Ένας ελαφρύς φορητός υπολογιστής με εκπληκτικές επιδόσεις

Είναι εύκολο να βρείτε ογκώδεις φορητούς υπολογιστές υψηλής ισχύος στην αγορά, ενώ υπάρχουν επίσης πολλά ελαφριά μηχανήματα που δεν έχουν καθόλου μεγάλη ισχύ. ο TECNO MEGABOOK T1 φέρνει το καλύτερο και από τις δύο πλευρές, με απίστευτα συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό, καθώς και εξαρτήματα υψηλής απόδοσης που αφήνουν τον ανταγωνισμό στη σκόνη.

Τι είναι όμως το MEGABOOK T1 και γιατί να το επιλέξετε ως επόμενο φορητό υπολογιστή σας;

TECNO MEGABOOK T1: Προδιαγραφές

Όπως μπορείτε να δείτε, το TECNO MEGABOOK T1 συσκευάζει πολύ υλικό στο λεπτό του πλαίσιο. Αυτό το καθιστά ιδανικό για το σχολείο, την εργασία και την ψυχαγωγία, με αρκετή ισχύ για την εκτέλεση επαγγελματικού λογισμικού όπως το Photoshop και το 3DS Max.

  Πώς να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Intel Core 13th Gen i5

ΕΜΒΟΛΟ

8 GB, 12 GB ή 16 GB

Αποθήκευση

SSD 512 GB ή 1 TB

Απεικόνιση

Οθόνη 14″ FHD IPS

Μπαταρία

Μπαταρία 11,4V 70Wh

TECNO MEGABOOK T1: Διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Διαθέτοντας μπαταρία 70 Wh, το MEGABOOK T1 μπορεί να παρέχει έως και 17,5 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη γρήγορη φόρτιση με τον γρήγορο φορτιστή 65W του φορητού υπολογιστή για γρήγορη ώθηση εν κινήσει.

TECNO MEGABOOK T1: Οθόνη

ο TECNO MEGABOOK T1 έχει μια εκπληκτική οθόνη 14″ 16:10 Full-HD IPS που παρέχει περισσότερη ακίνητη περιουσία από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν επαγγελματική δουλειά με το laptop τους.

  20 Best After Effects Alternative

TECNO MEGABOOK T1: Ασφάλεια και πλαίσιο

Με βάρος μόλις 1,48 κιλά με πάχος 14,8 χιλιοστά, το MEGABOOK T1 είναι ένας λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής που αισθάνεται στιβαρός χάρη στο πλαίσιο αλουμινίου του. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας για πρόσθετη ασφάλεια.

TECNO MEGABOOK T1: Συνδεσιμότητα

Με WiFi 5/6, Bluetooth 5.1, HDMI 1.4, USB 3.1 και USB 3.0, το MEGABOOK T1 έχει όλες τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον φορητό υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα dongle στο MEGABOOK T1 για να επεκτείνετε τη συνδεσιμότητα του.

  Βέλτιστες πρακτικές στη στρατηγική δοκιμών για μια ομάδα Scrum

TECNO MEGABOOK T1: Ηχεία και Ήχος

Τα ηχεία φορητών υπολογιστών είναι συχνά υποτροφικά, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το MEGABOOK T1. Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει διπλά ηχεία 2,5 W που παράγουν πλούσιο, μπάσο ήχο που είναι ιδανικός για παρακολούθηση τηλεόρασης και ταινιών ή για ακρόαση μουσικής.

TECNO MEGABOOK S1: Μια πολύχρωμη αναβάθμιση

Παράλληλα με το MEGABOOK T1, η TECNO κυκλοφορεί και το ολοκαίνουργιο MEGABOOK S1. Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει αναβαθμισμένα εσωτερικά εξαρτήματα και μεγαλύτερη οθόνη από το MEGABOOK T1, καθώς και ένα εκπληκτικό πολυχρωμικό φωτοϊσομερές πλαίσιο που μπορεί να αλλάξει χρώμα.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.