Άνετο, αλλά χρειάζεται σοβαρή δουλειά

Βασικά Takeaways

  • Το Circular Ring Slim διαθέτει λεπτό σχεδιασμό με στιβαρή κατασκευή, αλλά μπορεί να σηκώσει γρατσουνιές κατά την καθημερινή χρήση.
  • Η συσκευή υποστηρίζει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 5 ημέρες, αλλά οι διαφορετικές λειτουργίες μπαταρίας μπορεί να εμποδίσουν την ακρίβεια και τη χρηστικότητά της.
  • Ο έξυπνος δακτύλιος προσφέρει αξιοπρεπή ακρίβεια για την παρακολούθηση της δραστηριότητας και του ύπνου, αλλά μπορεί να έχει προβλήματα συνδεσιμότητας και να δημιουργεί υπερβολικές ειδοποιήσεις.

ο Κυκλικό Δαχτυλίδι Λεπτό είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι που παρακολουθεί σχεδόν όσο ένα έξυπνο ρολόι αλλά χωράει στη λεπτή συσκευασία ενός δαχτυλιδιού. Διαθέτει έως και πέντε ημέρες μπαταρίας, προσαρμόσιμες μετρήσεις παρακολούθησης, προτάσεις φυσικής κατάστασης, ανάλυση ύπνου και πολλά άλλα σε ένα πακέτο μεγέθους δαχτυλιδιού—το οποίο είναι αναμφισβήτητα cool από άποψη τεχνολογίας.

Έχω περάσει περισσότερο από ένα μήνα χρησιμοποιώντας το Circular Ring Slim καθημερινά. Αν και υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το προσθέσετε στο υλικό παρακολούθησης της υγείας σας, υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αποφύγετε αυτό το προϊόν που δεν έχει ψηθεί καλά.

Κυκλικό Δαχτυλίδι Λεπτό

Το Circular Ring Slim συσκευάζει σωρούς τεχνολογίας σε ένα πακέτο μεγέθους δαχτυλιδιού, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα ζωτικά σας στοιχεία, τις δραστηριότητές σας και πολλά άλλα. Είναι άνετο, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές. Η εφαρμογή Circular παρέχει σωρούς δεδομένων και πληροφορίες για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τον ύπνο σας, αν και είναι λίγο ακατάστατη. Επιπλέον, προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνδεσιμότητα μπορεί να κάνουν τη χρήση του Circular Ring Slim προβληματική.

Εγκύκλιος μάρκας

Μόνιτορ καρδιακών παλμών Ναι

Υποστήριξη ειδοποιήσεων Ναι

Διάρκεια μπαταρίας Έως 5 ημέρες

Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, θερμοκρασία, PPG και άλλα

Αντίσταση στο νερό IPX8, αν και συνιστάται να μην χρησιμοποιείται για κολύμπι

Μέγεθος δαχτυλιδιού 6-13

Χρωμα μαυρο

Ανίχνευση προπόνησης Ναι

Τρόποι άσκησης Αρ

Πλεονεκτήματα

  • Άνετο, αξιοπρεπές στυλ
  • Τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης είναι κυρίως ακριβή
  • Ελαφριά σχεδίαση

Μειονεκτήματα

  • Γδαρσίματα εύκολα
  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι μεγάλη
  • Ζητήματα συνδεσιμότητας
  • Προβλήματα υλικολογισμικού

Ένα αδυνατισμένο, στιβαρό σχέδιο γεμάτο με τεχνολογία

Θα προειδοποιήσω όλη αυτή την κριτική λέγοντας ότι δεν έχω τα μεγαλύτερα χέρια. Εκεί, το είπα.

Ωστόσο, αν και το Circular Ring Slim είναι δεύτερης γενιάς, εξακολουθεί να είναι λίγο χοντρό σε μέγεθος. Τουλάχιστον, είναι για μένα, ειδικά σε σύγκριση με το συγκρότημα του γάμου μου, το οποίο είναι πολύ λεπτό. Ωστόσο, το Circular Ring Slim πρέπει να κρύψει κάπου την εκτεταμένη σειρά τεχνολογίας του. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Ring Slim ζυγίζει μόλις 2 γραμμάρια και έχει πάχος μόνο 2,2 χιλιοστά, είναι μια εξαιρετική τεχνική.

