιού στο Apple Home κατά τη διάρκεια της καλά σχεδιασμένης διαδικασίας εγκατάστασης που περιλαμβάνει τη σύνδεση της κάμερας στο Wi-Fi του σπιτιού σας.

Με το Apple HomeKit, μπορείτε να δείτε ζωντανή προβολή της κάμερας του κουδουνιού σας μέσω της εφαρμογής Home ή της Apple TV. Όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας, μπορείτε επίσης να δείτε μια ειδοποίηση και να μιλήσετε με το άτομο με αμφίδρομη επικοινωνία. Δυστυχώς, η κάμερα κουδουνιού πόρτας δεν υποστηρίζει το Apple HomeKit Secure Video, το οποίο παρέχει ορισμένα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του υπάρχοντος χώρου αποθήκευσης iCloud.

Χρησιμοποιώντας την Alexa, μπορείτε να δείτε πότε κάποιος χτυπά το κουδούνι της πόρτας ή μια ζωντανή προβολή ανά πάσα στιγμή, σε μια συσκευή Echo. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον επισκέπτη.

Ακριβώς όπως με το HomeKit, δεν υπάρχει τρόπος να προβάλετε εγγεγραμμένο βίντεο. Θα χρειαστείτε την εφαρμογή Ecobee για να το κάνετε αυτό.

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Ecobee Smart Doorbell Camera είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν πρόσβαση σε εγγεγραμμένο βίντεο. Θα χρειαστείτε μια τυπική συνδρομή, η οποία είναι 5 $ το μήνα ή 50 $ ανά έτος, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστορικό βίντεο 30 ημερών, εντοπισμό πακέτων και πλούσιες ειδοποιήσεις push για μία μόνο κάμερα.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πλήρη συνδρομή για 10 $ το μήνα ή 90 $ ανά έτος. που φέρνει ιστορικό βίντεο, ανίχνευση πακέτων και πλούσιες ειδοποιήσεις push για απεριόριστες κάμερες και επαγγελματική παρακολούθηση 24/7.

Χωρίς συνδρομή, μπορείτε ακόμα να μιλάτε με άτομα στην πόρτα, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύεται ένα άτομο ή κίνηση και να βλέπετε στιγμιότυπα φωτογραφιών κίνησης ή συμβάντων ατόμων.

Στο σύγχρονο τοπίο του έξυπνου σπιτιού, η δυνατότητα προβολής του εγγεγραμμένου βίντεο χωρίς να χρειάζεστε συνδρομή είναι δύσκολο να βρείτε. Άλλα έξυπνα κουδούνια βίντεο δεν απαιτούν συνδρομή, αλλά η επιλογή Ecobee εξακολουθεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα.

  Πώς να επιλύσετε τον "Κωδικό σφάλματος NW-2-4" του Netflix σε λίγα λεπτά

Προσέχοντας πάντα την εξώπορτά σας

Η κάμερα Ecobee Smart Doorbell διαθέτει ποιότητα βίντεο 1080p. Παρόλο που ορισμένα βιντεοκουδούνια είναι διαθέσιμα με υψηλότερη ανάλυση, έως και 4K, δεν είχα κανένα πρόβλημα με την επιλογή Ecobee. Το βίντεο ήταν υψηλής ποιότητας και ευκρινές όλες τις ώρες της ημέρας.

Το κουδούνι της πόρτας μου είναι κάτω από μια σκεπαστή βεράντα και στη σκιά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά μπορούσα να δω λεπτομέρειες στο έντονο φως στην αυλή μου και πιο πέρα ​​χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το κατακόρυφο οπτικό πεδίο 175 μοιρών. Αυτό μου επιτρέπει να δω ολόκληρη τη βεράντα, συμπεριλαμβανομένων των παραδόσεων που αφήνονται στο διάδρομο. Άλλα κουδούνια θυροτηλεόρασης προσφέρουν παρόμοιο οπτικό πεδίο, αλλά πάσχουν από έντονο εφέ fisheye. Το βίντεο του Ecobee φαίνεται υπέροχο και δεν πάσχει από τα ίδια προβλήματα.

Όταν είναι σκοτεινό, η λειτουργία νυχτερινής όρασης λειτουργεί καλά και δείχνει ουσιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι πάντα χρήσιμες για να διακρίνετε πρόσωπα και πολλά άλλα στη βεράντα σας.