Διατίθεται σε τυπικά μεγέθη δαχτυλιδιών 6-13, τα οποία επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Κυκλικό κιτ μεγεθών για να καταλάβετε το μέγεθός σας. Το μέγεθος μου το έκανα 9, το οποίο είναι περίπου το ίδιο με τη βέρα μου, αλλά βγήκε ελαφρώς μεγάλη.

  Τι είναι το Bard και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Gavin Phillips / MakeUseOf

Στην κάτω πλευρά του δακτυλίου υπάρχει μια μεγαλύτερη, πιο επίπεδη προεξοχή που φιλοξενεί την μπαταρία και άλλους αισθητήρες. Και πάλι, αν σκεφτείτε το μέγεθος του υλικού για το οποίο μιλάμε εδώ, η μικρή περιοχή που είναι αφιερωμένη στην μπαταρία και σε άλλες τεχνολογίες είναι απολύτως εντάξει.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Το Ring Slim διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα. Αν και η Εγκύκλιος ισχυρίζεται ότι το Ring Slim «σφυρηλατήθηκε στη Μόρντορ», θεωρώ ότι όλα κατασκευάστηκαν πιθανώς στη Γαλλία, όπου εδρεύει η Circular. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει το “ιατρικού βαθμού μη αλλεργιογόνο, μη μεταλλικό και άνετο εσωτερικό υλικό”, το οποίο είναι μια εξαιρετικά ισχυρή ρητίνη και το εξωτερικό μαύρο ματ κράμα αλουμινίου και ανθρακονημάτων.

Ο συνδυασμός είναι δυνατός. Το Circular Ring Slim δεν αισθάνεται ποτέ ότι θα λυγίσει ή θα λυγίσει και δεν υπήρξε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης μου όπου ένιωσα ότι το δαχτυλίδι θα υποστεί ζημιά. Συνολικά, αισθάνεται εξαιρετικά καλοφτιαγμένο.

Αυτό με το οποίο δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος ήταν ο αριθμός των γρατσουνιών και των μαρκών που πήρε το Circular Ring Slim σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αισθητικά, αυτά τα μικρά ελαττώματα δεν με ενοχλούν, αλλά θα περίμενα ότι η επίστρωση από αλουμίνιο και ανθρακονήματα θα αντέχει σε μεγαλύτερη πίεση. Οι γρατσουνιές προέρχονται όλες από τακτική καθημερινή χρήση. Δεν κάνω ορειβασία κάθε μέρα ή τρέχω σε γραμμές parkour.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Χρησιμοποιώ το δαχτυλίδι για λίγο, και προφανώς, θα μαζέψει μερικές γρατσουνιές εδώ και εκεί. Αλλά ανησυχώ για το πώς μπορεί να φαίνεται το Ring Slim σε αρκετούς μήνες, ειδικά όταν ξεκινήσει το καλοκαίρι, και είμαι στην παραλία και γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους.

Η περιορισμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η συνδεσιμότητα μπορεί να είναι δύσκολες

Η εγκύκλιος αναφέρει ότι το Ring Slim μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Δεν το βρήκα αυτό ακριβές σε καμία από τις δύο λειτουργίες μπαταρίας, Performance και Eco.

Η εναλλαγή του δακτυλίου στη λειτουργία Eco επέτρεψε σίγουρα επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας τη συχνότητα δειγματοληψίας για τους διάφορους αισθητήρες και απενεργοποιώντας τις πληροφορίες σταδίου ύπνου. Η παρακολούθηση ύπνου είναι ένας από τους κύριους λόγους που χρησιμοποιώ την έξυπνη τεχνολογία, επομένως δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να το απενεργοποιήσω για να διασφαλίσω ότι η μπαταρία Ring Slim διαρκεί περισσότερο από 36-48 ώρες.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Σίγουρα, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε απλώς να ρυθμίσετε και να ξεχάσετε. Φυσικά, η απάντηση είναι να θυμάστε να φορτίζετε πιο συχνά και η εφαρμογή Ring Slim smartphone (περισσότερα σε αυτό σε λίγο) στέλνει ειδοποιήσεις μπαταρίας υπενθυμίζοντας να φορτίζετε.

  Χρησιμοποιήστε το Omnisend για να ενισχύσετε τις πωλήσεις με αυτοματισμό, SMS και μάρκετινγκ μέσω email

Όπως θα περίμενε κανείς, συνδέεστε στο Ring Slim χρησιμοποιώντας Bluetooth. Η διαδικασία σύνδεσης είναι αρκετά απλή, αλλά υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τη συνδεσιμότητα μόλις ξεκινήσετε.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Για παράδειγμα, σε μερικές περιπτώσεις, δεν μπορούσα να συνδέσω το δαχτυλίδι στο smartphone μου. Το Ring Slim δεν εγγραφόταν στην εφαρμογή ή δεν συνδεόταν για πολλές ημέρες και συνδέθηκε ξανά μόνο αφού έμεινε στο φορτιστή για ώρες τη φορά. Έπρεπε να διαγράφω το Ring Slim κάθε φορά και μετά να ξεκινήσω ξανά τη διαδικασία εγγραφής, χάνοντας σωρεία δεδομένων παρακολούθησης. Αν και το Ring Slim προορίζεται να διατηρεί δεδομένα έως και 20 ημέρες πριν από τον συγχρονισμό, το γεγονός ότι δεν θα συνδεόταν σε καμία κατάσταση με ανάγκασε να χάσω δεδομένα.

Κατά τη στιγμή της αναθεώρησης, το Circular Ring Slim κάθεται στη βάση φόρτισής του για μέρες, χωρίς να ανταποκρίνεται. Δεν μπορώ να το επαναφέρω εργοστασιακά επειδή δεν συνδέεται με το τηλέφωνό μου και μια ενημέρωση έχει φαινομενικά σπάσει τη λειτουργία απτικής δόνησης, επομένως δεν έχω ιδέα αν ανταποκρίνεται στις εισόδους μου. Απλώς δεν είναι πολύ καλό.

Αξιοπρεπής ακρίβεια παρακολούθησης αλλά ορισμένες ανακρίβειες

Φυσικά, ο κύριος λόγος για να φοράτε ένα έξυπνο δαχτυλίδι είναι να παρακολουθείτε τα ζωτικά σας στοιχεία, όπως ύπνο, φυσική κατάσταση, καρδιά και πολλά άλλα. Το Circular Ring Slim παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό, τον ρυθμό αναπνοής, τη θερμοκρασία, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τη δραστηριότητα, τον ύπνο και πολλά άλλα. Είναι παρόμοιο εύρος με άλλους έξυπνους δακτυλίους (και άλλες έξυπνες συσκευές παρακολούθησης).

Gavin Phillips / MakeUseOf

Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Circular Ring Slim, πρέπει να περιμένετε 14 ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρωθεί η περίοδος βαθμονόμησής του. Αυτό ακούγεται σαν μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά όλοι οι έξυπνοι δακτύλιοι έχουν μια περίοδο βαθμονόμησης για να επιτρέπουν ακριβείς μετρήσεις και ανατροφοδότηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βαθμονόμησης, το εργαλείο AI του Ring Slim and Circular, Kira, μαθαίνει τα πάντα για εσάς και ετοιμάζεται να σας δώσει εξατομικευμένες συμβουλές.

Για να παρακολουθώ την ακρίβεια του Circular Ring Slim, συγκρίνω τα δεδομένα του με ένα έξυπνο ρολόι Amazfit Balance. Ως επί το πλείστον, οι μετρήσεις ευθυγραμμίζονται κατά προσέγγιση, αλλά παρατήρησα επίσης κάποιες μεγάλες αποκλίσεις, ειδικά όσον αφορά την παρακολούθηση βημάτων.

Είδα διαφορές χιλιάδων βημάτων μεταξύ του ρολογιού μου και του Ring Slim. Τώρα, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται στην τεχνολογία ή σε άλλους παράγοντες όπως να χτυπάω το πληκτρολόγιο όλη μέρα ή να χτυπάω το τιμόνι μου ενώ οδηγώ, αλλά συχνά υπήρχε μια σημαντική διαφορά.

Τούτου λεχθέντος, τα δεδομένα παρακολούθησης ύπνου μεταξύ του Amazfit Balance και του Circular Ring Slim ήταν σε μεγάλο βαθμό ακριβή, κάτι που είναι θετικό.

Η παρακολούθηση δεδομένων για τις δραστηριότητές σας είναι επίσης ακριβώς αυτό: παρακολούθηση. Είναι χρήσιμο, αλλά δεν έχετε τα ίδια σε βάθος δεδομένα τοποθεσίας που θα λάβετε με άλλες έξυπνες συσκευές. Θα μετρήσει τα βήματά σας γενικά, αλλά είναι απογοητευτικό χωρίς συγκεκριμένη ρύθμιση για την άσκηση παρακολούθησης.