Υπάρχουν επιπλέον τρόποι για να μειώσετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις, όπως από ένα κλαδί δέντρου που φυσάει. Μπορείτε να ορίσετε μια ζώνη δραστηριότητας όπου θα εντοπίζεται δραστηριότητα. Η συνοδευτική εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το εύρος ανίχνευσης του ραντάρ στην κάμερα του κουδουνιού της πόρτας. Υπάρχουν τέσσερις περιοχές για να επιλέξετε—7 πόδια, 10 πόδια, 20 πόδια και 30 πόδια.

Το Smart Focus είναι επίσης ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Παρόλο που είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή και επί του παρόντος αναφέρεται ως Beta στην εφαρμογή, μπορεί να μετακινηθεί και να μεγεθύνει για να κρατήσει την κίνηση, τα άτομα και τα πακέτα προβολής. Όταν είναι ενεργό, θα αρχίσει να μεγεθύνει όταν, για παράδειγμα, ένας ντελιβεράς φτάνει στην πόρτα σας με ένα δέμα. Η λειτουργία λειτούργησε αρκετά καλά, αλλά επειδή το ίδιο το βίντεο είναι 1080p, τα αποτελέσματα με ζουμ δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Αλλά μπορεί να είναι κάτι που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε μεγαλύτερη περιοχή βεράντας.

Ήμουν ικανοποιημένος με τη συνολική εμπειρία βίντεο, με μια σημαντική προειδοποίηση. Παρόλο που η κάμερα Ecobee Smart Doorbell είναι συμβατή με Wi-Fi 2,4 και 5 GHz, υπήρξε μερικές φορές μεγάλη καθυστέρηση στην εμφάνιση μιας ζωντανής προβολής είτε στην εφαρμογή Apple Home είτε στην εφαρμογή Ecobee. Περιστασιακά περίμενα έως και 10 δευτερόλεπτα για να εμφανίσω μια ζωντανή προβολή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ένα πρόβλημα με το δικτυωτό Wi-Fi μου, αλλά με λίγο ψάξιμο, βρήκα την κάμερα του κουδουνιού της πόρτας συνδεδεμένη καλά με το ασύρματο 5 GHz. Και είχα έναν κόμβο eero λίγο περισσότερο από 20 πόδια μακριά στο σαλόνι μου.

Παραδόξως, όταν πατήθηκε το κουδούνι της πόρτας ή έλαβα μια ειδοποίηση κίνησης ή πακέτου, το βίντεο ήταν άμεσα προσβάσιμο. Πιθανότατα, αυτό οφείλεται στο ότι η κάμερα του κουδουνιού ήταν ξύπνια και έτοιμη να στείλει ζωντανό βίντεο.

Ένα μεγαλύτερο μέρος ενός συστήματος ασφαλείας σπιτιού

Brent Dirks / MakeUseOf

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι η σειρά έξυπνων θερμοστατών της Ecobee είναι από τους καλύτερους στην αγορά, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε μετρητά στους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης και πολλά άλλα. Και αν έχετε τον θερμοστάτη Premium Ecobee, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με μοναδικό τρόπο με την κάμερα κουδουνιού της εταιρείας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση MROUND στο Excel

Αφού κάποιος πατήσει το κουδούνι της πόρτας, θα εμφανιστεί μια ζωντανή προβολή στην οθόνη του θερμοστάτη. Μπορείτε να μιλήσετε με το άτομο και να τερματίσετε το βίντεο. Το να μην χρειάζεται να βγάλω το τηλέφωνό μου για να δω ποιος είναι στην πόρτα ήταν υπέροχο.

Παρόλο που η οθόνη του θερμοστάτη είναι λίγο περισσότερο από τέσσερις ίντσες ύψος και πλάτος, μπορούσα εύκολα να δω και να ακούσω το άτομο στην μπροστινή πόρτα. Η χρήση ενός θερμοστάτη ως αποκλειστικής έξυπνης οθόνης βίντεο για έναν θερμοστάτη δεν ακούγεται σαν φυσικός συνδυασμός, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Τα άλλα μέλη της οικογένειάς μου δεν είναι συνήθως συνδεδεμένα με έξυπνες οικιακές συσκευές και όλοι απολάμβαναν να βλέπουν οι ίδιοι τη ζωντανή προβολή αντί να με ρωτούν ποιος είναι στην πόρτα.

Brent Dirks / MakeUseOf

Η Ecobee προσφέρει επίσης έναν προαιρετικό SmartSensor που μπορεί να παρακολουθεί όταν ένα παράθυρο ή μια πόρτα είναι ανοιχτό ή κλειστό. Συνδυάστε τα με τον έξυπνο θερμοστάτη και την κάμερα κουδουνιού πόρτας και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φθηνό σύστημα ασφαλείας. Ο θερμοστάτης λειτουργεί επίσης ως διανομέας για ολόκληρο το σύστημα, επιτρέποντάς σας να οπλίσετε ή να αφοπλίσετε την ασφάλεια.

Μαζί με τις επιλογές εγγραφής βίντεο, το Βασικό σχέδιο προσφέρει έξυπνη ανίχνευση συναγερμού και υπενθυμίσεις για να οπλίσει το σύστημά σας όταν ένα σπίτι είναι άδειο. Το Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέχει επίσης επαγγελματική παρακολούθηση 24/7. Αυτή είναι μια θεαματική συμφωνία για αυτήν την υπηρεσία, ειδικά σε σύγκριση με τις επιλογές άλλων ανταγωνιστών.

Δοκιμάζω ένα πακέτο που περιελάμβανε τον θερμοστάτη και δύο έξυπνους αισθητήρες μαζί με το κουδούνι της πόρτας. Το πραγματικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι η απλότητά του. Είναι υπέροχο για όλους στο σπίτι να μπορούν να οπλίζουν και να αφοπλίζουν το σύστημα απευθείας στο πληκτρολόγιο του θερμοστάτη μαζί με την εφαρμογή.

Προφανώς δεν πρόκειται να αντικαταστήσει μια πλήρη επιλογή, το να μπορείς να επωφεληθείς από την επαγγελματική παρακολούθηση για 10 $ το μήνα είναι εξαιρετικό και παρέχει ηρεμία σχεδόν σε όλους.

Ecobee Smart Doorbell Camera: Crown Jewel of a Great Ecosystem

Παρόλο που θα χρειαστείτε μια συνδρομή για να δείτε εγγεγραμμένο βίντεο, η Smart Doorbell Camera της Ecobee παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να βλέπετε επισκέπτες, να προστατεύετε από τους πειρατές της βεράντας και να παρέχετε ασφάλεια στο σπίτι σας.

Ενώ η κάμερα του κουδουνιού πόρτας είναι μια εξαιρετική επιλογή, η συμβατότητα με άλλα προϊόντα Ecobee για τη δημιουργία ενός πλήρους αλλά φθηνού συστήματος οικιακής ασφάλειας είναι το πραγματικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει. Η προσθήκη της κάμερας βιντεοκουδουνιού δεν είναι καθόλου δύσκολη, αν έχετε ήδη έναν Ecobee Smart Thermostat Premium. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα αργότερα.

Έξυπνη κάμερα Ecobee Doorbell

$151 $160 Εξοικονομήστε $9

Η κάμερα Ecobee Smart Doorbell προσφέρει έναν τέλειο τρόπο για να παρακολουθείτε προσεκτικά την εξώπορτά σας. Μαζί με βίντεο 1080p, η κάμερα διαθέτει κατακόρυφο οπτικό πεδίο 175 μοιρών, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι υπάρχει στη βεράντα σας από πάνω προς τα κάτω, χωρίς εφέ fisheye. Για να αποκλείσετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μια Ζώνη Δραστηριότητας και να προσαρμόσετε το εύρος ανίχνευσης του ραντάρ. Το Smart Focus θα μετακινήσει και θα μεγεθύνει για να δώσει μια πιο προσεκτική ματιά στους επισκέπτες.

Χρειάζεστε μια συνδρομή για να δείτε εγγεγραμμένο βίντεο, αλλά είναι φθηνό και ξεκλειδώνει επίσης πολλές λειτουργίες ασφαλείας με άλλες συσκευές Ecobee.

Ανάλυση 1080p

Οπτικό πεδίο 175 μοιρών κατακόρυφο

Ενσύρματη πηγή ενέργειας

Μάρκα Ecobee

Απαιτούμενος Αρ

Ενσωματώσεις Amazon Alexa, Apple HomeKit

Όρια λειτουργίας -13°F έως 113°F (-25°C έως 45°C)

Διαστάσεις 5,35 ίντσες x 1,85 ίντσες x 1,14 ίντσες