  10 RegEx Tester για JavaScript, Python, PHP, Golang, Ruby κ.λπ.

Εύχρηστη εφαρμογή με πάρα πολλές ειδοποιήσεις

Η εφαρμογή Circular είναι αρκετά απλή στη χρήση, με μια διεπαφή γεμάτη – το μαντέψατε – κύκλους! Καθώς το Ring Slim δεν έχει διεπαφή, θα περάσετε αρκετό χρόνο εδώ.

Υπάρχουν κύκλοι παρακολούθησης για το ξυπνητήρι σας (το οποίο επίσης δονεί το δαχτυλίδι), την Ανάλυση ύπνου, την Ανάλυση Ενέργειας, τη Ζωντανή Μέτρηση και τα Επίπεδα Στρες, με άλλες διαθέσιμες επιλογές, όπως η Υπενθύμιση φαρμάκων. Κάτω από τα κυκλικά μενού, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών δεδομένων και να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένους τύπους δεδομένων, όπως βήματα, καθημερινά σημεία καρδιαγγειακής άσκησης και ούτω καθεξής.

Είναι μια απλή στη χρήση διεπαφή, αλλά δεν είναι η καλύτερη, καθώς μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται ακατάστατη μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις και οι προτάσεις. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ορισμένες από αυτές, αλλά μόλις ξεκινήσει η Kira, οι προτάσεις σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε ή πώς να τροποποιήσετε τη συμπεριφορά σας.

Ως προς αυτό, ο αριθμός των συνολικών ειδοποιήσεων από το Circular είναι πολύ υψηλός, ειδικά καθώς είναι επαναλαμβανόμενες. Το να μου υπενθυμίζεις ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη καλή ώρα για να πίνω καφεΐνη την ίδια ώρα κάθε μέρα ήταν εκνευριστικό, ειδικά καθώς δεν πίνω καφέ και πίνω μια τακτική ροή τσαγιού όλη την ημέρα. Έτσι, επαναλαμβανόμενο και άσκοπο? ο νικητήριος συνδυασμός.

Κυκλικό δαχτυλίδι Slim: Μεγάλη ιδέα, αλλά χρειάζεται δουλειά

Είναι μια δύσκολη στιγμή για τους Κυκλικό Δαχτυλίδι Λεπτό. Δεν ήταν το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι που κυκλοφόρησε στην αγορά, και τώρα προσελκύεται από νέες εκδόσεις, όπως το Samsung Galaxy Ring, καθώς και ανταγωνισμό με κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις όπως το Oura Ring 3.

Ακόμη και με τις εγκρίσεις από τον πρώην οδηγό της F1 Romain Grosjean, βρήκα προβλήματα κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μου με το Circular Ring Slim.

Υπάρχουν πολλές θετικές πλευρές στο Circular Ring Slim. Είναι άνετο, εφαρμόζει καλά και φαίνεται αρκετά καλό. Ενώ η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων θα μπορούσε να είναι λίγο πιο εις βάθος, η παρακολούθηση ύπνου και άλλες μετρήσεις φυσικής κατάστασης είναι ακριβείς. Επιπλέον, η εφαρμογή Circular θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια εργασία και εξορθολογισμό, αλλά είναι εύκολη στη χρήση και έχει χώρο να αναπτυχθεί.

Από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα συνδεσιμότητας που αντιμετώπισα έχουν κάνει τη χρήση του Ring Slim δύσκολη και θα ελπίζατε ότι η επίστρωση θα ήταν πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές. Όπως είπα, ακόμα περιμένω το Ring Slim να ξαναζωντανέψει, χωρίς να ξέρω αν είναι νεκρό ή όχι.

Με λιανική τιμή 275 $, είναι δύσκολο να προτείνεις το Circular Ring Slim σε κανέναν εκτός από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της έξυπνης τεχνολογίας που θέλουν να δοκιμάσουν τα πάντα και οτιδήποτε.

Κυκλικό Δαχτυλίδι Λεπτό

Το Circular Ring Slim συσκευάζει σωρούς τεχνολογίας σε ένα πακέτο μεγέθους δαχτυλιδιού, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα ζωτικά σας στοιχεία, τις δραστηριότητές σας και πολλά άλλα. Είναι άνετο, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές. Η εφαρμογή Circular παρέχει σωρούς δεδομένων και πληροφορίες για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τον ύπνο σας, αν και είναι λίγο ακατάστατη. Επιπλέον, προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνδεσιμότητα μπορεί να κάνουν τη χρήση του Circular Ring Slim προβληματική.